Dejte Goo net(car search-a v english,jinak to nabìhne v rozmaèkanejch komárech:)
opravdu spousta skvostù...mùžem jen závidìt:)a ty ceny:))
http://www.auction-tokyo.com/
Moderátoři: Amigo, riderhenry
JJ je neskuteèný co tam maj a za jakej peníz,tøeba první CTR",bych nasál klidnì i s pravostranným øízením:)sou tam za kilopade"SeeJ. píše:Fakt luxus, nemá nìkdo zkušenosti z koupí auta a s dovozem? Vybral bych si
Pamatuju se z medailonkù" ze ZOH Nagano98,že prùmìrnej plat automechanika v Japonsku je na naše 350tis kè mìsíènì:)riderhenry píše:Amigo: ja ti nevim, mozna plati vetsi pojistku, ale jaky je to pomer vuci jejich prumerneho platu? V tom je ten problem... Ve vyspelejsich (resp. ekonomicky silnejsich) statech jdou ceny ojetin tak dolu, protoze vetsina lidi jednoduse ma na nove auto a radeji koupi nove. Takova perlicka - v USA stal nedavno benzin dvojnasobne nez je normalni, a tak vsichni zacali kupovat Toyoty Prius a podobne krapy. Ale i kdyz byla cena dvojnasobna, tak ani zdaleka nesahala k nasim jeste relativne beznym 30kc/litr a to uz vubec nemluvim o tom, jaky je prumerny plat v CR a v USA. Jednoduse receno, dle meho nazoru je provoz a vlastnictvi auta v nasem state jeste obrovsky draha zalezitost...
u nas se z aut delalo luxusni zbozi... krize aspon srazi ceny blize tomu kam patri... v UK stoji jdm impreza STi ro 98-00 to same co tady 97 GT... proste nasrat s cenama ojetin tady a to jsem samozrejme nebral v potaz neco jako kupni sila a spol.riderhenry píše:no to je otazka... jeste jsou tu veci, jako vsechny ostatni naklady... Ve finale na to treba ten sedlak mit nebude, ale i tak to pro nej bude desetkrat dostupnejsi a nebude to tak luxusni zbozi... Ale zase treba takovi Iracani, nebo podobne narody...
Krize"..všichni chtìj hlavnì prodat,ale,tøeba znám pár majitelù-autosalonù RENAULT"a docela mì vyrazili dech s tím,když mi zahlásili..že nestíhaj prodávat,nedávaj slevy nic...Na Kanga starý jsou poøadníky pomalu,new Megane se prodává prej sám,nic proti Renaultu",sám sem mìl Sporta..ale trošku mì to pøekvapilo..riderhenry píše:vsak se to bude srovnavat. Ale stejen bude vzdycky lepsi kupovat auta v zahranici, uz jenom kvuli ceske povaze...Jinak k tomu srazeni cen - kamarad potrebuje do rodiny auto, ma rozpocet 250 000 - docela jsem cumel, kolik novych aut se za to da koupit, ale nejvic me dostala akce Hyundai Accent za 250 000, 1.5 diesl, v "plne palbe", jenom bocni airbagy za 15 000, metaliza za 9 a nejake to prislusenstvi, jako jsou strezni liziny... Sleva 90 000, a to i pred slevou stalo o 100 000 min nez srovnatelne vybavena fabie...
neni ten 1.5 diesel nahodou 3trivalec??? jestli jo tak si dej tu praci a najdi si topgear ve kterem testovali tyhle levne plecky... poseres se smichy a budes toho kamose litovat uz ted jestli se vrhne do hnujdajeriderhenry píše:vsak se to bude srovnavat. Ale stejen bude vzdycky lepsi kupovat auta v zahranici, uz jenom kvuli ceske povaze...Jinak k tomu srazeni cen - kamarad potrebuje do rodiny auto, ma rozpocet 250 000 - docela jsem cumel, kolik novych aut se za to da koupit, ale nejvic me dostala akce Hyundai Accent za 250 000, 1.5 diesl, v "plne palbe", jenom bocni airbagy za 15 000, metaliza za 9 a nejake to prislusenstvi, jako jsou strezni liziny... Sleva 90 000, a to i pred slevou stalo o 100 000 min nez srovnatelne vybavena fabie...
verim neverim... je mi to vicemene jedno, takove auto si doufam jeste dlouho nekoupim... ja si jen vzpomel na ten test v topgearu kdyz jsem uvidel 1.5D V hnujdajiriderhenry píše:Amigo: nevidel jsem to, ale urcite se jedna o stary model. Novy ma 4-valec, ktery jezdi do 6ti litru, ma solidni dynamiku apod. Je to dobre auto, ver mi!Staci se podivat na nejaky test, video test najdes na autoweb.cz. Jasne, neni to sportak a bude v rade veci horsi nez konkurence, ale v nicem nebude vylozene spatny ani nebezpecny...
http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaje/ ... listok-ecblucas píše:Ako mam prepoèíta z yenov na eura ?
vec nazoru no... mrkni na videjko prvne...riderhenry píše:mne slo o to, ze se jedna o bezkonkurencni pomer cena/hodnota, vsechny fabie muzou jit nekam, na video se podivam, akorat ted nemam PC se zvukem...