nejde mi snížit S2000
Moderátoři: Amigo, riderhenry
nejde mi snížit S2000
čaute
mám na S2K podvozek XYZ Drift spec a kola s pneu 235/40 R17
zkusil jsem snížit zadní tak, abych nezvyšoval kompresi pružiny, ale pořád je to auto hrozně vysoko (prakticky stejně jako sériová S2K), ikdyž mám spodní nastavení dané na max (tj co nejvíc zašroubované)
máte někdo nejaký tip, čím by to mohlo být?
(jezdím s nimi už dlouho, takže "sednutí" už jaksi nehrozí) nemá S2K nějaké nastavené při go, které by to mohlo ovlivnit?
mám na S2K podvozek XYZ Drift spec a kola s pneu 235/40 R17
zkusil jsem snížit zadní tak, abych nezvyšoval kompresi pružiny, ale pořád je to auto hrozně vysoko (prakticky stejně jako sériová S2K), ikdyž mám spodní nastavení dané na max (tj co nejvíc zašroubované)
máte někdo nejaký tip, čím by to mohlo být?
(jezdím s nimi už dlouho, takže "sednutí" už jaksi nehrozí) nemá S2K nějaké nastavené při go, které by to mohlo ovlivnit?
Re: nejde mi snížit S2000
235/40/17 mas predok aj zadok? daj fotku zboku
předek 215/40/17blesk666 píše:235/40/17 mas predok aj zadok? daj fotku zboku
ted večer to zboku nevyfotím, ale nějaké foto mám
Ahoj, nezapomněl jsi před montáží povolit tu spodní matku a nastavit tlumič na svoji nejkratší délku? V opačném případě budeš muset stlačit pružiny.
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
nevím jakou spodní matku myslíšMattyno píše:Ahoj, nezapomněl jsi před montáží povolit tu spodní matku a nastavit tlumič na svoji nejkratší délku? V opačném případě budeš muset stlačit pružiny.
pokud tu co je na obrázku (NENÍ TO FOTKA Z MÉHO AUTA!) tak tu sem dal co nejvíc nahoru, dotáhl (prostě nahoru) spodní uložení a pak ji zakontroval nazpět
Pokud je to jak píšeš, tak dle mě už to níž nedáš. Akorát je mně divné, že by tam bylo tak malé snížení, na CTR kdybych to sešrouboval na tlumičích dolů, tak by mně drhly kola v podbězích
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
nemuze byt teda spatne nastavena komprese pruziny?
zkusil si kontaktovat danyho (typer.cz)?
zkusil jsem a takhle na dálku to prý nemůže posoudit, musel by to vidět naživo (mám to k němu přes celou ČRMarbo píše:nemuze byt teda spatne nastavena komprese pruziny?
komprese pružin je nastavená na dotáhnutí rukou + jedna navíc
Ahoj, přesně to jsem myslel. Tak budeš muset najít rozměr, na který pružinu stlačit. Ale po tom už asi pátráš. Dotáhnutí rukou + jedna otočka je dle mé zkušenosti dost málo.kingart píše:nevím jakou spodní matku myslíš
pokud tu co je na obrázku (NENÍ TO FOTKA Z MÉHO AUTA!) tak tu sem dal co nejvíc nahoru, dotáhl (prostě nahoru) spodní uložení a pak ji zakontroval nazpět
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Nejlepsi kdyz sem das foto tve konkretni situace.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Ahoj, nezapomněl jsi před montáží povolit tu spodní matku a nastavit tlumič na svoji nejkratší délku? V opačném případě budeš muset stlačit pružiny.[/quote]
nevím jakou spodní matku myslíš
pokud tu co je na obrázku (NENÍ TO FOTKA Z MÉHO AUTA!) tak tu sem dal co nejvíc nahoru, dotáhl (prostě nahoru) spodní uložení a pak ji zakontroval nazpět [/quote]
no ja neviem podla toho sko to pises nedali si to nahodou na najvyssie moze nastavenie?
pises: "....tak tu sem dal co nejvíc nahoru..." tomu by som rozumel ze si to dal fakt na najvyssie nie najnizssie nastavenie.
nevím jakou spodní matku myslíš
pokud tu co je na obrázku (NENÍ TO FOTKA Z MÉHO AUTA!) tak tu sem dal co nejvíc nahoru, dotáhl (prostě nahoru) spodní uložení a pak ji zakontroval nazpět [/quote]
no ja neviem podla toho sko to pises nedali si to nahodou na najvyssie moze nastavenie?
pises: "....tak tu sem dal co nejvíc nahoru..." tomu by som rozumel ze si to dal fakt na najvyssie nie najnizssie nastavenie.
asi si špatně rozumíme, tak radši dám obrázek, kam jsem šrouboval (vlevo je stock a vpravo po zašroubování)
- svobyrider
Takže máš všechny 3 matice u sebe a celej závit v těle tlumiče?!A jediná možnost snížení je změnit přepětí pružiny?!

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jeden možný příklad:
http://www.s2ki.com/forums/s2000-brakes ... ew-901349/
Dle obrázku to má sešroubované skoro na max. snížení.
http://www.s2ki.com/forums/s2000-brakes ... ew-901349/
Dle obrázku to má sešroubované skoro na max. snížení.
update:
problém stále nevyřešený, jestli mátě někdo nějaký nápad sem s ním, jsem z toho zoufalej mám podvozek za dost peněz a nevypadá to podle mých představ (vypadá to sériově)
pokud máte někdo stavitelný podvozek můžete mi ho prosím nějak přeměřit jak to máte snížené?(ideál na autě)
nebo poradí mi někdo ze zdejších mágů kde může být problém?
problém stále nevyřešený, jestli mátě někdo nějaký nápad sem s ním, jsem z toho zoufalej mám podvozek za dost peněz a nevypadá to podle mých představ (vypadá to sériově)
pokud máte někdo stavitelný podvozek můžete mi ho prosím nějak přeměřit jak to máte snížené?(ideál na autě)
nebo poradí mi někdo ze zdejších mágů kde může být problém?
vypadá to sériově ale funkčně to že to nejde víc snížit nemusí být problém nastavení, ale toho že výrobce udělal podvozek pro správnou geometrii ...snížením sice vypadá auto supr ale pokud nejsou použité snížené těhlice jde celá geometrie podvozku do háje
proto by mě u drahého podvozku kde výrobce staví podvozek na funkčnost nepřekvapilo kdyby to nešlo 
Dej sem delku pruziny,jeji tvrdost {melo by bejt napsane na ni]. A jeji prumer. Mozna tu najdu nejakou vhodnou kratsi pruzinu, tim se ti tam zvetsi prostor na snizeni kdyz potrebujes dolu zadek. Teda pokud je to tak ze mas vsechny ty matice u sebe a nedovoli ti to dolu. Muzes tim ovlivnit rozsah tlumice, mozna to bude chtit vyzkouset i ruznou tvrdost, ale pokud potrebujes dolu co se da delat
. Lepsi by bylo mit nizsi to spodni ulozeni pokud je patrona se zavitem az dolu, ale tam to je nejspis na vyrobu jine nebo dodani kratsi.
Pokud opacnej problem ze zavit pistnice je uz moc dole ,ale mezi matkama pruziny a stelovani vysky je dost mista tak to chce jinou patronu tlumice s kratsi pistnici no.
Nebo je jeste jedna metoda, ale tu radsi zverejnovat ani nebudu .
A jeste jeden dotaz. Kdyz zadek vyheverujes a pustis na zem o kolik se kolo sedne {zmackne se pruzina vubec]
Pokud opacnej problem ze zavit pistnice je uz moc dole ,ale mezi matkama pruziny a stelovani vysky je dost mista tak to chce jinou patronu tlumice s kratsi pistnici no.
Nebo je jeste jedna metoda, ale tu radsi zverejnovat ani nebudu .
A jeste jeden dotaz. Kdyz zadek vyheverujes a pustis na zem o kolik se kolo sedne {zmackne se pruzina vubec]
Ja mám jednoduchšie riešenie, kúp BC-480€ bez DPH a je, tam sa dá znizovat až moc.
Podle mě borec čeká že když bude hýbat tou spodní maticí, tak se bude měnit i výška tlumiče, ta matice je ale jen dotahovací, musí se motat tím spodkem nad úchytem, nebo pokud je to už v autě tak celou pružinou včerně tlumiče a pak teprve dotáhnout spodní matici.
https://www.youtube.com/watch?v=rhfxu_4GVsM čas 1:00
nebo
https://www.youtube.com/watch?v=rhfxu_4GVsM čas 1:30
https://www.youtube.com/watch?v=rhfxu_4GVsM čas 1:00
nebo
https://www.youtube.com/watch?v=rhfxu_4GVsM čas 1:30
Mazda 6 GL 2.0 Wagon - ADAKT Stage 1 - 129kW + CAI
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Nissan Almera 1.4 64kW GX - Ex
Nissan Almera 1.6 73kW SR - Ex
Mazda 6 GH 2.5 GTA - Ex - ADAKT Stage 1.1 - 135kW + klapky off + CAI + UlterSport
Na tom videu je ako sa to znižuje, to o tomto je tu taká dalekosáhlá diskusia?
ne, na ten příspěvek od borce NO HITS ani nereagujjančo píše:Na tom videu je ako sa to znižuje, to o tomto je tu taká dalekosáhlá diskusia?
když jsi snižoval svoju nevzpomeneš si kolik jsi měl změřeno?
Vieš čo asi 5cm, ale musím ísť naspak hore lebo mi to občas buchne do podbehu.
Jak vypadá geometrie po snížení, primárně odklony? Není možný, že by auto mělo hodně pozitivní odklony? Bez úpravy horních ramen je to nepravděpodobný, ptám se spíš pro jistotu.
www.jfperformance.cz
King: nechtěl jsem se nikoho dotknout , jen to tak na mě působilo z popisu, bez fotky se to blbě odhaduje
ale je zvláštní že i když to zkrátíš tak výška je furt seriová
Mazda 6 GL 2.0 Wagon - ADAKT Stage 1 - 129kW + CAI
Nejak nechapu, proc auto nejde dolu kdyz ho snizis? Nemas problem nekde jinde? Mel si v to v nejakem servisu nebo si hrajes jen sam?
Po snizeni naopak je negativ vetsi, jde nastavit na extentrech i pres -2.5°.
Po snizeni naopak je negativ vetsi, jde nastavit na extentrech i pres -2.5°.