samolepky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Lukáš 325e
Já si to na auto teda nalepimLibas píše: ano, Pikaèu se šátkem a katanou by bylo nìco. Jsem pro. Nevím, zda je to kýèovitý, ale je to dost vtipné. Neøíkám, že si to nalepím na auto (to asi málokdo) Samozøejmì èím víc návrhù, tím lépe.
[quote="willy2.0"]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
øíkám že jen pro inspiraci, to bylo hotové za 5 minutRyba píše: já sem na tyhle dafont písma strašnì háklivejAuto bych tam nedával, protože se dycky tìžko vybírá auto co by mìlo reprezentovat komplet JDM, budík už je lepší ale to už je zase celkem ohraná písnièka...
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
vo tom to právì je. Každej kdo ví aspoò trochu co je to JDM a uvidí tam pikachu tak mu podle mì zvìdavost nedá a zapamatuje si to a podívá se oèem ten web je... Nechci si ten svuj návrh nìjak do výšin obhajovat, ale sem na to tak trochu zvyklej protože se tim víceménì živim, né pøimo tvorbou log ale daleko k tomu nemám. Takže sem zvyklej vìci co dìlám vysvìtlovat proè sou tak a ne jinak.
A u tohodle návrhu šlo prostì o to zaujmout. Jak všichni žerou japonsko atd tak mì prostì pøišlo vtipný tam dát nìco co je s tim taky nechvalnì spojený by to nemá s autama absolutnì nic spojenýho...
A u tohodle návrhu šlo prostì o to zaujmout. Jak všichni žerou japonsko atd tak mì prostì pøišlo vtipný tam dát nìco co je s tim taky nechvalnì spojený by to nemá s autama absolutnì nic spojenýho...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja vam nevim, ja bych to na plotru nerezal, precejenom je to dost omezena technologie, ale zase nechci, aby to vypadalo, ze nekomu prebiram "zakazku", nemel bych z toho ani korunu, ikdyz by se mi nejaky tedka hodily...
Spis bych to vytiskl na pruhlednou folii a zalaminoval, nebo vytiskl UV tiskem, to by mohlo vydrzet hodne, ale zase nejsem uplny odbornik, jen radovi delnik na obcasne nocni smeny... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.