.....No vida.....

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Kami

Příspěvek od Kami » 02 bře 2009, 11:32

[quote="323.Hans.626"]no to je hezký... tak honem foto šup sem a bez výmluv! :lol: :lol: :lol:
P.S. vaøím si sám, peru si sám, uklízím si sám, resp snažím se.. já vlasnì do budoucna ani žádnou ženskou k nièemu nepotøebuju... suprový to pocit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joke[/quote´

Tak to Ti schvaluji. Já mam doma 2 kluky, co mi platí nájem a než pøijdu z práce, tak mam uvaøíno, oklizíno, vypráno, utøený prach a složený spoïáry+napuštìnou horkou vanu a udìlaný kafe na stole v obýváku....samozøejmì, že mùj je gauè....

Asi Vás to baví..... :smt102 :lol: :lol:
Kami

Kami

Příspěvek od Kami » 02 bře 2009, 11:34

ViZzi píše:Ahoj Kamèo taky tì tu srdeènì vítám a jak rikaji kluci.... rychle sem s fotkama tvoi hondièky , kamoš to mel a je to prijemny povození..ale nemìl tech 160 koníku to asi pojede už slušnì tak doufam ze se nekdy potakame na srazu a povozíš mì... :twisted: :lol:
Tovíš, že jo....nìkdy na srazu. nevim teda,jak vìøíš ženckým za volantem, ale já mam svodila vždycky tak 5 èísel od auta.....když mì to chytne..... :wink: :oops:
Kami

Kubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubosh » 02 bře 2009, 16:05

Tak jak se øíká: Ženská za volantem, auto bez øidièe. :lol:

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 02 bře 2009, 16:19

Kubosh píše:Tak jak se øíká: Ženská za volantem, auto bez øidièe. :lol:
Odvážnej to øíct v tomhle tématu... :lol:

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 02 bře 2009, 16:20

Kami píše: Tovíš, že jo....nìkdy na srazu. nevim teda,jak vìøíš ženckým za volantem, ale já mam svodila vždycky tak 5 èísel od auta.....když mì to chytne..... :wink: :oops:
Tak to se tesim az te to chytne :twisted: :lol: a zenskejm za volantem verim , ale musim s ni jet uz parkrat... tak doufam ze me svezes vicekrat nez jednou... samozrejme oko za oko zub za zub :oops: :twisted:

Roverman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roverman » 02 bře 2009, 21:46

kamèo tak abych nepsal OTéèka do tamtý diskuze píšu sem.
Jo srazy budou snad pravidelný v budìjkách. Je o tom topic na Honda-club.cz jako: budìjovický 96% bukec
možná už tenhle pátek že se srazíme :wink: budu se tìšit
Honda Civic EG6 VTI

Kami

Příspěvek od Kami » 03 bře 2009, 10:13

Kubosh píše:Tak jak se øíká: Ženská za volantem, auto bez øidièe. :lol:
Ale,ale....tak pøece se tu jeden našel... :lol: Tak to vidíte sami....jenže se také øíká!!! Kdo nezkusí,nepozná brouku. Tøeba bys byl mile pøekvapen.... :wink: A nebo by ses rovnou posral strachy..... :shock:
Kami

Kami

Příspěvek od Kami » 03 bře 2009, 10:16

Roverman píše:kamèo tak abych nepsal OTéèka do tamtý diskuze píšu sem.
Jo srazy budou snad pravidelný v budìjkách. Je o tom topic na Honda-club.cz jako: budìjovický 96% bukec
možná už tenhle pátek že se srazíme :wink: budu se tìšit
Dej mi o tom info kdy a kde...jestli teda se zadaøí. Mùžeš na telefon,jen staèí zpráva....607 611396. Doufám, že mi nìkdo jiný nebude psát nìjaké slinty....... :D
Kami

Kami

Příspěvek od Kami » 03 bře 2009, 10:18

ViZzi píše: Tak to se tesim az te to chytne :twisted: :lol: a zenskejm za volantem verim , ale musim s ni jet uz parkrat... tak doufam ze me svezes vicekrat nez jednou... samozrejme oko za oko zub za zub :oops: :twisted:
Doufáš správnì.....když budeš poslušnej a nebudeš mi maèkat èudliky.....na rádiu.... :lol: , tak ok a platí!!! :wink:
Kami

Kubosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubosh » 03 bře 2009, 11:30

Bylo to myšleno ze srandy, vìøím že tu máme dobré øidièky. :wink:

Kami

Příspěvek od Kami » 03 bře 2009, 12:14

Kubosh píše:Bylo to myšleno ze srandy, vìøím že tu máme dobré øidièky. :wink:
V klidu..taky jsem si dìlala...pr.... Vìøím že i tady jsou dobøí øidièové... :wink: :lol:
Kami

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 03 bře 2009, 12:52

Kami píše:Doufáš správnì.....když budeš poslušnej a nebudeš mi maèkat èudliky.....na rádiu.... :lol: , tak ok a platí!!! :wink:
pOkusim se byt poslusnej ale ja jsem spis zlobivej :twisted: :lol: ale budu se krotit preci jenom s tebou pojedu prvne tak nwm co mám èekat ale tesim se..necham se prekvapit jaka jsi zavodnice... :D a neboj na radio ti šahat nebudu , mì bude zajímat neco jinneho... :lol: :lol:

JDeeM

Příspěvek od JDeeM » 03 bře 2009, 14:23

ViZzi píše: pOkusim se byt poslusnej ale ja jsem spis zlobivej :twisted: :lol: ale budu se krotit preci jenom s tebou pojedu prvne tak nwm co mám èekat ale tesim se..necham se prekvapit jaka jsi zavodnice... :D a neboj na radio ti šahat nebudu , mì bude zajímat neco jinneho... :lol: :lol:
Koukám že viZzi to zkouší na každou :lol: Tak to už tì já vozit nemusim :twisted:

Kami: Vítám tady další sleènu do party 8) a hodnì hezkých kilometrù s hondicí jak jsem se doèetla 8)

Kami

Příspěvek od Kami » 03 bře 2009, 14:34

JDeeM píše: Koukám že viZzi to zkouší na každou :lol: Tak to už tì já vozit nemusim :twisted:

Kami: Vítám tady další sleènu do party 8) a hodnì hezkých kilometrù s hondicí jak jsem se doèetla 8)

No jo no....jenže já jsem tady na tyhle moresy zvyklá. Strávila jsem s chlapama 5 let ve škole a i teï dìlam mezi samejma....takže tenhle høebec mì nerozháže....leda že by mìl 140kg a 2 metry....to se mi zaèínaj i tøást kolínka.... :lol: Jo a dík zy pøivítání....doufám, že se poznáme osobnì a natrhneme chlapùm prd....... :wink:
Kami

Roverman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roverman » 03 bře 2009, 18:45

jo tak srazík bude tenhle pátek v 18:00 na parkovišti u Intersparu za Mekáèem. tam je vždycky klídek a místo. já už tam možná budu døív trošku. Jinak pro soukromý zprávy použij radši soukromý zprávy SZ :P
tak at ti to na pátek vyjde. :wink:
Honda Civic EG6 VTI

ViZzi

Příspěvek od ViZzi » 03 bře 2009, 21:51

JDeeM píše: Koukám že viZzi to zkouší na každou :lol: Tak to už tì já vozit nemusim :twisted:

TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :evil: :lol: dyt jO....

323.Hans.626

Příspěvek od 323.Hans.626 » 03 bře 2009, 22:34

Kami píše: Tak to Ti schvaluji. Já mam doma 2 kluky, co mi platí nájem a než pøijdu z práce, tak mam uvaøíno, oklizíno, vypráno, utøený prach a složený spoïáry+napuštìnou horkou vanu a udìlaný kafe na stole v obýváku....samozøejmì, že mùj je gauè....

Asi Vás to baví..... :smt102 :lol: :lol:
vìø mi že rozhodnì nebaví... ale jinak se nedá :lol: :lol:
spoustu vìcí ještì neumím... ale musím se uèit :roll:
nové autodíly za příznivé ceny

730 602 247
dilynaauto1@seznam.cz

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Awatar » 04 bře 2009, 19:50

Ryba píše: Tak to nevim kdes to slyšela, tady naopak seriovky moc nefrèej :lol: Tady jede silnì funkèní tuning. Pokud si pod pojmem tuning ovšem nepøedstavíš obøí chromovaný kola a spousta spojlerù a samolepek, tomu se tu opravdu moc neholduje.
Náhodou seriovky sou fajn, tøeba na dojíždìní pro rohlíky a tak. :lol: Taky na tom mám svojí sériovku a to druhý je "krapet" rozhozený.
SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Ryba » 05 bře 2009, 10:06

Awatar píše:Náhodou seriovky sou fajn, tøeba na dojíždìní pro rohlíky a tak. :lol: Taky na tom mám svojí sériovku a to druhý je "krapet" rozhozený.
aale tak jasný, je seriovka a seriovka :lol:

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 05 bře 2009, 16:23

Roverman píše:jo tak srazík bude tenhle pátek v 18:00 na parkovišti u Intersparu za Mekáèem. tam je vždycky klídek a místo. já už tam možná budu døív trošku. Jinak pro soukromý zprávy použij radši soukromý zprávy SZ :P
tak at ti to na pátek vyjde. :wink:
Pokud nebude prset a budu stihat, tak se prijedem asi mrknout s Integrou :wink:
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz

www.girlstuning.com

Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 06 bře 2009, 10:03

zabicka píše: Pokud nebude prset a budu stihat, tak se prijedem asi mrknout s Integrou :wink:
coz? Tu se kuje nejaky underground? :D
PS: A hele Kami je Budejcanda :)

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 06 bře 2009, 14:06

Milhaus píše:coz? Tu se kuje nejaky underground? :D
PS: A hele Kami je Budejcanda :)
Tak mam spatny zpravy... integru asi nestihnem... tak snad eSko a nebo budem muset vzit civilni :cry:
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz

www.girlstuning.com

Kami

Èus...

Příspěvek od Kami » 10 bře 2009, 12:19

....všem se omlouvám za absenci na srazu,ale selhalo ABS a jela jsem na dílnu. Jink klucí, .....pøijala jsem sázku na sprint.....já versus BMW e30, 2.8 l. Možná v plné palbì... co myslíte??? Honda Targa, nebo BMW???

Možná bych byla i pro nìjakou tu radu,co udìlat na Hondì v základu,aby se nestalo,že prohraju.... :roll:

V pøípadì vítìzství mám jako cenu slíbené celé pøeèalounìní interieru dle mého vkusu.....a to samé i naopak,pokud prohraji.....

Kami
Kami

Amigo

Re: Èus...

Příspěvek od Amigo » 10 bře 2009, 12:42

Kami píše:....všem se omlouvám za absenci na srazu,ale selhalo ABS a jela jsem na dílnu. Jink klucí, .....pøijala jsem sázku na sprint.....já versus BMW e30, 2.8 l. Možná v plné palbì... co myslíte??? Honda Targa, nebo BMW???

Možná bych byla i pro nìjakou tu radu,co udìlat na Hondì v základu,aby se nestalo,že prohraju.... :roll:

V pøípadì vítìzství mám jako cenu slíbené celé pøeèalounìní interieru dle mého vkusu.....a to samé i naopak,pokud prohraji.....

Kami
nejlevneji te vyjde vyhazet z auta co nepotrebujes + mensi kola se slick/semislick pneu
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

areuratty

Příspěvek od areuratty » 10 bře 2009, 18:07

Jak øíká Amigo, vyházet interiér, obout slicky...
a nezapomeò natankovat Shell V Power Rejsink :wink:
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH

Odpovědět