Blacklist
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Blacklist
Covece, ja od toho pacienta dostal kdysi ban na Nissan klubu, protože jsem poslal jednomu borci v SZ svůj email, na podzim po xx letech jsem se registroval na suzuki klub a hned ban.... tak jsem se se nasral, udelal si jiny ucet a poslal jsem všem majitelům stejného Suzuki SZ s odkazem na novy klub...
Bohuzel jsem to poslal ve volnem case v praci a to bys neveril, co ten zamindrakovany imbecil udelal, poslal stiznost memu zamestnavateli, ze pry vyuzivam firemni sit ke spamovym utokum, samozrejme korporat, takze se to muselo resit...
c***k no
Bohuzel jsem to poslal ve volnem case v praci a to bys neveril, co ten zamindrakovany imbecil udelal, poslal stiznost memu zamestnavateli, ze pry vyuzivam firemni sit ke spamovym utokum, samozrejme korporat, takze se to muselo resit...
c***k no
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
Tak to uz je hodne velka prasarna.
Me nekdy okolo noveho roku koncil BAN a bez jakekoliv me akce mi jej opet o dalsi rok prodlouzil.
A pritom tim skodi jen sam sobe.
jak to tak čtu.... to mu ještě nikdo nedal po hubě? 
Měl by ho někdo proplesknout. Osobně mám zkušenost z Lexus klubu pod stejným vedením Úplně Dementního Magora. Nahodil jsem do zcela mrtvého fóra pozvánku na mnou pořádaný sraz a ejhle ban na rok. 
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
- BMarcellus
Neuveritelny,co se tu da dozvedet za dalsi historky. Psychicky nemocnyho cloveka je zbytecny bít,ikdyz bych si fakt rad kopnul. Je potreba mu vzit jeho jedinou 'hracku',kde se citi mocný a nasadit mu na weby 'skřítky'
Klidne poslu prispevek,protoze jen hovado porusuje vlastni pravidla tam,kde mu za to tecou penize.
Klidne poslu prispevek,protoze jen hovado porusuje vlastni pravidla tam,kde mu za to tecou penize.
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že zdravý asi moc nebude, určitě má poruchu osobnosti nebo něco takového.BMarcellus píše:Psychicky nemocnyho cloveka je zbytecny bít..........
Už tady někdo zmínil DickOMP Racing?
Nechce se mi v tom vrtat, obzvlášť když na zdejším fóru má jistě podporu i vlastní sekci... Jen mě zajímá, jestli můj projekt byla Idahova slabá chvilka nebo běžný postup.
Nechce se mi v tom vrtat, obzvlášť když na zdejším fóru má jistě podporu i vlastní sekci... Jen mě zajímá, jestli můj projekt byla Idahova slabá chvilka nebo běžný postup.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Kousmen: O ničem nevím. To se týká tady JDM fóra nebo FB?
Libas: To je snad ale jedno ne? Jestli se to řešilo na jdm nebo fb. Bohužel se mi to auto dostalo už podruhé po opravě v dicomp do ruky. Po zkušenostech s touto opravou bych si tam nedal ani sekačku na trávu do opravy.
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
Nechci do toho nikoho zatahovat, ale vím, že zdejší členové mající zlé reference existují a být tady aspoň takováto letmá zmínka dřív, postačila by ke ztrátě mé důvěry ve zmíněnou osobu/podnik a dopadlo by to jinak. Tím nechci nikoho vinit z mé vlastní naivity a řešit "co by kdyby" ale potvrzení mé doměnky o nekalých praktikách může pomoci dalším, kteří mají doteď zkreslený obraz. Našetřil jsem tenkrát velký obnos abych svěřil své jediné auto do nejlepších rukou, o kterých jsem četl a zároveň je neznal. Dávno vím, že to byl obrovský omyl a dnes na světlo vyšly další poznatky, které zpackanou práci mění ve falešnou. Nepřeji to nikomu. Proto jsem se zmínil a doufám v podporu. Další poškození o kterých vím jsou od SXkařů a jiných komunit, ke kterým nemám přístup, ale nikdo to prý takhle ven nepustil.Věřím že i kdybych v tom zůstal sám, někomu to pomoci může, čímž ze mě padá tíže, kterou jsem si skrýváním této záležitosti nesl delší dobu.
Mohl bych se dozvědět více, ohledně těch nekalých praktik?
No to by mě taky zajímalo...nikdy jsem tam žádnej problém neměl...
Dobrá, zkusím se rozepsat.
Na autě už byla halda úprav, když jsem chtěl pořešit nezdravou kastli. Cílem bylo stihnout termín svatby mojí sestry, jejíž přání bylo býti přivezena Mazdou k louce, kde bude pečetěn uzel na cestě její a jejího tehdejšího snoubence. Její svatební přání bylo vším a v prosinci 2015 jsem auto převezl do Dickomp racingu na vyvaření a další opravy aby se dle dohody v lednu začalo a bylo to v únoru hotový. Idaho to ale nestihl přes všechny sliby, preventivní přivezení o půlrok dřív a kdovíco ještě. Sestra si za doprovodu mých sklopených očí v květnu na louku došla po svých, mě oprava stála krom zklamání taky dvě cesty přes celou republiku a 50 000 Kč za vyvaření, protože nic jinýho do července nestihl. Vlastně ano, ještě požadovaný držák baterky, jelikož byl původní vejpůl, ale jsem rád, že ostatní opravy takzvaně nestihl. Na karosařinu jsem dovezl i Mazďácký prahy, ať se s tím nemusí shánět a všechno odsýpá.
Dohodnutá cena byla původně úplně někde jinde, ale všechno jsem zaplatil do poslední koruny a říkal si, že mám aspoň vyřešenou karosařinu a bude už jen líp, protože jsem realista a vím, že se holt vždycky nedaří podle plánů. Zpracování opravy jsem ale začal zpochybňovat už na místě, i když se při přebírání samozřejmě stmívalo. Kdybych se nezeptal proč jsou v místě sváru blatníků takový propadliny, nedozvěděl bych se, že bylo bez mého vědomí použito polských papírových blatníků, kterým se okraj při vaření bortil a tak se to muselo neohrabaně zakrývat. Navíc je vzal od známého Guru rejsingu, který má v miatím světě taky své úsměvné postavení. Asi proto, aby mohly stát víc než by si řekli poláci. Pro upřesnění jsem na svý auto nedal nikdy nic, co by nebylo lepší než originál, případně se používalo právě originálních dílů a tohle bych tam nikdy nechtěl, ale konzultace by to asi mohla zdržet, takže je tam prostě mám. Vlastně všechno bylo na pohled nějak zvláštní. Některý místa byly bez ošetření, díly vůbec nepasovaly k sobě, jako dřív atd. Zklamanej jsem poděkoval a jel. Při jízdě domů praskl onen nový držák baterky, kterým byl původní, sluplej jedním svárem dohromady a tak baterka vyskočila skrze nový zaplacený blatník a bylo po srandě. Moji novou baterku si prý vzal na závody a tak mi tam šoupl nějakou svoji starou tekoucí ludru, co tam ani nepasovala do vaničky, takže elektrolyt rozežral za tu dobu stání celej kout kufru. Do prahů začalo zatíkat, protože zalátal odtokové kanálky a nevím co všechno tam ještě bylo. Je mi z toho špatně jen si vzpomenu na tyhle základní body. Tenkrát jsem ho kontaktoval s prosbou o vyřešení, kdy mi po delších obstrukcích byl ochotný vrátit 7 tisíc na baterku s blatníkem, já byl rád, že se k tomu postavil aspoň trochu jako chlap a považoval jsem to za vyřešený, i když bylo víc než jasný, že oněch zbylých asi 43 000 spolklo něco jinýho než jeho zásahem zprasená Mazda. Poděkoval jsem znova a zapoměl, že se co kdy stalo, protože umím odpouštět. Včera se ale náhodou přišlo na to, že auto vyvařené není. Hotové jsou jen ty prahy, co jsem přivezl, blatníky z polska a bylo hotovo. Toť moje zkušenost. Odpouštím, neřeším, ale nechci mít podíl na tom, že se to stane dalšímu.
Na autě už byla halda úprav, když jsem chtěl pořešit nezdravou kastli. Cílem bylo stihnout termín svatby mojí sestry, jejíž přání bylo býti přivezena Mazdou k louce, kde bude pečetěn uzel na cestě její a jejího tehdejšího snoubence. Její svatební přání bylo vším a v prosinci 2015 jsem auto převezl do Dickomp racingu na vyvaření a další opravy aby se dle dohody v lednu začalo a bylo to v únoru hotový. Idaho to ale nestihl přes všechny sliby, preventivní přivezení o půlrok dřív a kdovíco ještě. Sestra si za doprovodu mých sklopených očí v květnu na louku došla po svých, mě oprava stála krom zklamání taky dvě cesty přes celou republiku a 50 000 Kč za vyvaření, protože nic jinýho do července nestihl. Vlastně ano, ještě požadovaný držák baterky, jelikož byl původní vejpůl, ale jsem rád, že ostatní opravy takzvaně nestihl. Na karosařinu jsem dovezl i Mazďácký prahy, ať se s tím nemusí shánět a všechno odsýpá.
Dohodnutá cena byla původně úplně někde jinde, ale všechno jsem zaplatil do poslední koruny a říkal si, že mám aspoň vyřešenou karosařinu a bude už jen líp, protože jsem realista a vím, že se holt vždycky nedaří podle plánů. Zpracování opravy jsem ale začal zpochybňovat už na místě, i když se při přebírání samozřejmě stmívalo. Kdybych se nezeptal proč jsou v místě sváru blatníků takový propadliny, nedozvěděl bych se, že bylo bez mého vědomí použito polských papírových blatníků, kterým se okraj při vaření bortil a tak se to muselo neohrabaně zakrývat. Navíc je vzal od známého Guru rejsingu, který má v miatím světě taky své úsměvné postavení. Asi proto, aby mohly stát víc než by si řekli poláci. Pro upřesnění jsem na svý auto nedal nikdy nic, co by nebylo lepší než originál, případně se používalo právě originálních dílů a tohle bych tam nikdy nechtěl, ale konzultace by to asi mohla zdržet, takže je tam prostě mám. Vlastně všechno bylo na pohled nějak zvláštní. Některý místa byly bez ošetření, díly vůbec nepasovaly k sobě, jako dřív atd. Zklamanej jsem poděkoval a jel. Při jízdě domů praskl onen nový držák baterky, kterým byl původní, sluplej jedním svárem dohromady a tak baterka vyskočila skrze nový zaplacený blatník a bylo po srandě. Moji novou baterku si prý vzal na závody a tak mi tam šoupl nějakou svoji starou tekoucí ludru, co tam ani nepasovala do vaničky, takže elektrolyt rozežral za tu dobu stání celej kout kufru. Do prahů začalo zatíkat, protože zalátal odtokové kanálky a nevím co všechno tam ještě bylo. Je mi z toho špatně jen si vzpomenu na tyhle základní body. Tenkrát jsem ho kontaktoval s prosbou o vyřešení, kdy mi po delších obstrukcích byl ochotný vrátit 7 tisíc na baterku s blatníkem, já byl rád, že se k tomu postavil aspoň trochu jako chlap a považoval jsem to za vyřešený, i když bylo víc než jasný, že oněch zbylých asi 43 000 spolklo něco jinýho než jeho zásahem zprasená Mazda. Poděkoval jsem znova a zapoměl, že se co kdy stalo, protože umím odpouštět. Včera se ale náhodou přišlo na to, že auto vyvařené není. Hotové jsou jen ty prahy, co jsem přivezl, blatníky z polska a bylo hotovo. Toť moje zkušenost. Odpouštím, neřeším, ale nechci mít podíl na tom, že se to stane dalšímu.
Tak karosařinu jsem nikdy neřešil no...přijde mi to nějaký divný...Honzu už znám dlouho a tohle mi k němu vůbec nesedí...jestli v tom nemá prsty nějaký teď už bývalý zaměstnanec...
A takže Honza si takhle běžně půjčuje cizí věci ( mířím na tu baterku) a pak dává zpět nepasujici věci jo?
Kdybych tady neměl to auto, neviděl odlupující rez a díry skrz kastli prestrikane bodyčkem, tak bych si tuto debatu nedovolil jakkoliv komentovat
Kdybych tady neměl to auto, neviděl odlupující rez a díry skrz kastli prestrikane bodyčkem, tak bych si tuto debatu nedovolil jakkoliv komentovat
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
Mini Cooper 1.0
Ale tak bývalý zaměstnanec to být mohl, možná i současný, kdo ví 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
Mini Cooper 1.0
Myslím, že už to víc komentovat ani není třeba, ať se to nevyhrotí do emocí. Nejspíš všichni známe ty rozdíly, kdy se k zakázkám přistupuje dle toho, kdo je zadává a nelze to vyčítat. Své zaměstnance a jejich práci si ale každý kontroluje, takže ať si závěr vyvodí každý sám. Nehodlám se v tom víc patlat. Na to abych měl po náladě mi stačí vědět, že se letos zase nepovozím. 
Já měl v Dicomp auto zhruba 16 měsíců a po celou dobu na něj "nebyl čas". Odvezl jsem ho Maratovi do Brna, který to vyřešil.
Tohle je v ČR normálka, autaři jsou zmrdi a taky jsem na to jako neznámej hodnej zákazník doplatil... problém je, že ti týpek rozřezá auto a má tě v hrsti a těžko pak odvezeš rozřezaný auto když ani nevíš, co všechno mezitim týpek poztrácel atd.
A je úplně jedno, jakou má reputaci. Berme to jako lekci do života
A je úplně jedno, jakou má reputaci. Berme to jako lekci do života
Nissan Primera GT P11 - studentský sleeper
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
celkově je zvykem v ČR za odvedenou práci neručit ať je sebedražší, v americe už by proběhly žaloby a soudy, tady se vesele šmelí dál...
Znám příběh kluka kterému dělalo motor několik známých českých úpravců, do auta šlo už 800.000 Kč a za 3 roky najel 1500 km a z toho se už motor 4x rozebíral
Každý podnikatel v ČR řekne že to není jeho vina, že za to může někdo jiný.
Blbé je, že kdy už se najde někdo do je ochotný dat do Japonce takové peníze tak tady nejsou firmy které ten projekt udělají od A do Z. Ale tak je to i s nemovitostmi, mnoho řemeslníků = mnoho výmluv na ty ostatní.
Znám příběh kluka kterému dělalo motor několik známých českých úpravců, do auta šlo už 800.000 Kč a za 3 roky najel 1500 km a z toho se už motor 4x rozebíral
Každý podnikatel v ČR řekne že to není jeho vina, že za to může někdo jiný.
Blbé je, že kdy už se najde někdo do je ochotný dat do Japonce takové peníze tak tady nejsou firmy které ten projekt udělají od A do Z. Ale tak je to i s nemovitostmi, mnoho řemeslníků = mnoho výmluv na ty ostatní.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Strašný co se kde může obecně dít...
Osobně řeším jakékoli servisní zásahy už mnoho let jen v dílnách, kde pracují a které vlastní dobří přátelé. Vůbec hypotéza, že bych měl dát auto na jakékoli úkony jinam (což se může dít např. při specifických zakázkách či zakázkách záručních oprav) mě přímo děsí a je horor vůbec s takovou myšlenkou usínat... Ne že bych se o pekáč bál z povahy věci jak někteří od přírody, ale přesně z toho co se kde děje a dít může. Naštěstí jsem byl v životě obětí jen minoritních pochybení či minoritních odfláknutí úkonů, nic co by opravdu stálo zvlášť za řeč, ale platí zlaté pravidlo - co si člověk neudělá sám pořádně, to nemá... Hlavně že každej fušer neví co by si za to mávání svejma pokálenejma rukama řekl... Samej velkodílnovej-velkostatkář s "malou (velkou) domu"
(pozn: nikterak se tímto nevyjadřuju k žádné zde zmíněné individuální kauze)
Osobně řeším jakékoli servisní zásahy už mnoho let jen v dílnách, kde pracují a které vlastní dobří přátelé. Vůbec hypotéza, že bych měl dát auto na jakékoli úkony jinam (což se může dít např. při specifických zakázkách či zakázkách záručních oprav) mě přímo děsí a je horor vůbec s takovou myšlenkou usínat... Ne že bych se o pekáč bál z povahy věci jak někteří od přírody, ale přesně z toho co se kde děje a dít může. Naštěstí jsem byl v životě obětí jen minoritních pochybení či minoritních odfláknutí úkonů, nic co by opravdu stálo zvlášť za řeč, ale platí zlaté pravidlo - co si člověk neudělá sám pořádně, to nemá... Hlavně že každej fušer neví co by si za to mávání svejma pokálenejma rukama řekl... Samej velkodílnovej-velkostatkář s "malou (velkou) domu"
(pozn: nikterak se tímto nevyjadřuju k žádné zde zmíněné individuální kauze)
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Docela smutný příběh ohledně auta Kousmena, na to, že tu má dotyčný placenou reklamu 
ZXman a ImolaRed: krásně výstižně napsáno, taková je bohužel realita......
ZXman a ImolaRed: krásně výstižně napsáno, taková je bohužel realita......
A přesně proto si na autě dělám vše zásadně sám v našem velkém servisu. Myšlenka, že bych měl dát auto někomu zcela cizímu do ruk nepřipadá v úvahu. Stačily mi mdloby, co jsem měl, když jsem si nechával přeměřit geometrii a servisák mě nenechal se dívat, jen jsem mu musel předat klíče a dívat se jak auto mizí pryč. Divný pocit.ImolaRed píše:... platí zlaté pravidlo - co si člověk neudělá sám pořádně, to nemá... )
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Ahoj,
předávám výsledek proklepnutí pěkné modré NBFL 1,6 VIN: JMZNB186250419767
Je již někam čerstvě prodaná, ale kdyby se někdy v budoucnu objevila, je vhodno k danému VIN vědět, že má smotáno určitě 30tis. (Prý je o tom nový majitel srozuměn, ale je asi fér aby tento VIN na blacklistu pro transparentnost byl - pro někoho kdo ve změti šrotů třeba kouká po pěkném kusu Mx5 NB
a třeba by na to majitel při prodeji "zapoměl" či by si km nedomotal prokazatelně zpět
)

předávám výsledek proklepnutí pěkné modré NBFL 1,6 VIN: JMZNB186250419767
Je již někam čerstvě prodaná, ale kdyby se někdy v budoucnu objevila, je vhodno k danému VIN vědět, že má smotáno určitě 30tis. (Prý je o tom nový majitel srozuměn, ale je asi fér aby tento VIN na blacklistu pro transparentnost byl - pro někoho kdo ve změti šrotů třeba kouká po pěkném kusu Mx5 NB

WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
To vypadá,jak kdyby to tam špatně někdo zapsal a místo třeba 33 500 dal 3500
Nebo je vážně někdo tak blbej,že to stočí z 33 na 3500

Nebo je vážně někdo tak blbej,že to stočí z 33 na 3500
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k