infinity - ITR K20
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak uz to vypada, ze vsechno funguje tak jak ma...takze z toho po 4mesicove tahanici zacinam mit radost...navic jsem nahodil R1R, takze je to tedka celkem basen
Velky dik patri T.Hajkovi (alien) a zitecovi
setup ve strucnosti:
b18c1 blok (z toho byl vlastne pouzit jenom odlitek), nove vlozky valcu (85mm), cp high comp pisty 85mm, salky, prace na klice, eagle rods, srouby, cometic tesneni, p30 ecu, 4-1 svody atd...Komprese neco mezi 12-12,5 to vse na seriove hlave, takze je jeste dost velka vykonova rezerva...ted me ale spise zajima grip a vaha.
V patek jedu na brzdu, kde jsem pred upravou nameril 191 ps...ted ocekavam neco okolo 220. Bude zajimavae porovnat dva grafy...
Casem snad pridam nejake videjko a 28myho to testnu na masaryku.
Zatim muzu rict, ze rozdil je opravdu citelny, hlavne dole a ve spodech, ve vyskach samozrejme taky...cele spektrum otacek vacka asi neudela, takze tady plati, ze objem nicim nenahradis
Nicmene prace je na tom dost (dikybohu, ze uz nic s motorem), takze se nudit nebudu
stay tuned
Velky dik patri T.Hajkovi (alien) a zitecovi
setup ve strucnosti:
b18c1 blok (z toho byl vlastne pouzit jenom odlitek), nove vlozky valcu (85mm), cp high comp pisty 85mm, salky, prace na klice, eagle rods, srouby, cometic tesneni, p30 ecu, 4-1 svody atd...Komprese neco mezi 12-12,5 to vse na seriove hlave, takze je jeste dost velka vykonova rezerva...ted me ale spise zajima grip a vaha.
V patek jedu na brzdu, kde jsem pred upravou nameril 191 ps...ted ocekavam neco okolo 220. Bude zajimavae porovnat dva grafy...
Casem snad pridam nejake videjko a 28myho to testnu na masaryku.
Zatim muzu rict, ze rozdil je opravdu citelny, hlavne dole a ve spodech, ve vyskach samozrejme taky...cele spektrum otacek vacka asi neudela, takze tady plati, ze objem nicim nenahradis
Nicmene prace je na tom dost (dikybohu, ze uz nic s motorem), takze se nudit nebudu
Naposledy upravil(a) infinity dne 12 kvě 2009, 21:58, celkem upraveno 1 x.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
super, o duvod vic proc vas jit 28. smirovat!
A co gumy, jaky z nich mas dojem (ted ne jako clovek, ktery je prodava...)? Zpetne muzu rict, ze po ufouknuti na 1.9 na okreskach o malinko hur drzi nez pred tim,
ale porad je to na mile lepsi nez s Pilot Exalto, samozrejme...
ale porad je to na mile lepsi nez s Pilot Exalto, samozrejme...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No ja ti nevim, ale me to na rozbitych cestach zatim drzelo uplne nejlip, v Brne se okamzite prehraly, nebo se mi to alesopn zdalo, mozna jsem moc prehanel najezdove rychlosti, opravdu jsem si nedotacivosti vychutnal na par let dopredu. Ale to bylo asi minimalne alespon z casti i prefouknutim, ale zase se stejnym tlakem to na okreskach bylo uzasne... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
jasne, ale poskakovanim po nerovnostech ztracis plny grip s vozovkou...ja jsem hlavne zvedav jak to bude drzet na hladkym povrchuinfinity píše:nevim, zatim jsem nemel moc cas testovat. Mam foukly 2.2. Jako rozohdne lepsi, nez co jsem mel predtim, co jsem jezdil, tak to zatim bokem neslo, takze me to prijde zatim ok...chci to vyzkouset na hladkem asfaltu v brne a ne na rozbitych cestach tady u nas
jj, spodek jsem si zatim nechal. Koupil jsem uz i zdrave pisty s ojnicema z jdm itr, klika je taky ok, takze uvazuju jestli to nechat na nd, nebo dokoupit casem hlavu a postavit nahradni engineDejf píše:tak gratulace chlape, doufam, že se nìkde uvidíme, protože tohle mì zajímá![]()
tvùj spodek sis nechal do foroty?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
asi bych doporuèil neprodávat, ten se nestratíinfinity píše: jj, spodek jsem si zatim nechal. Koupil jsem uz i zdrave pisty s ojnicema z jdm itr, klika je taky ok, takze uvazuju jestli to nechat na nd, nebo dokoupit casem hlavu a postavit nahradni enginenicmene v nejblizsi dobe nic kupovat nebudu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
-
eso-sannycars
Tak jsem to byl zmerit videem...nepresnost tacha je mi jasna, ale vysledky me opravdu prekvapily urcite rozdil oproti serii je
Taky me moc prekvapili R1R, na dvojce krasne prenesli vykon.
at to merim jak chci z videa mi vyplyva:
0-100 > 5.2s
0-180 > 14.8s
Kdyz spocitam nejakych 5-7% odchylku, tak i tak jsou to pro me zajimave vysledky
enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=mZ4iIZaYhXU
at to merim jak chci z videa mi vyplyva:
0-100 > 5.2s
0-180 > 14.8s
Kdyz spocitam nejakych 5-7% odchylku, tak i tak jsou to pro me zajimave vysledky
enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=mZ4iIZaYhXU