11.-12.4.2008 Dlouhá Lhota u Pøíbrami

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

tomas84

Příspěvek od tomas84 » 13 dub 2008, 11:13

Sensei Jirka píše:Takže v Pøíbrami bylo celkem fajn, až na ranní zimu (spíš studenej vítr), ale aspoò že nepršelo. Co se týèe organizace si asi na nic stìžovat nemohu (když pominu nesoulad s èasovým plánem, ale kdy na nìjakém srazu bylo nìco pøesnì na èas :D ). Za sebe hodnotim sraz dobøe, jediné co mì mrzelo je, že jsem se nepøidal mezi sprintující :cry:

Všechny co jsme s Omnitecem zahlédli jsme alespoò pozdravili :) Jediný, kdo nám "utekl" byl Tomas84 se svým Zetkem. Toho jsme buï u auta nevidìli a nebo nám nedošlo, že k nìmu patøí :oops: a to jsme s autama parkovali kousek od nìj, aby nás pøípadnì mohl sám navštívit :cry: Tak snad pøíštì.
Tak to se moc omlouvám dorazil jsem docela pozdì odpoledne a nìjak jsem se nestaèil zorientovat 8) Tak doufám že pøíštì se potkáme musíte kopnout do auta a já už od nìkud vybìhnu :lol:

Jinak pøihodím taky pár fotek bìhem veèera.

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 13 dub 2008, 11:29

tomas84 píše:Tak to se moc omlouvám dorazil jsem docela pozdì odpoledne a nìjak jsem se nestaèil zorientovat 8) Tak doufám že pøíštì se potkáme musíte kopnout do auta a já už od nìkud vybìhnu :lol:

Jinak pøihodím taky pár fotek bìhem veèera.
V pohodì, ostatnì nìco podbnýho nás napadlo, øikali sme si, zkusit do toho auta vlézt a kdo nám pøijde rozbít hubu, toho pozdravíme :lol:

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 13 dub 2008, 22:02

No koukam ze bylo neco zajimaveho k videni... Skoda ze jsem nebyl, stve me to. Tak priste.

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 13 dub 2008, 23:11

ja jen upozorním senseie ( a tøeba i další co s ním jeli v kolone nasraz ) že by mohli alepson v nepøehledných esíèkéch uvnitø vesnice jet nejak rozumnì( nenarážím an rychlost ale na jízdní pruhy ) - potkávali jsme se ve Vranovicích na mostì a mel jsem co delat abych se vedle vínového probe ( èi co to bylo za hruzu ) a posléze i Èervenky se svou E34 vešel :)

Chtel jsme se pak jet za váma podívat ale byl jsme utahanej jak kun ( za veèer a noc jsem stihl s S-classe otoèit Varšavu a zpìt + cca 190km po práglu ) a nejak sem po té noèní jízde nemohl dostat Bafko zase do ruky ( kecám bál jsme se že byst emne kamenovali pokud bych se k vám hlásil :D ).

takže pls jezdete tam kde nevidíte trošku rozumnì :)

Omnitec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omnitec » 14 dub 2008, 07:29

Idaho von Vìšín píše:ja jen upozorním senseie ( a tøeba i další co s ním jeli v kolone nasraz ) že by mohli alepson v nepøehledných esíèkéch uvnitø vesnice jet nejak rozumnì( nenarážím an rychlost ale na jízdní pruhy ) - potkávali jsme se ve Vranovicích na mostì a mel jsem co delat abych se vedle vínového probe ( èi co to bylo za hruzu ) a posléze i Èervenky se svou E34 vešel :)

Chtel jsme se pak jet za váma podívat ale byl jsme utahanej jak kun ( za veèer a noc jsem stihl s S-classe otoèit Varšavu a zpìt + cca 190km po práglu ) a nejak sem po té noèní jízde nemohl dostat Bafko zase do ruky ( kecám bál jsme se že byst emne kamenovali pokud bych se k vám hlásil :D ).

takže pls jezdete tam kde nevidíte trošku rozumnì :)
Jirko prej jezdíš jako èunì :D

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 14 dub 2008, 08:13

A já zrovna chtìl napsat, že mì se to urèitì netýká, ale nepøedpokládam, že by Idaho nepoznal Èervenku. :D Jestli to bylo po cestì do PB (tzn.ráno), tak to bylo Probe :wink:

Pøíštì se tedy pokusím polepšit :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

tomas84

Foto

Příspěvek od tomas84 » 14 dub 2008, 19:31

Ahoj zasílám pár fotek jak jsem slíbil, tøeba se tam nìkdo najdete :-)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 14 dub 2008, 21:49

:lol: aha :D takže když se podíváš na druhou fotku, tak za Zetkem stojí èervená Réza GT a Omnitec u ní a vedle èervená Supra MKIII a já u ní :lol:

Noo, snad holt pøíštì :D

Jinak hezký fotky :wink:

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Re: Foto

Příspěvek od Gregy » 14 dub 2008, 22:45

tomas84 píše:Ahoj zasílám pár fotek jak jsem slíbil, tøeba se tam nìkdo najdete :-)
Zadny skopcacky auta tady nebereme ale :-D

tomas84

Příspěvek od tomas84 » 15 dub 2008, 07:40

Sensei Jirka píše::lol: aha :D takže když se podíváš na druhou fotku, tak za Zetkem stojí èervená Réza GT a Omnitec u ní a vedle èervená Supra MKIII a já u ní :lol:

Noo, snad holt pøíštì :D

Jinak hezký fotky :wink:
Pøíštì musíte mávat a usmívat se do fotoaparátu :D

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 15 dub 2008, 22:24

tomas: a ja se nenasla :smt099 Jinak jsem Te videla prijizdet, akorat jsem tam cekala na sprinty... krasny auto :wink:
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz

www.girlstuning.com

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 15 dub 2008, 22:31

Jirka a Omnitec: Panove dik za video - poznamka typu "kdyz toho bawora neda, tak to smaznem" me fakt pobavila :lol: :lol:

www.girlstuning.com

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 15 dub 2008, 22:40

zabicka píše:Jirka a Omnitec: Panove dik za video - poznamka typu "kdyz toho bawora neda, tak to smaznem" me fakt pobavila :lol: :lol:
:oops: :oops: To jsem rád :lol:....a jsme taky rádi, že si ho dala 8) :D

zabicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka » 16 dub 2008, 09:34

Sensei Jirka - proste krasna spoluprace :lol: Super byli lidicky u cile s vlajkou - paradne povzbuzovali!!!

www.girlstuning.com

Odpovědět