porovnaval som sice rozdielne znacky, ale prave tych druhov tovaru, kt. rozdiel je tak minimalny, ze to urcite, ale uuurcite ale sakramentsky urcite nikto nespozna.. ulozenie riadena.. heh.. akoze whiteline je zla znacka? stabi.. pozri.. nacitelnejsi rozdiel aky ty pri rozdielnych znackach pocitis je ten, akeho priemeru je a akeho materialu.. ale aj na to musis byt PRO..
ked uz komentujes prispevok, tak ako celok.. a nie subjektivne urcitu cast.. dole mas podvozok.. vyjde to v cechach o 12TISIC menej.. pri takej cene mozem j*bat 3tyzdnovu dodaciu lehotu ak z japonska to dojde za 2tyzdne..

a to som len vypisal malinke percento tovarov.. vase frflanie na VASE VLASTNE CESKE eshopy a vychvalovanie japonskych ma jediny ucel.. zdat sa zbehlejsi ako v skutocnosti ste.. len preto, ze si kupil nieco z japonska.. wooow.. je to lepsie ako by si povedal ze z ceskeho eshopu kde decka nakupuju svetielka a blikace na svoje "MBcky".. heh..
aaaaaaaale zase musim naopak povedat, ze sa najde aj tovar, kt. objednate viacero suciastok.. uff.. oplati sa dotiahnut aj z cudziny.. napr na stranke
http://www.nengun.com/ som si poskladal kosik, v kt. su podvozkove suciastky za super ceny.. ak sa postovne rozlozi na viacero tovarov.. tak to stoji za to..
dikes za odkaz.. som rad, ze som nasiel toto forum, je tu hodne zbehlych chalanov.. ale dako ste tu v poslednom case rozhadany a nervozny.. heh..

mali by ste si dat nejake stretko.. jedny na jednu stranu, druhy na druhu.. a podobne auta budu mat race.. kto vyhra.. ten mesiac bude mat posledne slovo na forume.. hehehe