Gregy - Honda Integra Type R - PRODANO

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Zamčeno
Milhaus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus » 31 led 2009, 20:20

Tak jsme ti se Svecdesignem udelali z tech par zaberu co jsme meli mensi lakadlo na jaro :wink:
Snad se ti to bude libit:
http://cz.youtube.com/watch?v=McssBg1UE ... annel_page
sorry, za kvalitu, ale tak Movie Maker :oops: :D

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 01 úno 2009, 17:34

Milhaus píše:Tak jsme ti se Svecdesignem udelali z tech par zaberu co jsme meli mensi lakadlo na jaro :wink:
Snad se ti to bude libit:
http://cz.youtube.com/watch?v=McssBg1UE ... annel_page
sorry, za kvalitu, ale tak Movie Maker :oops: :D
Ty jo pekny! Uz aby bylo zase pocasi a muzeme natocit pokracovani.

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 01 úno 2009, 19:06

Nádhera, to se vám povedlo! :smt041

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 zář 2009, 11:30

Takze pristi tyden by mel po delsi dobe dorazit mensi upgrade. Jelikoz stavajici desky a kotouce (Zimmerman + DS2500) jsem oddelal na okruhu, rozhodl jsem se pro neco lepsiho. Udajne by to melo brzdit vic nez dobre, tak se necham prekvapit 8)

EBC Yellow Stuff:
Obrázek

EBC Turbo Groove:
Obrázek

Rada36

Příspěvek od Rada36 » 12 zář 2009, 13:37

Gregy píše:Takze pristi tyden by mel po delsi dobe dorazit mensi upgrade. Jelikoz stavajici desky a kotouce (Zimmerman + DS2500) jsem oddelal na okruhu, rozhodl jsem se pro neco lepsiho. Udajne by to melo brzdit vic nez dobre, tak se necham prekvapit 8)
Kolik tenhle setik od EBC vyjde? a odkud si obìdnával?Proè Yellow stuff? Taky bud potøebovat Upgrade...
Honda Civic Type-R EJ6
Mùj web:[url]http://jdmcars.webnode.cz/[/url]

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 zář 2009, 13:43

no bylo to celkem zadarmo :-) V podstate prepocet nakupni ceny, koukni treba na www.brakes4u.co.uk . Jinak udajne tahle kombinace by mela byt na ITR jedna z nejlepsich moznosti - skvely kotouce a desky pouzitelny ve velmi sirokem rozsahu teplot, i kdyz zahraty brzdi rozhodne lip. Jakmile budou na aute, napisu jak to vypada. Bral jsem od Ziteca

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 zář 2009, 16:14

Gregy píše:no bylo to celkem zadarmo :-) V podstate prepocet nakupni ceny, koukni treba na www.brakes4u.co.uk . Jinak udajne tahle kombinace by mela byt na ITR jedna z nejlepsich moznosti - skvely kotouce a desky pouzitelny ve velmi sirokem rozsahu teplot, i kdyz zahraty brzdi rozhodne lip. Jakmile budou na aute, napisu jak to vypada. Bral jsem od Ziteca
Celkem se divim, ze jsi spalil ty ds2500 > tam bych daval vinu hlavne kotoucum zimmerman. Ty jsou podle me prilis "mekke" na ty desky, tudiz nevhodna kombinace. Nam se zkroutili i na rodinnym foresterovi s kterym se jezdilo vcelku pomalu. BTW: zbylo ti neco z tech desek?

Twilite jezdil ds2500 (kotouce+desky) a za cely den na okruhu nenastal problem a to vime oba, ze on s tim nejezdi jak s hnojem. Ostatne cas 2.32 v brne mluvi za sve :) Prave hodne nadaval na desky od EBC. Muj nazor na ebc je ten, ze maji tady u nas velmi dobrou reklamu (v porovnani s ostatnima) a pritom to neni zadny zazrak. Prave ds2500 ci hawk hp+ jsou na tom lepe.

Jinak to, ze zavodni desky nebrzdi za studena je jeden velky mytus :wink:
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 zář 2009, 16:35

Me psal prave Dany z H-C ze DS2500 na okruh nejsou nic moc, pry popraskaji a jsou v haji. Takze mi doporucoval na okruh DS3000 navic, ty ale pry nejsou na normalni pouziti protoze hrozne piskaji a nici kotouce. Jinak EBC mi doporucil Alien a Zitec taky rikal ze je to paradni kombinace. Takze verim tomu ze to bude brzdit slusne.

Jinak by me zajimalo jak je to s pouzitim DOT5 brzdove kapaliny. Udajne by se nemela pouzivat v beznych autech, myslim ze pred tim durazne varovali napriklad i v manualu k ITR. Ma o tom nekdo nejaky tuseni v cem je problem??

Jinak z tech desek jeste neco zbylo, je jich tam minimalne polovina myslim, spis je problem v kotoucich ktere jsou v haji i kdyz maji jen asi 20t km, zadni koutouce jsou jeste puvodni a zadni desky uz zacinaji piskat takze pomalu konci. A kdyz uz delat brzdy tak vsechno najednou at to stoji za to.

Rada36

Příspěvek od Rada36 » 12 zář 2009, 17:00

Jeden kamarád jezdí na závodním suzuki DS 2500 a seriové kotouèe nemá problém
druhej má vectru na normální ježdìní a DS 2500 + Zimmermany a ríkal ze mu vadnou...

Celkem zadarmo? :) to chci taky :lol:
Pak tedy poreferuj jak to brzdí a jestli to hodnì špiní :wink:
Honda Civic Type-R EJ6
Mùj web:[url]http://jdmcars.webnode.cz/[/url]

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 zář 2009, 17:23

DS3000 jeou lepsi, to je jasne, ale maji malicko jine provozni teploty nez DS2500 a hlavne jsou drazsi. Ono se mi zda, ze Feroda jsou obecne malicko predrazene :)

Jinak celkem zadarmo...jak se to veme :) Nevim za kolik jsi to mel, ale vzhledem k tomu, ze se za 12-15 tisic daji koupit 4-pistky brembo s kotoucema a deskama tak mi prijde skoro vse drahy :D

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 12 zář 2009, 17:49

DOT 5 se nedoporucuje do beznych aut? U Motulu mi ji doporucili i do silnicniho auta, tak snad v tom neni problem...

Hawk HP bych klidne doporucil, paklize ti nevadi piskani (ja to radeji preziju), ani jsme nezaznamenal, ze by nejak zraly kotouce (dba). Sice s EBC nemam moc zkusenosti, ale precejen jsou pomerne lacine a kdyz se do rozhodovani zahrne i cena...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 zář 2009, 17:52

infinity píše:DS3000 jeou lepsi, to je jasne, ale maji malicko jine provozni teploty nez DS2500 a hlavne jsou drazsi. Ono se mi zda, ze Feroda jsou obecne malicko predrazene :)

Jinak celkem zadarmo...jak se to veme :) Nevim za kolik jsi to mel, ale vzhledem k tomu, ze se za 12-15 tisic daji koupit 4-pistky brembo s kotoucema a deskama tak mi prijde skoro vse drahy :D
No ja mluvim o brzdach na cely auto, a do ty ceny co pises jsem se vesel

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 zář 2009, 18:10

pomer predek/zadek bych u ITR videl tak na 1/15. Ale zadek jsem taky delal komplet vc. trmenu (mel jsem zasekly pistek). Vzadu mam mintex desky na okruhu zadny sebemensi problem...vzhledem k tomu ze zadni kotouc neni nijak chlazeny, tak je asi lepsi mit na zadku neco drazkovanyho ci vrtanyho...

Jsem zvedav jak s tim budes spokojeny, jedes to jeste letos nekam otestovat?

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 12 zář 2009, 18:27

No nevim, na okruh uz asi ne, takze nekde v beznym provozu pokud je stihnu zajet jeste. Doufam ze budu spokojenej, jak jsem rikal Alien i Zitec a Dany mi je v podstate doporucovali jako jednu z nej moznosti na seriovy brzdy, tak uvidime.

Well

EBC

Příspěvek od Well » 12 zář 2009, 19:01

Kotouèe od EBC jsou v pohodì, ale destièky stojí za prd. Zadní žluté mám po 12000km na odpis. Pøedek odešel ještì rychleji a brzdí to skoro jako série (dokoce se mi zdálo, že na sériovém kotouèi brzdily lépe). Teï jezdím na pøedku destièky Hawk HP plus (kotouèe EBC Turbo Groove) a je to úplnì nìkde jinde a na rozdíl od Riderhenryho mi nepískají a to jsem nepoužil ani dodávanou antipískací montážní pastu (asi klasická mìdìnková pasta). Jestli obèas vezmeš integru na okruh, tak poèítej, že o destièky na pøedku pøijdeš klidnì po jednom Mostì. Jo a na to jak brzdí, tak dost hodnì práší (ale jde to dobøe dolù z diskù).

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 12 zář 2009, 21:50

ja si myslim, že dobrá kombinace, i když pro pøíštì, když EBC tak modrý

ale vzhledem k tomu, že Gregy neni na okruhu každý druhý den, bude spokojen
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 21 zář 2009, 15:45

Takze dorazili brzdy, nicmene me cekalo v krabici nemile prekvapeni. Misto EBC turbo groove mi prislo tohle:

http://cgi.ebay.co.uk/INTEGRA-TYPE-R-DC ... 286.c0.m14

Takze jsem zvedavy jak se to podari vyresit.

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 21 zář 2009, 20:22

volba dobra.. podla toho, co s tym chces robit.. asi vies, ze yelow stuff su cisto okruhace/zavodne oblozenia.. ked ich zahrejes, kusu jak svina.. ale problem je ten, ze ked su studene, brzdia ako by tam boli vankuse a nie oblozenie.. tipek to mal vo vedlajsom meste na svojej pekne upravenej typeR civic a skocila mu do cesty babka na krizovatke a neubrzdil to, lebo neboli zahriate.. mal si brat skor green alebo red ale ak budes jazdit len okruhy, tak pohodicka pohodova..

a tie kotuce okamzite vrat.. povec im, ze debila si mozu robit z inych.. kotuce za 99libier vymenit za EBC.. heh.. fakt to bolo nedopatrenim.. fakt.. :evil: :roll: :twisted:

jagy

Příspěvek od jagy » 21 zář 2009, 20:33

Asimo: Yellow stuffy urcite nejsou jen na okruh. I za studena to brzdi lepe jak nejake seriovky.
A podivej se poradne na ten odkaz, nikde tam neni napsane, ze jsou to EBC. Nekdo to pravdepodobne spatne objednal. :wink:
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 21 zář 2009, 20:34

No vím že žlutý jsou spíš na ostrou jízdu, ale zase i za studena prý brzdí dobøe. Jinak jsem to bral od Ziteca, takže uvidíme jestli se mu to podaøí vyøešit, ale on už v tom umí chodit. Snad to dopadne.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 21 zář 2009, 21:13

asimo píše:volba dobra.. podla toho, co s tym chces robit.. asi vies, ze yelow stuff su cisto okruhace/zavodne oblozenia.. ked ich zahrejes, kusu jak svina.. ale problem je ten, ze ked su studene, brzdia ako by tam boli vankuse a nie oblozenie.. tipek to mal vo vedlajsom meste na svojej pekne upravenej typeR civic a skocila mu do cesty babka na krizovatke a neubrzdil to, lebo neboli zahriate.. mal si brat skor green alebo red ale ak budes jazdit len okruhy, tak pohodicka pohodova..

a tie kotuce okamzite vrat.. povec im, ze debila si mozu robit z inych.. kotuce za 99libier vymenit za EBC.. heh.. fakt to bolo nedopatrenim.. fakt.. :evil: :roll: :twisted:
jestli jsou YS ciste okruhove, tak ja jsem Keichi Tsuchiya :roll:

Mates

Příspěvek od Mates » 21 zář 2009, 23:34

infinity píše: jestli jsou YS ciste okruhove, tak ja jsem Keichi Tsuchiya :roll:
jj... yellowstuff - lepší do provozu, na okruh - bluestuff (když ebc)
Honda Civic Type-R Gr.N

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 22 zář 2009, 05:09

asimo píše:volba dobra.. podla toho, co s tym chces robit.. asi vies, ze yelow stuff su cisto okruhace/zavodne oblozenia.. ked ich zahrejes, kusu jak svina.. ale problem je ten, ze ked su studene, brzdia ako by tam boli vankuse a nie oblozenie.. tipek to mal vo vedlajsom meste na svojej pekne upravenej typeR civic a skocila mu do cesty babka na krizovatke a neubrzdil to, lebo neboli zahriate.. mal si brat skor green alebo red ale ak budes jazdit len okruhy, tak pohodicka pohodova..

:lol: :lol: :lol:
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 23 zář 2009, 21:01

jagy píše:Asimo: Yellow stuffy urcite nejsou jen na okruh. I za studena to brzdi lepe jak nejake seriovky.
A podivej se poradne na ten odkaz, nikde tam neni napsane, ze jsou to EBC. Nekdo to pravdepodobne spatne objednal. :wink:
Ano, na odkazu to skuteènì není, myslím že jsi nepochopil situaci. V objednávce i fakture je napsáno EBC turbo groove, cena je taky za EBC. Prostì se buï sekli nebo se spíš kloním k variantì že to je schválnì. Takže nevím jak to bude s reklamací...

jagy

Příspěvek od jagy » 23 zář 2009, 21:10

Aha, tak to je jina.. ja myslel, ze jste spatne objednali. Protoze na odkazu je jasny, co to je, resp. co neni (EBC).
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Zamčeno