Přesné gumové autokoberečky na zimu. Nakoupil jsem na segu.cz a spálil jsem se. V popisu mají všude uvedeno, že je to kvalitní nepáchnoucí guma, ale je to bohužel špatný/ lživý popis. Zkoušel jsem to umýt teplou, studenou, svěcenou, octovou, wapkou, kartáčem, modlit se u toho, ale nic z toho nepomohlo. Štiplavý zápach je fakt výživa, hlavně když se v autě zatopí a není to tím, že bych byl citlivka
Blacklist
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Blacklist
Je to možná prkotina, ale snad někomu ušetří čas a trochu peněz.
Přesné gumové autokoberečky na zimu. Nakoupil jsem na segu.cz a spálil jsem se. V popisu mají všude uvedeno, že je to kvalitní nepáchnoucí guma, ale je to bohužel špatný/ lživý popis. Zkoušel jsem to umýt teplou, studenou, svěcenou, octovou, wapkou, kartáčem, modlit se u toho, ale nic z toho nepomohlo. Štiplavý zápach je fakt výživa, hlavně když se v autě zatopí a není to tím, že bych byl citlivka
Tak jen ať nenaletíte. V době doručení objednávky jsem byl 3 týdny mimo ČR, takže jsem přišel o možnost to vrátit bez klasické reklamace 
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
- BMarcellus
Už jsem si myslel,že se tu nebudeme k blacklistu pro NC vracet,ale nedá mi to. Opravdu musím znovu varovat před užíváním všech odnoží tohoto clubu!
Dnes,po očividně špízlovaný soukromý korespondenci tím paranoidním individuem v životní krizi,kdy jsme si se Srupikem ve vší slušnosti prohodili několik vět a zmínili i poměry na clubu,tak dostal David IP Ban a já ban za spam + odejmutí redaktora članků s adminováním,ikdyž jsem nepoužil žádný odkaz,či hanlivý slovo. Leda že by se tím myslelo i slovo DžejDýEm
Dokonce jsme si podrobnosti a odkaz sem nechali na emailovou komunikaci,abychom nedávali důvod k trestu. Proto tedy znovu varuju před psychopatickým vedením tamních poměrů,kdy každý za ty roky a roky práce dostává sladkou odměnu!
Jelikož se tam veřejně pohoršoval pan Lukyísek,tak tu asi co nevidět posílí naše řady.
Dnes,po očividně špízlovaný soukromý korespondenci tím paranoidním individuem v životní krizi,kdy jsme si se Srupikem ve vší slušnosti prohodili několik vět a zmínili i poměry na clubu,tak dostal David IP Ban a já ban za spam + odejmutí redaktora članků s adminováním,ikdyž jsem nepoužil žádný odkaz,či hanlivý slovo. Leda že by se tím myslelo i slovo DžejDýEm
Jelikož se tam veřejně pohoršoval pan Lukyísek,tak tu asi co nevidět posílí naše řady.
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Luky už byl taky terminován... Tak to je dobrý, ban sice nemám, ale kolegy už taky ne, tak to můžu zabalit dobrovolně aspoň. 
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Tak dnes dostali BAN Djmj a BMarcellus , takže už je tam v podstatě neaktivní Thommy, téměř neaktivní fefe, středně aktivní Brouček a poslední aktivní přeživší sjaro ... snad jsem na nikoho nezapomněl 
Edit ... aha sory psal jsem z první stranky
Edit ... aha sory psal jsem z první stranky
Mazda 6 GL 2.0 Wagon - ADAKT Stage 1 - 129kW + CAI
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Nissan Almera 1.4 64kW GX - Ex
Nissan Almera 1.6 73kW SR - Ex
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Nissan Almera 1.4 64kW GX - Ex
Nissan Almera 1.6 73kW SR - Ex
Možno ešte serzino. Ako si kúpil T32 tak tam nejak začal chodiť.
- BMarcellus
Čtvrtý za dnešek je djmj,nepřiznal ses!
Z těch aktivních je Sjaro sám
Koukám,že ban se dá ihned zrušit po zalacení VIP 300 Kč. To už by měl někdo slušnej vejvar 
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Nikde nemáš záruku, že keď to zaplatíš nedostaneš znova BAN.
- BMarcellus
Si,a o to jde... 

serzino je velmy cenny clovek, ma za sebou rad skoleni priamo v Nissane a je navyse chytry a este aj velmi fajn clovek. Keby som mal znivu Nissan tak sa obraciam len nanho, akurat ma malo casu. NC inak uz davno nema uz ziadnu informcnu hodnotu, takze kludne nech to tam uz dorazi ten admin uplne ak mu to robi dobre.
po tom, co vidím ze sa deje na NC, som sa rozhodol taktiez dobrovolne, ze uz nebudem nijako aktualizovat svoje prispevky a z klubu odidem. Principialne mi tento postoj vedenia NC vadi. Myslim, ze si UDM podkopal stolicku sam, nakolko ludi s najvacsimi skusenostami, najviac príspevkami k veci a najzaujimavejsimi projektami bud "odstavil" alebo znechutil. A inak ako hovori blesk666, NC uz davno nema ziadnu informacnu hodnotu...
Blesk666 viem, že serzino je odborník a má málo času. Len som poznamenal, že som si všimol, že začal častejšie chodiť na NC. Inak ho beriem ako seriózneho chlapa, ktorý vie o čom píšem. Inak aby ste boli v obraze napísal som pánovi o vysvetlenie včera o pol desiatej. Do teraz neprišla odpoveď. Napísal aj sjarovi čo sa deje a vraj mal aj on s ním konflikt a chcel ho vyhodiť. Po tom čo som mu napísal tak mi odpísal, že ide chodiť na N-C.cz.
Jagy: Pecka fotka, fakt nemuzu, cekal jsem dost, ale tohle??
Jinak jsme ve 21. stoleti a ja se nehodlam nechavat nekde omezovat a az tak nesmyslne. Snazil jsem se s dotycnym spojit a rozumne promluvit, snizil jsem se na jeho uroven, ale jak jsem cekal, bylo to uplne k nicemu a za takovy pi*oviny vyhazovat apod., tak to je fakt uz na hlavu padly. Ale dobre mu tak, podrizl si a podrezava si pod sebou vetev, uz neslyel ani na to ze ma diky nam vsem prinos v podobe financi. Asi uz nakradl dost, tak ted tezky pad dolu..
Pro me jedine, zamerit se vice na toto supr forum a nebo druhy klub Nissan a na pohodu si zit dal
A je fajn ze dalsi a dalsi lide se pridaji k nam odpladlikum radeji uz z principu.
Jinak jsme ve 21. stoleti a ja se nehodlam nechavat nekde omezovat a az tak nesmyslne. Snazil jsem se s dotycnym spojit a rozumne promluvit, snizil jsem se na jeho uroven, ale jak jsem cekal, bylo to uplne k nicemu a za takovy pi*oviny vyhazovat apod., tak to je fakt uz na hlavu padly. Ale dobre mu tak, podrizl si a podrezava si pod sebou vetev, uz neslyel ani na to ze ma diky nam vsem prinos v podobe financi. Asi uz nakradl dost, tak ted tezky pad dolu..
Pro me jedine, zamerit se vice na toto supr forum a nebo druhy klub Nissan a na pohodu si zit dal
A je fajn ze dalsi a dalsi lide se pridaji k nam odpladlikum radeji uz z principu.
- 1991 Sunny N14 GTI - NOW!
- 1993 Sunny N14 GTI - crash total.. :-/
- 2002 Lancer EVO VII RS Ralliart (cca 400PS / 500Nm) - SOLD
- 1998 Primera P11 SR20VE - SOLD
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tady tak čtu, tak se tu budou postupně objevovat asi další členové vyhasínajícího nc 
btw má tam vůbec ještě někdo aktivní nezabanovaný účet z vás, co jste tu teď napsali poslední týden zkušenost s panem Niederlem?
btw má tam vůbec ještě někdo aktivní nezabanovaný účet z vás, co jste tu teď napsali poslední týden zkušenost s panem Niederlem?
skusalo som akurat - mne este ucet na NC ide, ale je to jedno nechodim tam, nie je preco
mne taktiez funguje... ako som pisal, je to dobrovolne rozhodnutie
- BMarcellus
Chlapi,díky za solidárnost a dokuď tam někde nenapíšete něco ve smyslu toho,co se to tam děje,nebo někomu (byť opatrně) nenastíníte,proč ban a vyhazov dostal,tak si vás nevšimne. Ale sedí u toho a hledá za každým slovem záminku. A to zdravý člověk s rovným charakterem nedělá. A už vůbec né to,aby četl zprávy od adminů a neodpovídal na ně.
Naposledy upravil(a) BMarcellus dne 15 bře 2017, 14:46, celkem upraveno 1 x.

Maťo možno by nebolo na škodu aby si aj serzinovi objasnil situáciu ak ste ešte v kontakte. Nehovorím aby odišiel alebo čo, to je na jeho rozhodnutí. Ale mal by vedieť ako to tam funguje.
vcera som par chalanom na NC v internej poste vysvetlil situaciu a povedal ze dalej klub nebudem navstevovat. Dnes som chcel verejne napisat do môjho vlakna, ale dostal som taktiez BAN 
Naposledy upravil(a) Almeragt dne 15 bře 2017, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Maťo, tak to jsi mel taky pekne rychly..
Koukam ze tam fakt nikdo nezustane. A ještě aby rikal, ze je cas si najit klidne nejake jiné místo, hehe. No jak je libo 
- 1991 Sunny N14 GTI - NOW!
Tak vitaj v klube 
Lukysek: napísal som mu do srdca:
Ale ja ti za tvoje komplexy nemôžem. Čo ti chýba? Frajerka? Ja som sa slušne pýtal, že za čo som dostal ban. Ale zjavne máš problém v jednání s ľuďmi. Respektíve nevieš jednať s ľuďmi ale opakujem to nie je môj problém. Skôr by si sa mal zamyslieť nad sebou a zapracovať na sebe. Radím ti to ako kamarát.
Tak napísal, že si mám ísť urážať niekde inde.
Lukysek: napísal som mu do srdca:
Ale ja ti za tvoje komplexy nemôžem. Čo ti chýba? Frajerka? Ja som sa slušne pýtal, že za čo som dostal ban. Ale zjavne máš problém v jednání s ľuďmi. Respektíve nevieš jednať s ľuďmi ale opakujem to nie je môj problém. Skôr by si sa mal zamyslieť nad sebou a zapracovať na sebe. Radím ti to ako kamarát.
Tak napísal, že si mám ísť urážať niekde inde.
- BMarcellus
Maťo zas takovou solidárnost jsem nečekal

- BMarcellus
pokračování: KFOR to má taky za sebou.Opět nevinně,jako ostatní:

Ja byl na nissanclub.cz zabanovan (a casem i vymazan) za registraci na nissan-club.cz kam se po velke vlne banovani presunuli lidi co delali srazy.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)