celkový vzhled auta je samozřejmě záležitostí vkusu, ale za sebe musím říct, že se mi v podstatě líbí (teď myslím 323f), i když vidím co si všechno na tom dělal, tak není to na daily car až zbytečné?
Díky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Ahoj, díky za pochvalu, i na daily car jsem proste nechtel mit auto v zakladu, a navic jsem to delal, bot to bylo jedine auto co jsem mel a chtel jsem ho mit podle sebe, az cca pred rokem jsem koupil dalsiDjRaspby píše:Zdravím Tě,
celkový vzhled auta je samozřejmě záležitostí vkusu, ale za sebe musím říct, že se mi v podstatě líbí (teď myslím 323f), i když vidím co si všechno na tom dělal, tak není to na daily car až zbytečné?. Ale nic ve zlém, máš to hezký
. Ale nejvíc mě zaujal interiér. Rád vidím něco takového, než ty interiéry potažené celé alcantarou nebo semišem v zařivých barvách. Světlá kůže se mi fakt líbí...na kolik to přišlo celkem i s výplněma dveří? a kdo to dělal?
Díky

No zatim jsem ho nenasel, ale jak najdu, dám vědětLubosh píše:Probůh je na tom autě aspoň něco co se dá nazvat zdravým dílem?

Dík, jinak jj je to on, uz se to tu nekde na foru resilo, jinak ty advany jsou fake, ale s tim se kupovaly a zatim s nima spokojenostbiscuit píše:jsi hustej typek. ten boban je predpokladam bejvalej idahuv... hele ty advany jsou origo, nebo fake (nechtel bych ti kazit radost, ale v tomhle zkurvenym svete...)?
btw. doufam, ze sis nechal ty enkeie, co jsou na druhy fotce na bobanovi. jsou z poface mx3 a jsou prima (6kg)
DíkyXcriss píše:Tyvole to jsou slusne diry v te kastliDobre to jedes...

No, kotouce i brzdice uz jsou vedsi, puvodne tam byly mensi, ale jelikoz jezdim i v zime kde mam 14" kola, tak jeste vedsi nebudu davat, pak bych nenasadil zimaky...biscuit píše:ted uz jen poradne velike kotouce a brzdice, at to ladi

Díky, jinak co jde, tak komaxit, ten na tom pozinku drzi nejlepe, co nejde komaxit, tak Alkyton.