Charlie - Mitsubishi Lancer EVO IX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
zrychleni
zalezi na pneu - na slickach - 3,446s presne - pri tlaku 2 baryMarfi píše:Moc pìkný ale nìvìøim že to udìlá stovku za 3,4.
necham si vytisknout na dalsim servise behem 14 dni ho sem hodimmike píše:je k mani print out z dyna ??rad bych to zhledl...
vildo nevim presne 400m , zatim jsem byl letos je vyskov ale to snad ani nebyl sprint:DVilda píše:Perfektní autíèkokolik tak zajíždíš èasy na sprintech?
uvidime ted v mimoni
EVO IX by KOMVET|
Dalsi zavody za nama
Tak o vikendu jsem odjel dalsi zavody v Šebetovì a byla z toho opet bedna
- více na www.hobbyopencup.cz

EVO IX by KOMVET|
Re: Dalsi zavody za nama
GratulaceCharlie píše:Tak o vikendu jsem odjel dalsi zavody v Šebetovì a byla z toho opet bedna
![]()
![]()
Jen dotaz, je organizace tohohle ¨seriálu¨stále na stejnì mizerné úrovni?
Trochu 2 man show
Mìl jsem minulý rok jednou tu èest a litoval jsem chvíle, kdy jsem se rozhodl vyrazit
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
-
eso-sannycars
to je hezká cenaeso-sannycars píše:krasny evo, mam ted nabidku za 400tis kc evo7 kompet upravenou a kdyz vidim to tvoje, tak se stale vice priklanim k moznosti ze bych zase chvili "foukal"
co to znamená komplet úprava?
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
To mì taky zajímá co je to myšleno komplet upravenou?Vik_ píše:to je hezká cena
co to znamená komplet úprava?
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
tento vikend
Kdo by chtel prijedte na vrchy tento vikend do Ptenskeho Dvorku , divat se nebo klidne i zazavodit si.
www.hobbyopencup.cz

www.hobbyopencup.cz
EVO IX by KOMVET|
Re: tento vikend
hm to zni lakaveCharlie píše:Kdo by chtel prijedte na vrchy tento vikend do Ptenskeho Dvorku , divat se nebo klidne i zazavodit si.
www.hobbyopencup.cz
![]()
![]()
![]()
![]()
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
ptensky dvorek
Nejel , ale byl jsem se tam mrknout na motorce a priznam se ze me to moc neoslovilo , nic moc zatacky
ale atmosfera bude urco good takze proc ne
EVO IX by KOMVET|
smajlik
Ja ani nevim ze je zamracenej , ja myslel ze je dabelskej
to vis bez bryli ani ranu
EVO IX by KOMVET|
Naprostej masakr tohle auto. Parada 
Ja kdyz se jeste pred nedavnem rozmyslel, jakou ctyrkolku si poridit, byly v podstate jen dve znacky. Impreza STi a Evo VIII nebo IX. Oboje na me prilis drahy a cekat se mi momentalne nechtelo ani rok. Njn, krize
)
Pekny, musi to bejt super svezeni. Takova projizdka po praci na uklidneni nervu, bomba. Taky to tak provozuju
Ja kdyz se jeste pred nedavnem rozmyslel, jakou ctyrkolku si poridit, byly v podstate jen dve znacky. Impreza STi a Evo VIII nebo IX. Oboje na me prilis drahy a cekat se mi momentalne nechtelo ani rok. Njn, krize
Pekny, musi to bejt super svezeni. Takova projizdka po praci na uklidneni nervu, bomba. Taky to tak provozuju
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

VYCISTENI HLAVY
Potvrzuju mam ve firme asi 80 lidi.Neni nic lepsiho nez se procistit za volantem

EVO IX by KOMVET|
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
motorka
Muzu uspesne vyvratit.Na motorce uz mam nejakou tu 10 tis. km najezdenou , do lonska to bylo nejlepsi ale s EVOU:D prislo neco jeste lespiho:) ted kdyz sednu na motorku tak uz to postrada tu brutalitu zatahu co driv 
EVO IX by KOMVET|
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: