Kubosh - Subaru Impreza WRX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Kubosh - Subaru Impreza WRX
Po strašně dlouhé odmlce čau! Si tak brouzdám po netu a najednou na mě vyskočí právě jdm meeting a k mému velkému překvapení, nejen funkční ale i aktivní. Tak vám sem hodím můj současný povoz. Jedná se o Subaru Imprezu wrx z roku 2003, která už 160 tis. km čeká až zaklepe. Klasická modrá nuda na zlatých kolech. K autu jsem přišel jak slepý k hůslám, když jsem se rozhodoval mezi finální dvojicí nissanem 350z a cliem rs (poslední s dvoulitrem atmoškou), tak za mnou přišel kámoš, že se bude zbavovat té svojí rézy a jestli o někom nevím. Já byl ten někdo. Uplná série to není ale nějaký beast taky ne. Je tam ic z 2012 sti (je větší) ale klasicky tmic, vstřiky taky sti 2012, pumpa větší walbro 255, rozpěra předních tlumičů z ra tuším v6, 3 palcová roura od svodů dozadu něco levnějšího, ihi vf23 turbo z 22b, deceptor blow off, brzdy z 2008 sti s plovoucíma kotoučema, desky carbon lorraine a kayaby tlumiče zadky, kyb předky. Nasávač prodrive, velké křídlo, kola kované z japan sti, budíky z type ra s kapličkou, lyzina pod motor. Celé se to pak ladilo u Hajselů. Kluci kromě ladění přidali i pár vychytávek jako als atd. Virtuální dyno ukázalo 314 koní a 446 nm, ale to je podle mne až moc optimistický údaj a real bude někde 280-290 koní. Auto momentálně víc stojí po servisech a úpravnách než jezdí ale už začíná fungovat podle mých představ, tak bude konečně jezdit. Na fotkách ještě malý nasávač a nové momentálně udělat nemůžu, protože auto je opět v servisu a čeká na zakázkové kotouče.
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubosh - Subaru Impreza WRX
Tak já přispěji taky se svojí troškou. Od montáže nových kotoučů a desek proběhla nějaká ta výměna hadice k turbu, montáž nového držáku na hasičák a pár dalších drobností. Bohužel mi odešel bov ventil a neumím ho opravit, tak jsem pořídil nový také od GFB.
Dále došlo na výrobu nového plechu mezi intercooler a nasávač.
Ještě návštěva u jednoho místního člena na hledání problému s padajícím plnícím tlakem.
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Včera proběhla návštěva u kluků z Hajsel motorsport. Dělali se menší korekce mapy, kontrola komponentů a brzda. S výsledkem jsem více než spokojený, nečekal jsem takový výkon. Přidám ještě menší otřepané "Jede to jak Hajsel!"
Maximální výkon mají vždy dobrý, horší je ten zbytek. Mají rádi rychlé prachy.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si. Jako možná kdyby to auto neměli už naladěné a u tebe by se nemusela tvořit mapa od začátku i kvůli menší korekci, tak bych si to nechal naladit u tebe. Reference, co na tebe mám od Hudečka a Masaříka stačí, abych ti auto svěřil a plně ti důvěřoval a druhá věc je, že bydlíš kousek. S klukama jsem spokojený a nemám jediný důvod jim nevěřit.
To bylo upozornění pro případné zájemce. Nevyhledávám zakázky, neživí mě to. Říkám to proto že se museli po Hajsel předělávat tři Subaru. Proto jsem alergický na hlášky "Jede to jak Hajsel!". Kluci co tu byli by tam přehodili písmenka.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]