Vrtas píše:HSD/Driftworks
Tak mám pocit Vrtas,že ty budeš Vrtas"mladší...na tomhle nechci napsat vrakáèi,na tomhle místì,už sem byl...s pøítelkyní,sme tam byli asi rok zpìt kouknout na štenata Rotwailera":))Tenkrát mì Barny"(snad se pamatuju dobøe)kous mezi nohy,to si pamatuju dost dobøe,nic pìknýho mít pusu takhle velkýho psa mezi nohama,která tì ještì secvakne slušnì,ale je hodnej já vím:)
Psal sem tuhle tátovi,když mìl ještì STIèko...Slintal sem nad ním,tak,trochu sem si na nìj myslel,ted mám èerný CTR,bude vìdìt...Hodnì štestí s projektem dvoukila"boreèku

PS:tak tobì sem shánìl tu Exedy spojku tenkrát...Jarda øíkal,že ji má pro Vrtase,øíkal sem si,dyt má Subaru,co by dìlal s 200sx najednou...tak,už chápu,to bylo pro malýho Vrtase,no pìkný auto na zaèátek,tak trochu rodina pacientù taky co:))nìjak se uvidíme...Co ted vodí táta za káru,vím,že je hodnì do Subárka...??
jinak kamarád mìl ještì nedávno krásný 200kilo,S14ku,99rok,racing edition,to bylo krásný auto,taky z Kladna.. pìkný svezení,tmavì zelená,z boku to vypadalo fakt jak Skyline,junior Skyline sem tomu øíkal...Nedovedu si pøedstavit tenhle motor ve starším modelu,kterej je urèo lehèí o nìco....