No a nebo to fakt stočil s cílem oklamat kupující a když na to nááááhodou někdo přijde, tak použije tuhle výmluvuzam3k píše:To vypadá,jak kdyby to tam špatně někdo zapsal a místo třeba 33 500 dal 3500![]()
Nebo je vážně někdo tak blbej,že to stočí z 33 na 3500![]()
Blacklist
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Blacklist
Nissan Primera GT P11 - studentský sleeper
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
No je to extrém, ale češi jsou všeho schopný - stočit extrém a prodat extrém...
Jelikož to auto vypadalo i nyní moc pěkně, věřil bych spíše hypotéze, že někdo stočil a zdetailingoval auto se 33k na 3k než chybě... V té době ten rozdíl v km mohl vydělat klidně 40-80tis Kč navíc
Jelikož to auto vypadalo i nyní moc pěkně, věřil bych spíše hypotéze, že někdo stočil a zdetailingoval auto se 33k na 3k než chybě... V té době ten rozdíl v km mohl vydělat klidně 40-80tis Kč navíc
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Bohužel je to běžný, kupoval jsem teď větší auto ženě a kontroloval jsem nájezd a ve většině případů tam byl drobný rozdíl... nakonec jsem si ze zvědavosti nechal prověřit můj Lexus GS300, který jsem kupoval tady s nájezdem cca 189k KM(někteří si ho možná pamatují) a ten je stočenej rovnou 2x, celkem o víc než 200.000 km 
Naposled to bylo nejspíš jednoduchou výměnou budíků, jelikož jsem při hledání zdroje chrastění a vrzání zjistil, že se je dotyčný nenamáhal ani přišroubovat zpět k palubce...
Naposled to bylo nejspíš jednoduchou výměnou budíků, jelikož jsem při hledání zdroje chrastění a vrzání zjistil, že se je dotyčný nenamáhal ani přišroubovat zpět k palubce...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Loni jsem kupoval rodinný povoz a byl v mnoha bazarech než jsem našel nestočený auto. Rekord byl v bazaru "Auta z Brna", kde bylo prokazetelně stočeno nejmíň 100 000 km...
Někdy se k prověření hodí tahle stránka - http://www.sdruzeni-sova.cz/seznam-aut- ... k=&page=12
Někdy se k prověření hodí tahle stránka - http://www.sdruzeni-sova.cz/seznam-aut- ... k=&page=12
ten Master stočený o 390.000km to je masakr, "Pane, to je zánovní dodávka, má najeto jen 200.000km" 
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Kamarád vyprávěl o trojkovém Mondeu TDCI které stočil ze 750k na 250k a zájemce při koupi pouze konstatoval že nájezd "odpovídá" 
Není možné to tomu joudovi nějak vrátit?
Osobně mám ban na polomrtvý Lexus klub. Opovážil jsem se pozvat na mnou pořádaný sraz v Brně, příspěvek tam vydržel asi 5 minut a následoval roční ban. 
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Ta osoba by potřebovala dostat na hubu, na internetu to nemá cenu moc řešit. 
Fun car:MX-5 NB 1.8
Daily car: Civic EP2 1.6 vtec sport
SOLD:Primera P11 2.0i SR20DE low budget/weight
Daily car: Civic EP2 1.6 vtec sport
SOLD:Primera P11 2.0i SR20DE low budget/weight
- BMarcellus
Tak si říkám: ten Buzik UDM (od slova buzerovat,abych někoho neurazil) má na mozku pořádnej nádor.... Už aby ho zařízli! 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Též jsem byl odříznut...
Byl jsem dotazován také na nebohý kontakt na Jagyho a podobně, neuvědomil jsem si, že se to nesmí
...nejprve mi zmizela má profilová krásná fotka
(asi se podobá jeho hlavě co to přehnal v posilovně s aplikací syntholu do mimických obličejových svalů)
Tak jsem napsal soukromě, že odepisovat s odkazem na tyto lidi nejde, že to vede nějakej zakomplexovanej idiot... Kupodivu ban přišel asi až po x měsíční odmlce
Asi jsem se ho dotknul, když pročítal soukromé zprávy.
Je to boží hovado ten člověk, stačí vidět ty jeho videa z posilovny na youtube, nebo to jak žere
Není v komunitě nějakej šikovnej hacker?
Byl jsem dotazován také na nebohý kontakt na Jagyho a podobně, neuvědomil jsem si, že se to nesmí
Tak jsem napsal soukromě, že odepisovat s odkazem na tyto lidi nejde, že to vede nějakej zakomplexovanej idiot... Kupodivu ban přišel asi až po x měsíční odmlce
Je to boží hovado ten člověk, stačí vidět ty jeho videa z posilovny na youtube, nebo to jak žere
Není v komunitě nějakej šikovnej hacker?
- BMarcellus
Imolo už jsem to navrhoval i s tím,že na to přispěju! Jenže každý tu umí akorát hacknout řídící jednotku.....

Kotakt:
AUTO MOTO KLUB
PAVEL NIEDERLE
U Dívčích hradů 15, Praha 5 150 00
Email: velkej@velkej.cz
Telefon: +420 777 347 474
Web: http://www.auto-moto-klub.cz/
Už jenom ten mejl mluví sám za sebe.Ale má ho špatně,má tam být velkej@blbej.narcis...

Kotakt:
AUTO MOTO KLUB
PAVEL NIEDERLE
U Dívčích hradů 15, Praha 5 150 00
Email: velkej@velkej.cz
Telefon: +420 777 347 474
Web: http://www.auto-moto-klub.cz/
Už jenom ten mejl mluví sám za sebe.Ale má ho špatně,má tam být velkej@blbej.narcis...
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

- BMarcellus
Vizitku má dobrou....
https://www.jaguarclub.com/cs/forum-prispevky/2933/
https://www.jaguarclub.com/cs/forum-prispevky/2933/

Vůbec by nevadilo to to téma přejmenovat na UDM hate fans
Byla by velká provokace napsat mu email jestli nemá kontakt na Jagyho? 
- BMarcellus
Fajn nápad.
A co mu to napsat hromadně všichni?!