DjRaspby - Toyota MR2 ZZW30
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- BMarcellus
Re: DjRaspby - Toyota MR2 ZZW30
To zní sympaticky a že je to tak,jak to má být - s jakým záměrem je to vyrobeno 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

Tak z autem se nic moc neděje. Bohužel plány na zimu mi překazily problémy s daily autem. Takže se nic zatím nemění a jen s tím jezdím a užívám si ho
. Jen ty zoxidované a oloupané kola mě už štvaly, tak jsem je nechal zrenovovat. Bohužel klasicky lak už by byl bez záruky kvůli silně zažrané oxidaci, takže jen komaxit. Ale vypadá to hezky 
Tak aby to tu úplně nestálo, tak zde dám alespoň video z ježdění v Písku ze srpna v rámci akce Monte Písek s Czech Subaru Club. Bylo to moc fajn. Ale bylo vedro a staré silniční gumy nestíhaly, ale i tak jsem si to užil. teď v zimě ale už nějaké úpravy budou. Minimálně se dá olejová vana s přepážkami, abych konečně mohl pořídit pořádné pneu. Zbytek, to se uvidí 
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=bakipf7k0zE
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=bakipf7k0zE
S autem se hlavně jezdí, a po celkem dost okruhových dnech jsem zjistil, že to prostě chce lepší pneu. Takže jsou doma AD08R a kvůli hrozbě přelévání oleje nasazena Moroso vana s přepážkami. V pátek snad vyzvednu, v sobotu přezuju a pak se už budu jen těšit na akce
. Byly v plánu přes zimu i nějaké technické úpravy, ale na ně zatím bohužel nedošlo, tak snad v průběhu sezóny nebo holt po ní no.
Fun car:MX-5 NB 1.8
Daily car: Civic EP2 1.6 vtec sport
SOLD:Primera P11 2.0i SR20DE low budget/weight
Daily car: Civic EP2 1.6 vtec sport
SOLD:Primera P11 2.0i SR20DE low budget/weight
To teprve zjistím, ale podle všeho by měly lepit dostatečně 
Tak jsem se těšil, že si to konečně osahám na pořádných pneu, když už mám tu vanu a v prvním kole mi chcíplo servo
vzhledem k tomu, že už mám i motor dárce, tak jsem se rozhodl, že už to prostě udělám komplet. Tak přijde 2ZZko, 6q převodovka (snad i s LSD - to se uvidí). Bude se muset ale udělat v podstatě celá GO. Bohužel jsem kupoval z UK v podstatě naslepo, a podle toho to taky dopadlo. Takže jsem letos dojezdil, ale o to lepší to bude snad potom. Alespoň se mám na co těšit.
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
konečně budu mít adekvátní dvojče
Vlastně budeme mít naprosto stejný setup 
MR2 SW30 - SWAP 2ZZ
Dobrej tah
, teď jen, aby to netrvalo moc dlouho. Snad se brzy někde potkáme!
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce. Kdo ví, třeba se ukážeš v říjnu v Brně. Každopádně se těším, až Vás s Goldiesem zase uvidím.
Hlavně udělat pořádně motor, ať je po starostech.
Hlavně udělat pořádně motor, ať je po starostech.
No bohužel časový výhled je, že v říjnu snad bude teprve motor ready, pak ještě ho dát do auta, legalizace...obávám se že to nedávám 
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja pocitam s pristi sezonou.. letos jen protahneme TT po okruhu 
MR2 SW30 - SWAP 2ZZ
jaký konec sezony, však bez serva se dá taky jezdit ne? 
90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
No bohužel pár dní po tom mi končila technická a bez serva mi ji nedají. Tak nakonec ho budu řešit až se bude motor dávat dovnitř.Wanix píše:jaký konec sezony, však bez serva se dá taky jezdit ne?
Tak v mezidobí přibyly alespoň oblouky za sedačky, aby při případném převrácení to nedrželo jen opěradlo
. Jinak motorové záležitosti se dávají do kupy, tak snad už brzy se to hne 
tyhle obloučky Ti spíš zlomí krk, radši bych to z auta vyhodil, protože je to úplně k ničemu 

Tak hrozný bych to neviděl. Je mi jasný že to zdeleka nebude plnit účel jako kdyby to bylo přivařené až k nosníkům, nebo byl rovnou rám, ale zase si myslím, že lepší než nic. Mám to tam napůl taky kvůli vzhledu 
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
Nedalo mi to a musel jsem se podívat jak by to vypadalo s plnohodnotným rollbarem a u MRchy je dobrý že tam ani moc neprovokuje. Narozdíl od hairdresserkcháru. http://s849.photobucket.com/user/sok07/ ... t=3&page=1
ex. Almera GTi SR20DE; CRF 450R Supermoto
daily: Primera P11 SR20DE
weekend: MX-5 NA VVT
daily: Primera P11 SR20DE
weekend: MX-5 NA VVT
Tak nějaký update. Motor je již připraven (téměř kompletní repas) a v autě včetně převodovky. Celkově se tedy muselo pořídit: Motor s převodovkou, svody MWR, ECU, díly na přepákování (kvůli umístění motoru vzadu), musela se vyměnit prorezlá zadní nápravnice, spojka Exedy stage1 a nové lambdy . První testovací kilometry už taky proběhly. Je na něm ta Moroso vana, ještě je na cestě olejový chladič od MWR. Takže už jen doskládat auto a může se začít zajíždět a hlavně - hurá na oplétačky s TK....to ještě bude legrace.
PS:fotky jsou od DICOMPRACING
PS:fotky jsou od DICOMPRACING
Gratuluju! Vypadá to vše perfektně! Držím pěsti s stk, na druhou stranu, cestička by měla být už prošlapaná od Goldiese, ne?
Jak budeš řešit umístění olejového chladiče a čidel?
Jak budeš řešit umístění olejového chladiče a čidel?
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
Bude nejspíš v pravém bočním nádechu. Je tam na to místo a měl by tam sedět.
Myslel jsem to tak, jestli budeš mít olejový filtr na sandwich plate ve kterém budou čidla nebo zvolíš jiné řešení?
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot