napadlo mě, že by zde mohl být topic BLACKLIST, který by sloužil pro varování ostatních před vším možným - např. špatnými servisy, špatnými auty nabízenými k prodeji, špatnými dodavateli, či jinými levotami všeho druhu ze všech koutů, které mohou na JDM kolegy a obecně kolegy autaře číhat. Proč si nechat špatnou zkušenost nebo vědomí o nějaké levotě pro sebe a nevarovat ostatní
Blacklist
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- sheriff-Hoyt
Blacklist
Ahoj všem
napadlo mě, že by zde mohl být topic BLACKLIST, který by sloužil pro varování ostatních před vším možným - např. špatnými servisy, špatnými auty nabízenými k prodeji, špatnými dodavateli, či jinými levotami všeho druhu ze všech koutů, které mohou na JDM kolegy a obecně kolegy autaře číhat. Proč si nechat špatnou zkušenost nebo vědomí o nějaké levotě pro sebe a nevarovat ostatní
atmosferický motor = poctivý sportovci
přeplňovaný motor = nafetovaný pumpičky
wankel, elektromotor, apod., = těžká fyziologická retardace
- sheriff-Hoyt
Re: Blacklist
Začnu prvním varováním:
Černá Impreza STI, hatchback, RZ 4AZ 53 72 - tohoto času v internetové inzerci v ČR.
Pozor na ni, nekupovat! - Motor po GO je zralý opět na GO, kamarád ten motor stavěl a to (přes varování) napůl z nevhodných dílů, což po 1000km vyústilo v potřebu brzké další GO.
Černá Impreza STI, hatchback, RZ 4AZ 53 72 - tohoto času v internetové inzerci v ČR.
Pozor na ni, nekupovat! - Motor po GO je zralý opět na GO, kamarád ten motor stavěl a to (přes varování) napůl z nevhodných dílů, což po 1000km vyústilo v potřebu brzké další GO.
To myslíš tuhle? https://auto.bazos.cz/inzerat/69409583/ ... mCEBIA.php
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Takže pokud tomu dobře rozumím, prostě jsi naprášil kamarádasheriff-Hoyt píše:Motor po GO je zralý opět na GO, kamarád ten motor stavěl a to (přes varování) napůl z nevhodných dílů, což po 1000km vyústilo v potřebu brzké další GO.
Jinak téma schvaluji, proč ne.
- sheriff-Hoyt
To je ona...
nene - nikoli kamaráda. Kamarád stavěl motor na objednávku cizímu dosud neznámému zájemci, ten dodal nové díly, ale co vím, tak ne kompletně tak, aby stavba byla komplexní a měla perspektivu životnosti. Zájemce si nedal (na doporučení kamaráda mechanika) říci a trval na složení motoru z dílů které dodal a nikoli jinak. Byl na to i smluvně upozorněn, že za stavbu díky tomuto nenese servis záruku. A olá. neřeknu přesně technicky co se tam zkurvilo (už si to nepamatuju) ale prodej je účelový. Jak sám prodejce píše - s vozidlem ani nejezdí...
protože je "připraveno" na prodej resp. infarkt klepe na dveře.
Neznám majitele a je mi to fuk. Jen znám anabázi té stavby a jejího výsledku. A není fér se prostě snažit udat auto po GO motoru, které ji opět vyžaduje.
nene - nikoli kamaráda. Kamarád stavěl motor na objednávku cizímu dosud neznámému zájemci, ten dodal nové díly, ale co vím, tak ne kompletně tak, aby stavba byla komplexní a měla perspektivu životnosti. Zájemce si nedal (na doporučení kamaráda mechanika) říci a trval na složení motoru z dílů které dodal a nikoli jinak. Byl na to i smluvně upozorněn, že za stavbu díky tomuto nenese servis záruku. A olá. neřeknu přesně technicky co se tam zkurvilo (už si to nepamatuju) ale prodej je účelový. Jak sám prodejce píše - s vozidlem ani nejezdí...
Neznám majitele a je mi to fuk. Jen znám anabázi té stavby a jejího výsledku. A není fér se prostě snažit udat auto po GO motoru, které ji opět vyžaduje.
Naposledy upravil(a) sheriff-Hoyt dne 06 led 2017, 15:41, celkem upraveno 1 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
sheriff: OK, chápu, tak to je potom jiná situace
Díky za vysvětlení.
Nenapadá mě, kam jinam to dát a zároveň si myslím, že by bylo dobré vědět co se děje jinde.
Někteří zdejší členové - majitelé vozů značky Nissan (ať už současní, či bývalí) určitě znáte stránky http://www.nissanclub.cz a možná je i navštěvujete. Hlavní náčelník udm však bohužel trpí nějakým pravděpodobně nějakým komplexem a rád rozdává bany za odkazy na zakázané stránky - mezi ně patří konkrétně zrovna tyto stránky, dále případně i sportovnivozy.cz rájaut, jedetoshop, postimage, imageshack, možná i zonerama, rajce...
Nejlepší na celé situaci je, že nikde neexistuje žádný veřejný seznam těchto stránek, takže asi vyloženě záleží na vkusu hlavního soudruha.
Jagy (kdo zná, ví co zrovna on pro nissan komunitu znamená) dostal roční ban za radu uživateli, obsahující odkaz na google, kde byly ve výsledcích zmíněny zdejší stránky - i takováto značně rebelská činnost se neodpouští.
Krátce na to se jej zastal prakticky druhý nejvyšší admin stránky, který byl za podobnou troufalost také po zásluze potrestán ročním banem a odebráním veškerých práv.
Takže rada těm, kteří na nissanclub chodíte, píšete nebo tom případně uvažujete - dávejte si pozor při psaní příspěvků, zdaleka ne všechno se smí
Někteří zdejší členové - majitelé vozů značky Nissan (ať už současní, či bývalí) určitě znáte stránky http://www.nissanclub.cz a možná je i navštěvujete. Hlavní náčelník udm však bohužel trpí nějakým pravděpodobně nějakým komplexem a rád rozdává bany za odkazy na zakázané stránky - mezi ně patří konkrétně zrovna tyto stránky, dále případně i sportovnivozy.cz rájaut, jedetoshop, postimage, imageshack, možná i zonerama, rajce...
Nejlepší na celé situaci je, že nikde neexistuje žádný veřejný seznam těchto stránek, takže asi vyloženě záleží na vkusu hlavního soudruha.
Jagy (kdo zná, ví co zrovna on pro nissan komunitu znamená) dostal roční ban za radu uživateli, obsahující odkaz na google, kde byly ve výsledcích zmíněny zdejší stránky - i takováto značně rebelská činnost se neodpouští.
Takže rada těm, kteří na nissanclub chodíte, píšete nebo tom případně uvažujete - dávejte si pozor při psaní příspěvků, zdaleka ne všechno se smí
Pulsar GTiR
Vidím že už se tady o mým a jagyho BANu diskutuje. Jaymz v podstatě shrnul co jsem psal na facebook. Takže ti z vás , co ještě nedostali dáreček, tak bacha , systém akorát zčervená a napíše nevhodný text, máte jen 2 pokusy na opravu textu, pak následuje automaticky BAN , ale buďte v klidu, ten je jen na měsíc. Ten blacklist nikde zveřejněn není, bylo mně tenkrát naznačený že je to proto, aby lidi nevěděli co přesně obcházet a aby se majitelé nedivili proč jejich web je blokován. Pravidla upravit taky nejdou protože jsou nahraný z jednoho zdroje pro všechny weby (nejen autoklub) takže by to jinde jak na niss clubu nedávalo smysl.
Takže bacha co píšete, zkrátka nepoužívejte odkazy adresy maily směřující ven z klubu ani názvy ,,konkurenčních,, webů ... Je to taková Severní Korea
Takže bacha co píšete, zkrátka nepoužívejte odkazy adresy maily směřující ven z klubu ani názvy ,,konkurenčních,, webů ... Je to taková Severní Korea
Mazda 6 GL 2.0 Wagon - ADAKT Stage 1 - 129kW + CAI
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Nissan Almera 1.4 64kW GX - Ex
Nissan Almera 1.6 73kW SR - Ex
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Taky jsem dostal banánana že jsem se zmínil o těchto stránkách 
Běžně odkazuji na jiné servery. Ještě že tady se nic takového neděje. Na nissanclub moc nechodím, tohle mě odradilo úplně.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Čau kluci
Tak už je to tu černé na bílém, psal mi to NO HITS včera na Messenger, že se tam něco stalo.
Popravdě nevím, co k tomu dodat. Dostal jsem tam doživotní BAN před dvěma roky, že jsem se snažil svolat scuk na Tuningu na okruhu první dubnový víkend. Když jsem se pídil, co proti mě "udm" má, tak že prý ho okrádám tímto fórem o lidi a aktivity
Takže je jen prostě zaujatý, nikdo z nás za jeho "úchylku" nemůže.
Teď, když už sáhl i na "svoje" lidi, už tomu opravdu nerozumím, vůbec nechápu, o co mu kráčí. Každopádně auto kluby a weby by měly tak nějak v pohodě fungovat, vzájemně se respektovat a spolupracovat, jeho jednání hází špatné světlo na české auto cluby všeobecně.
Popravdě nevím, co k tomu dodat. Dostal jsem tam doživotní BAN před dvěma roky, že jsem se snažil svolat scuk na Tuningu na okruhu první dubnový víkend. Když jsem se pídil, co proti mě "udm" má, tak že prý ho okrádám tímto fórem o lidi a aktivity
Teď, když už sáhl i na "svoje" lidi, už tomu opravdu nerozumím, vůbec nechápu, o co mu kráčí. Každopádně auto kluby a weby by měly tak nějak v pohodě fungovat, vzájemně se respektovat a spolupracovat, jeho jednání hází špatné světlo na české auto cluby všeobecně.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Takže jinak řečeno úplně to samý co na MazdaClubu.
UDM neboli Pavel Niederle (majitel všech těch cokoli-club) je případ sám pro sebe.
Měl jsem tu čest se s ním potkat osobně a jakákoli diskue o čemkoli je s ním zbytečná.
Krom výše zmíněnejch stránek se na jeho webech banuje i za prostý linknutí na jakejkoli příspěvek na facebooku a podobně
S Mazďákama sme si byli nuceni založit nový forum, který se chytlo a je tam regnutejch už přes 1200 uživatelů.
UDM neboli Pavel Niederle (majitel všech těch cokoli-club) je případ sám pro sebe.
Měl jsem tu čest se s ním potkat osobně a jakákoli diskue o čemkoli je s ním zbytečná.
Krom výše zmíněnejch stránek se na jeho webech banuje i za prostý linknutí na jakejkoli příspěvek na facebooku a podobně
S Mazďákama sme si byli nuceni založit nový forum, který se chytlo a je tam regnutejch už přes 1200 uživatelů.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Tak subaruclub nefunguje už hodně dlouho, všichni odešli před pár lety a založil se subarufanclub a czechsubaruclub, všichni dostali banana nebo výmaz účtu, občas se někdo z nás pokusí někomu tam poradit, ale odměnou je opět banán a pokud máš blokaci reklam, tak se tam ani nedostaneš
Jediný co tam celkem funguje je inzerce.
Jediný co tam celkem funguje je inzerce.
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07
Subaru Impreza 2,0R, MY07
- BMarcellus
Laďo,je mi líto,že jsi provedl takovou vlastizradu. Jako superadmin jsi umožnil korektní rozloučení nissan guru a člena jagyho,který přidával serioznosti celýmu NC. Taky motivoval plno lidí a zachraňoval jim peněženky při pořizování dílů.
Úplně stejně takhle v lednu dopadl cenný člen Rado4077..... a kolik lidí odešlo jen loni nepočítám.
Tamní paranoidní šéf si potrpí na odprošování,ale nepotrpí si na oceňování odvedený práce a podle toho jednání s těmi,kdo mu stránky drží nad vodou.
Úplně stejně takhle v lednu dopadl cenný člen Rado4077..... a kolik lidí odešlo jen loni nepočítám.
Tamní paranoidní šéf si potrpí na odprošování,ale nepotrpí si na oceňování odvedený práce a podle toho jednání s těmi,kdo mu stránky drží nad vodou.
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Skvěle jsi to vystihl.BMarcellus píše:Tamní paranoidní šéf si potrpí na odprošování,ale nepotrpí si na oceňování odvedený práce a podle toho jednání s těmi,kdo mu stránky drží nad vodou.
Naposledy upravil(a) NO HITS dne 22 úno 2017, 16:52, celkem upraveno 2 x.
Mazda 6 GL 2.0 Wagon - ADAKT Stage 1 - 129kW + CAI
Je pravda, že ani Miro a zejména Láďa si jakýkoliv ban prostě nezasloužili. Láďa pro klub žil a snažil se vždy celé fórum organizovat a udržet v podobě v jaké bylo. Ať si Pavel myslí co chce, svou arogancí, namyšleností a debil*tou celý projekt likviduje, a je velice dost pravděpodobné, že si naše řádky i přečte, přeci jen pokud se tak bojí konkurence, tak si myslím, že ji každodenně monitoruje
...
Pokud však budeme sledovat monitor návštěv RU, reálných uživatelů - počítá se za měsíc vždy a pouze jeden přístup jednoho uživatele za den, se v minulosti pohybovaly návštěvy v řádu sta tisíců, dnes již ani není na polovině. https://www.auto-moto-klub.cz/?data=ga_user . Měl by si tak uvědomit, že právě přístupy RU jsou pro něj finance, především díky reklamě. Pokud si dovolí vyhazovat nejcennější uživatele, potom je to opravdu k zamyšlení.
Nicméně, vítám vás v klubu kluci

Pokud však budeme sledovat monitor návštěv RU, reálných uživatelů - počítá se za měsíc vždy a pouze jeden přístup jednoho uživatele za den, se v minulosti pohybovaly návštěvy v řádu sta tisíců, dnes již ani není na polovině. https://www.auto-moto-klub.cz/?data=ga_user . Měl by si tak uvědomit, že právě přístupy RU jsou pro něj finance, především díky reklamě. Pokud si dovolí vyhazovat nejcennější uživatele, potom je to opravdu k zamyšlení.
Nicméně, vítám vás v klubu kluci
Nissan Primera P11-144, SR20DE, LPG
- BMarcellus
Nevím jak tady,ale na NC ti k odměně za trolling chybí už jen jedna věta. Je to jen na tobě...
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Haha, koukám, že tady je místo na brečení, že na NC se nemá pomáhat. Netušil jsem, že se dá dostat banán i za soukromou zprávu s odkazem na Jagyho, tak teď už to vím
Trochu mi to připomíná dobu, když jsem chodil na základku před 89. Nikdo nevěděl za co, ale byl jsi vinen, protože prostě proto
Trochu mi to připomíná dobu, když jsem chodil na základku před 89. Nikdo nevěděl za co, ale byl jsi vinen, protože prostě proto
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
Abych aspon za sebe objasnil, co se stalo. Clen nissanclubu resil, jak prihlasit z UK RHD 350Z (predtim dovoz JPN, kratky VIN). Davam tedy odkaz na JDM forum, kde je perfektni navod. Nelze odeslat prispevek. OK, vyhledam v Googlu a davam odkaz na Google at si klikne na prvni odkaz. Nacez jsem dostal rocni ban, smazal mi po X letech vsechny inzeraty (najednou jsou udajne zavadne, komercni
). Smazal mi z meho profilu odkaz na Jedetoshop.cz, od ted dalsi zakazany odkaz.
Samozrejme se mi ted snazi psat lidi skrz dily, ktere u me maji nebo maji zaplatit a nemame na sebe jine kontakty, takze jen nadelal starosti a problemy navic, ktere me poskozuji. A to vse za to, ze jsem poradil jinemu clenovi, jak vyresit jeho problem.
Za me je to slaboduchy ubozacek, co si leci komplexy svym nadrazovanim - aspon na foru. Sam svou neschopnosti potapi projekty, ktere by jinak mely potencial.
Jedna jeho fotka, ktera rekne vic, nez 1000 slov.
Samozrejme se mi ted snazi psat lidi skrz dily, ktere u me maji nebo maji zaplatit a nemame na sebe jine kontakty, takze jen nadelal starosti a problemy navic, ktere me poskozuji. A to vse za to, ze jsem poradil jinemu clenovi, jak vyresit jeho problem.
Jedna jeho fotka, ktera rekne vic, nez 1000 slov.
- BMarcellus
Psychika kulturisticky (neboli sebestředně) založených lidí se tu jasně prokazuje. Na fotce je určitě nějaký museum 2.světový...

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jagy, tak fotka s těmi dvěma znaky mluví za vše
Konečně taky vím, jak ten člověk vypadá. 
Jagy: to je fakt magorina ked z Nissanclubu vyhodili jedneho z najaktivnejsich clenov, uz im tam podla mna nezostane nic moc a pojde to uz uplne do hajzlu. Ta fotka signalizuje ze ten clovek neni kompletny
Na mazdaclubu jsou dokonce zakázány odkazy na bazos.
Já jsem tam dostal BAN za pozvání pár lidí na sraz...takže asi tak.