Ke GTiR jsem se dostal přes N15 GTi a následně Clio Sport. Jakkoliv zábavné dokážou předokolky být, dříve nebo později začnou být opruz. Obvzlášť pokud žijete na Valašsku a vaši přátelé jsou známí pod názvem Wallachian Snowhunters.
První šance koupit GTiR se naskytla už koncem roku 2014 - tehdy jsem se z toho ale nakonec posral a Sunnyho později koupil jagy. Následující dvě zimy mi tak mohl opakovaně dávat najevo, jakou blbost jsem tehdy udělal že jsem to nevzal.
První náznak že tady kdesi je GTiR na dodělání přišel cca v prosinci, ale věci se pohnuly až v březnu. Vyrazili jsme s jagym zjistit o co přesně jde, následoval naštěstí velmi rychlý prodej Clia a na konci března bylo auto doma.
Od začátku bylo jasné, že je potřeba ještě dodělat spoustu věcí. Něco chybělo, něco bylo navíc, něco bylo špatně a proto se tedy všechno povedlo složit a rozchodit až koncem července. Auto je prakticky v sériovém stavu. Vrátili jsme zpátky původní intercooler, vyměnily se všechny náplně, filtry, jsou nové kotouče, desky, oplétané hadice, palivová pumpa, prachovky...zatím jsem najel cca 500km a pořád ještě zjišťuju co bude třeba udělat a jak urgentní která věc je. Má to už nějaký věk, navíc to dlouho stálo takže je fakt třeba postupně přicházet na to jaké to ve skutečnosti je.
Kdo mě zná, ví jak vypadaly moje bývalé auta a že péče tam vždy byla. Sunnyho jsem chtěl roky, ale GTiR je pro mě prostě nejvíc - myslím že je tedy celkem jasné, jakým směrem se budu ubírat.
Velké, ale opravdu velké poděkování za zprostředkování snu patří zejména jagymu a celému týmu JEDETOSHOP.CZ - speciálně Ondrovi jakožto Jedeto Garage. Měl s autem neuvěřitelnou spoustu práce, ale díky druhému GTiR na porovnání se nakonec podařilo složit všechno tak, jak to má být. Troufám si říct, že tady v republice není nikdo, kdo by v tomto konkrétním případě dokázal podobné věci (rozhodně ne s takto rozumnými náklady).
Ještě jednou díky!