Sraz Klubu sportovních aut 16.5. Brno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Sraz Klubu sportovních aut 16.5. Brno
Nepøijedete se nìkdo podívat? Vìtší koncentrace drahých hraèek u nás letos asi nebude.
Zde více info:
http://www.klubsportovnichaut.cz/akce/p ... no2009.jpg
Já budu možná i jezdit, pokud stihnu pøipravit auto..
Zde více info:
http://www.klubsportovnichaut.cz/akce/p ... no2009.jpg
Já budu možná i jezdit, pokud stihnu pøipravit auto..
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
a ze kdyz maji KSA pod spz tak ze jim benga odpusti nejake ty km nad limitBigJohn píše:Omlouvám se, ale ta jejich reklama že jak uvidíš pod SPZ nápis ksa tak se kliï ze silnice, protože jsou to supr øidièi. To opravdu nemusím! Takže když pojede v autì tøeba Roman Kresta tak jim musí uhnout.
KSA: spolek pro prachate... jde to videt na tech akcich co poradaji a tak. Moc je nemusim
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
Jako èlena KSA by se mì to co tu píšete možná mìlo dotknout, ale spíš napíšu svùj názor a zkušenosti.
BigJohn: nevím o jaké reklamì mluvíš, ale staèí si pøeèíst slogany/pravidla klubu, na tìch mi nic závadného nepøijde. Prostì jde o to jezdit sice svižnì, ale jen tam kde je to bezpeèné.
Kde ze stranek vyzaruje nejake frajereni? Hlavni myslenka klubu je o zlepsovani se v rizeni, chozeni na skoleni, jezdeni na spolecne vylety po evropskych okruzich.... Na par akcich jsem byl a prevazujici dojem byl ze clenove jsou vesmes v pohode a hodne z nich opravdu umi ridit.
A s tou policii - je to sice utopie, ale podle me to neni uplna blbost - proc by svestky nemohli primhourit oko nad tim kdyz nekdo kdo je vyjezdeny na okruhu a ma za sebou X skoleni o bezpecne jizde, jede o 20kmh rychleji nez je povolene? Nehlede na to ze pravdepodobne ma auto ktere v pripade nutnosti lip reaguje a brzdi nez prumerne auto na ceskych cestach...
A ze je to klub pro prachace...hmm, ja si teda jako prachac nepripadam
Jasne, trackday s klubem vyjde treba na 8000kè, ale staèí se podívat jaké jsou ceny v zahranièí. Ve srovnání s veøejnýma jízdama se to mùže zdát jako opravdu moc, ale a) nehrozí že na trati potkám naklanejici se jeep s ozralym typkem ve stresnim okynku (ano, narazim na renocar
nebo rozkymacenou stodvacitku, b) mam k dispozici spickove instruktory, skoleni, ukazku stopy atd c) casomira d) paradne se behem dne nazeru
)
Tot z pohledu clena, mozna by se to chtelo zamyslet jestli jsou vase nazory opodstatnene a zalozene na zkusenosti, nebo jen na predsudcich s primesi zavisti
BigJohn: nevím o jaké reklamì mluvíš, ale staèí si pøeèíst slogany/pravidla klubu, na tìch mi nic závadného nepøijde. Prostì jde o to jezdit sice svižnì, ale jen tam kde je to bezpeèné.
Kde ze stranek vyzaruje nejake frajereni? Hlavni myslenka klubu je o zlepsovani se v rizeni, chozeni na skoleni, jezdeni na spolecne vylety po evropskych okruzich.... Na par akcich jsem byl a prevazujici dojem byl ze clenove jsou vesmes v pohode a hodne z nich opravdu umi ridit.
A s tou policii - je to sice utopie, ale podle me to neni uplna blbost - proc by svestky nemohli primhourit oko nad tim kdyz nekdo kdo je vyjezdeny na okruhu a ma za sebou X skoleni o bezpecne jizde, jede o 20kmh rychleji nez je povolene? Nehlede na to ze pravdepodobne ma auto ktere v pripade nutnosti lip reaguje a brzdi nez prumerne auto na ceskych cestach...
A ze je to klub pro prachace...hmm, ja si teda jako prachac nepripadam
Tot z pohledu clena, mozna by se to chtelo zamyslet jestli jsou vase nazory opodstatnene a zalozene na zkusenosti, nebo jen na predsudcich s primesi zavisti
nemyslim si ze by vyjezdeny clovek dokazal auto ze 70km rychlosti zastavit driv nez nevyhezdeny z 50km...
osobni zkusenost: rozladila me jedna KSA reklama. cca pred pul rokem, ktera rikala neco v tom smyslu ze jsou u nas 2 skupiny ridicu, ti co umi ridit a jsou z KSA a pak zbytek sveta lamy za volantem... psal jsem si kvuli toho i s Nikolaosem a uplne me nenadchnul. Pak jsem po nem chtel info a cenu za ten jednodenni kurz svizne jizdy na beznych silnicich, tak mi napsal ze nejsem vhodny kandidat, ze to nemyslim vazne, nebo tak neco... tim me tak trochu odradil...
osobni zkusenost: rozladila me jedna KSA reklama. cca pred pul rokem, ktera rikala neco v tom smyslu ze jsou u nas 2 skupiny ridicu, ti co umi ridit a jsou z KSA a pak zbytek sveta lamy za volantem... psal jsem si kvuli toho i s Nikolaosem a uplne me nenadchnul. Pak jsem po nem chtel info a cenu za ten jednodenni kurz svizne jizdy na beznych silnicich, tak mi napsal ze nejsem vhodny kandidat, ze to nemyslim vazne, nebo tak neco... tim me tak trochu odradil...
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
amigo: ale no tak, nejde jen o brzdnou drahu prece, ale o reakce a hlavne o to o jake auto jde
S tou reklamou vim co myslis, jo to je trochu pritazene za vlasy, je to i v "rozhovoru se zakladatelem" na webu klubu. Ono hodne z textu co Nikolaos napise pusobi trosku zvlastne, ale spis je to dane tim ze neni puvodem cech. To s tema dvema skupinama ridicu je ale jen takovy extremni priklad, i kdyz neni pochyb ze ridicu z one druhe skupiny (pozeri) je u nas dost
S tou reklamou vim co myslis, jo to je trochu pritazene za vlasy, je to i v "rozhovoru se zakladatelem" na webu klubu. Ono hodne z textu co Nikolaos napise pusobi trosku zvlastne, ale spis je to dane tim ze neni puvodem cech. To s tema dvema skupinama ridicu je ale jen takovy extremni priklad, i kdyz neni pochyb ze ridicu z one druhe skupiny (pozeri) je u nas dost
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti nevim, ale na tech strankach jsem nasel dost veci, ktere mi vadily, kdyz jsem je procital. Napriklad jakasy pravidla klubu - nesmim se ucastnit sprintu (coz porusuje ocividne hodne clenu...). Nechapu, to jsou jako sprinty pro KSA podradne? Nebo to s tim jezdenim nad limit - rozumny clovek, obzvlast kdyz ma dost penez na jezdeni na okruhu, by mohl na okreskach a ve meste jezdit o dost pomaleji. Uz dvakrat jsem takhle potkal Ferrari KSA na D1, ktere jelo hodne pres 200 za plneho provozu a jako vlacek za nim jela ruzna dalsi auta. A jak si rikal ze to zni divne napsane, protoze neni cech - by me zajimalo jak teda pusboim ja, kdyz mluvim anglicky!
Auto ma uzasny a opravdu mu ho zavidim, ale jinak si o tom klubu moc dobreho nemyslim, viz. i to Porsche na Renocaru. Vim ze to bude asi par spatnych clenu + spatne napsane straky a hrozne reklamy, ale to je proste prvni dojem a zadny jiny zatim nemam.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
No jestli teda je KSA a ti "druzi" tak teda nevim nevim...ze by tam kazdej jezdil kudlu se vubec rict neda, proto bych takove vyroky asi nevydaval.
Je ale hezke, ze chcou sve umeni zlepsit, to se mi libi.
Je si ale treba uvedomit, ze vetsina lidi jsou tam "moviti", takze na nejake nadrazovani jsou zvykli a nemusi mit s KSA nic spolecneho. Proste je to o lidech...
A na nejake debaty typu, proc bych nemohl jet 70 kdyz mam vpredu 6-ti pistky atd bych se vybodl...to nikdy nikam nevedlo
btw: byl jsem tam minule a nahodou fajn podivana
Je ale hezke, ze chcou sve umeni zlepsit, to se mi libi.
Je si ale treba uvedomit, ze vetsina lidi jsou tam "moviti", takze na nejake nadrazovani jsou zvykli a nemusi mit s KSA nic spolecneho. Proste je to o lidech...
A na nejake debaty typu, proc bych nemohl jet 70 kdyz mam vpredu 6-ti pistky atd bych se vybodl...to nikdy nikam nevedlo
btw: byl jsem tam minule a nahodou fajn podivana
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Pøedpokládám tedy, že tu podložku pod SPZ dostane èlovìk po urèitých odježdìných hodinách na okruhu atd..Peca píše:A s tou policii - je to sice utopie, ale podle me to neni uplna blbost - proc by svestky nemohli primhourit oko nad tim kdyz nekdo kdo je vyjezdeny na okruhu a ma za sebou X skoleni o bezpecne jizde, jede o 20kmh rychleji nez je povolene? Nehlede na to ze pravdepodobne ma auto ktere v pripade nutnosti lip reaguje a brzdi nez prumerne auto na ceskych cestach...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: