MIATA - LAMINO

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

ViZzi

MIATA - LAMINO

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 08:09

Kluci mel by nìkdo o neco takového nìkdo zájem ?! musime teda ete doresit drzaky ale budeto "odlyty" od origo hardtopu.... cena by nebyla tak hrozna ako za origo hardtop :D
A pokud by oto byl zájem tak budu pokraèovat s výrobou blatníkù,vík kapot a ty hardtopy...
Pište zda by byl zájem díky ViZzi*
Naposledy upravil(a) ViZzi dne 15 dub 2009, 21:11, celkem upraveno 1 x.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 dub 2009, 08:14

No ja bych se o to urcite zajimal, zalezelo by na cene a zpracovani, stejne tak o dalsi dily... Uz me nebavi ty hnijici plechy, navic kdyz to jeste min vazi... :D
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 08:20

hele hardtopu budu mit 5 kusù... a pokud se to rozjede tak hned zaèneme s výrobou blatníkù a toho víka kapoty.
Cena toho hardtopu by byla kolem 4-5 000 ,-
byl by zájem ?

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 dub 2009, 08:31

A co okno? Bude tam taky? Cena se mi zda dost slusna... A planujete jen blatniky a kapotu? Ja bych chtel vsechno nejlepe... :lol:

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 11 dub 2009, 08:35

a je to v prdeli :lol: to, to, to jsem chtìl ddddìlat já :lol: akorát z carbonu :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 08:35

hele pokud se budou prodavat ty hardtopy tak urcite planujem blatniky a zadní kapoty , prední nemá cenu delat kdyz jsou z hliníku.... jinak ty okna u hardtopu,to se bude ete resit pac udelat okno stejne ako je na origo hardtopu to by byl mistrovský kousek ! Takze se tam nejspis bude delat neco na styl jak je v NA klasicky ètvercový a nebo podle pøání zákazníka,ale nepoèítejte s tím že se tam bude nejakym zpusobem davat "seriove" okno....

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 08:37

Georgee píše:a je to v prdeli :lol: to, to, to jsem chtìl ddddìlat já :lol: akorát z carbonu :)
MOzna taky budem delat z carbonu :lol: ale spis se budem specializovat na to lamino pac ho mam z velkoskladu za hubicku 8)

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 dub 2009, 08:50

sice si nedovedu predstavit, kolik by to v nasich koncinach mohlo stat, ale carbon bude asi nechutne drahy...

A pasovalo by tam originalni okno? Kdybych si ho treba sam sehnal... Ne ze bych musel mit origo, ale zase aby to nejak vypadalo...

Uz jsem se lekl, ze byste prave delali predni kapotu a kufr ne, to mi prislo divny - jak planujete delat ten kufr, uplne cely, nebo jenom tu vrchni cast ("plast")? Je to misto, ktere casto u MX-5 hnije (mezi osvetlenim RZ)...

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 11 dub 2009, 09:18

jasný:) já mám zase známého co se živí výrobou carbonovejch dílù, takže bych mìl know-how :lol:
2henry: origo okno tì pøijde na 15k, takže doufej, že tam vizzi vymyslí nìjakou lepší náhradu :wink:
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 dub 2009, 09:58

nemyslim nove origo okno, nespadnul jsem na hlavu... :lol: Spis kdyby se mi podarilo nekde sehnat jen to okno (at uz origo mazda, nebo jine, ktere by pasovalo...)

BTW uz vis nejake ty ceny tech carbonovych dilu?

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 11 dub 2009, 10:24

no jasný cokoliv jakákoliv iniciativa co se miaty týèe je vítána

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 10:54

Georgee píše:jasný:) já mám zase známého co se živí výrobou carbonovejch dílù, takže bych mìl know-how :lol:
2henry: origo okno tì pøijde na 15k, takže doufej, že tam vizzi vymyslí nìjakou lepší náhradu :wink:
Presne tak okno stoji strasnou raketu a udelat z makrolomu to zadni okno aby vypadalo ako seriove je NESMYSL :? takze bych tam udelal normalni maly okýnko aby bylo videt dozadu... a nebo udelat jen vylitek a pak si tam zadni okno udelejte jaky chcete to by bylo uz na vas , ja tam budu delat nejaky normalni obdelnikovy. . .

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 11 dub 2009, 10:57

henry: Hele psal jsem ze predni kapotu delat nebudu pac to je zbytecny kdyz je z hliniku! A budem delat to zadni víko jen ten vrchni kryt , mozna casem cely... uvidime ted me zajima zda by byl o ty veci zajem... :!: :?:

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 11 dub 2009, 11:12

ViZzi píše:henry: Hele psal jsem ze predni kapotu delat nebudu pac to je zbytecny kdyz je z hliniku! A budem delat to zadni víko jen ten vrchni kryt , mozna casem cely... uvidime ted me zajima zda by byl o ty veci zajem... :!: :?:
vsak rikam ze mi prislo divny, ze byste delali tu kapotu, ktera je lehka a nejsou s ni problemy, zatimco o kufru to neplati...

jinak zajem bych mel jen o cele viko kufru a dal pak vicemene o celou kastli, zalezelo by na cene apod.

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 11 dub 2009, 11:13

já bych na ten hard top nedával žádný vokno a bylo by

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 12 dub 2009, 19:23

Lukáš 325e píše:já bych na ten hard top nedával žádný vokno a bylo by
Taky je taková možnost ,okno si pak mùžete udìlat podle sebe a nebo ho tam vubec nëmit...

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 12 dub 2009, 19:27

riderhenry píše: vsak rikam ze mi prislo divny, ze byste delali tu kapotu, ktera je lehka a nejsou s ni problemy, zatimco o kufru to neplati...

jinak zajem bych mel jen o cele viko kufru a dal pak vicemene o celou kastli, zalezelo by na cene apod.
S tou kapotou bude trosku problem , musim udelat kopyto na NB zadní víko... ale ted me ete predtim ceka kopyto na pø. blatníky NA ,na ten HARD TOP taky... takze nejdriv tyhle a¨podle casu a zájmu bych se pak pustil do víka na NB.

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 12 dub 2009, 20:13

no mìl bych zájem asi o blatníky a ještì by si mohl vyrobit zadní lemy paè taky nejsou k dostání

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 12 dub 2009, 20:48

to ja bych radeji ten HT s oknem, at uz jakymkoliv... :wink:

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 13 dub 2009, 00:54

proc si myslim ze to nezvladnes :) to nebude az takova prdel jako delat treba naraznik ... jsem zvedavej jak budes delat to uchyceni laminatoveho HT :?: :idea:

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 13 dub 2009, 06:20

Pavel260 píše:proc si myslim ze to nezvladnes :) to nebude az takova prdel jako delat treba naraznik ... jsem zvedavej jak budes delat to uchyceni laminatoveho HT :?: :idea:
Kdybych se na to necitil tak tady nedelam takovej topic ! :wink: a muzu ti rict ze to je jednodusi nez delat nejaky predni naraznik. . .

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 13 dub 2009, 10:34

to si povime ... jak chces pridelat ten HT ?

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 14 dub 2009, 14:03

Je videt jak mi duverujes... uchyceni bud na rychlo spony a nebo to pridelam na ram stahovaci strechy a bude to drzet v ramu okna jako u normalni strechy a vzadu se vyrobi "drzak" na uchyceni ´jako na HT na ty sroubky.. ale nejspis zacnem s blatnikama :idea:

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 14 dub 2009, 15:09

ja ti verim :D ale kde budes brat ty ramy stahovaci strechy to by me zajimalo :D aby to pak bylo do 4-5K :) HT nebode zrovna nejlehci na vyrobu ... :?

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 14 dub 2009, 15:26

pro me osobne treba ten HT neni az tak dulezity, nijak po nem netouzim, jako po ostatnich dilech (max. kdybych chtel z auta udelat kupe kvuli tuhosti, ale jinak s platenou strechou problem nemam, ale zase za takove penize by to byla skoda nekoupit...)

Odpovědět