jj pøijeïte na Kámen, udìlat pár nevinných koleèekVrtas píše:Pojedem potrénovat, to je jasný. Vidìl bych to na bøezen
Areuratty - Nissan RS13 200SX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Muhehehehe, video startu nebude, páè se žádný úspìšný start neuskuteènil...
Motor koupen od jedoho kluka, kterej ho nechal zgenerálkovat od Kentoyi a pak s ním najezdil cca 1000km...
Po tom, co se motor opakovanì nepodaøilo nastartovat a bylo ovìøeno, že benzín do motoru jde a jiskra taky jde, jsme zmìøili komprese na válcích...Nechtìlo se nám vìøit vlastním oèím...
Komprese válcù od prvního ke ètvrtému válci mají tyto hodnoty:
8, 7, 0, 0
Tímto bych vám rád sdìlil, že start se odsouvá do neurèitého data...
Motor koupen od jedoho kluka, kterej ho nechal zgenerálkovat od Kentoyi a pak s ním najezdil cca 1000km...
Po tom, co se motor opakovanì nepodaøilo nastartovat a bylo ovìøeno, že benzín do motoru jde a jiskra taky jde, jsme zmìøili komprese na válcích...Nechtìlo se nám vìøit vlastním oèím...
Komprese válcù od prvního ke ètvrtému válci mají tyto hodnoty:
8, 7, 0, 0
Tímto bych vám rád sdìlil, že start se odsouvá do neurèitého data...
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
Tak auto už zase koneènì jezdí
hurá...
Bylo fouklý tìsnìní pod palicí.
Taky nefungovalo CAS, øídící jednotka odešla, cívky blbly apod.
Ale pak byl ještì problém v tom, že kdosi, kdo mi zapojoval naposledy palivovou pumpu, tak ji zapojil blbì, takže si pøisávala vzduch, tím pádem auto nejelo a Kentoya hledal závadu minimálnì 14dní. Prolezl celou elektriku... Takže zbyteèná práce navíc...
Díky mockrát Kentoyovi, že se s tím tolik sral, jsem mu strašnì vdìèný...
Takže pomalu budeme pokraèovat v progressu
Bylo fouklý tìsnìní pod palicí.
Taky nefungovalo CAS, øídící jednotka odešla, cívky blbly apod.
Ale pak byl ještì problém v tom, že kdosi, kdo mi zapojoval naposledy palivovou pumpu, tak ji zapojil blbì, takže si pøisávala vzduch, tím pádem auto nejelo a Kentoya hledal závadu minimálnì 14dní. Prolezl celou elektriku... Takže zbyteèná práce navíc...
Díky mockrát Kentoyovi, že se s tím tolik sral, jsem mu strašnì vdìèný...
Takže pomalu budeme pokraèovat v progressu
To jsi slyšel blbì... Koupil jsem ten diff a ze základu byl nastaven na 100%, což jsem nevìdìl, takže se ojebali krajní lamely a diff zaèal blbnout... Tak jsem ho rozebral, nastavil na 60%, vrátil a od tý doby bez problému, takže ti nìkdo øekl kravinu... Po tom, co jsem ho našteloval tak funguje bez problému, jen jsem nevìdìl, že se z výroby nastavuje na 100%... Takže nemìj strach...