Výmìna žárovek na pøedních svìtlech!

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

lupik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lupik » 06 led 2009, 22:01

Idaho von Vìšín píše:promin al ejako blbá blondýna se tu chováš tak se nediv že to tu reakci vyvolá ( nežekl bych ti to ale když jsi to sama použila tak se toho chytím ).
Idaho, proc ses tak problemovej clovek? zvesti o tobe se jen a jen potvrzuji 8) to se to tu ma zase promazavat ze tu spinis tenhle topic? svou radu si rekl, a ten dodatecny komentar je uz tvoji tradici :lol:
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 06 led 2009, 22:02

ano mám ho malýho a je mi to uplne jedno, chápeš? Opet dokazuješ na co je tak leda ten tvuj malej slepièí mozek schopen dosáhnout :D jen tak dál, za pár let se snad nauèíš rozumnì argumentovat, komunikovat a tøeba z tebe bude jednou i øidièka :D

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 06 led 2009, 22:09

lupik píše: Idaho, proc ses tak problemovej clovek? zvesti o tobe se jen a jen potvrzuji 8) to se to tu ma zase promazavat ze tu spinis tenhle topic? svou radu si rekl, a ten dodatecny komentar je uz tvoji tradici :lol:
jj rád lidi popichuji at se ukáže co vnich je , promin ale dve strányk na tema jak vymenit žárovku na foru které by rádo bylo technické a práve toto vyèítá jiným forum k tomu už nabádá pìkne dlouho :)

To jak zareagovala ( nejen v tomto topicu ) jen ukazuje co je to za "cloveka".

( BTW ty zvesti bych rád nekdy slysel ke me se zatím nic nedoneslo jen fura nepodložených pomluv kterých se jistí lide chytnou aniž by si cokliv oveøili což taky dost vypovídá o jejich inteligenci - a oni vedí koho mylsím :D )

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 06 led 2009, 22:34

No ja zadne zvesti neznam, takze to asi nemuzu soudit, ale s Idahem nemam zadny problem. Vlastne s nikym tady, ale topic o vymene zarovek je mi taky docela divny, a to se povazuju za absolutne netechnicky tip. To je jako bych se ptal, jak se meni gumy nebo kapalina do odstrikovacu. Urcite bych zachoval chladnou hlavu a nikomu nenadaval, ale jinak s Idahem naprosto souhlasim...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Odpovědět