10.7. Autickar Trackday Vysoké Mýto
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 10.7. Autickar Trackday Vysoké Mýto
Moc povedená akce...krásně jsem si zajezdil a MR2 neskutečně překvapila 
já jsem si taky dobře zajezdil, než... jsem se otočil o 180 a zkřivil ráfky nájezdem do trávy, pořád to moc nechápu, žádná extra rána, ani nijak moc z boku.. celkově tam nejsou moc únikové zóny
No zvláštní byly ty obři pneumatiky..přesně tam kde člověk udělal tu chybu tak jí tam dali, a místo aby skončil v trávě, tak by to napálil do gumy...z tohohle důvodu jsem měl celý den respekt k té první zatáčce 
Koukal jsem na video a evidentně to byla pěkná akce, sám jsem byl na akci v Písku ale Vysoké Mýto jsem nestihnul. Jen se chci zeptat proč spousta z vás nenosí přilby? Už v Písku s tím byl problém s pronajímatelem trati.Nechci tady někoho poučovat nebo říkat co je správně ale každý z vás tady dává spoustu peněz do auta takže věřím že pořízení přilby za 2000 tisíce není zásadní problém.Na takové akci mi to přijde automatické si přilbu vzít, člověk nikdy neví co se může stát a na větších okruzích je to povinnost, do auta typu MX5 bych bez přilby vůbec nesednul. Píšu to jen pro zamyšlení a vůbec nikoho tím nechci omezovat.
Já si helmu chci pořídit..ale právě abych zprovoznil auto tak už mi na nákup helmy nezbyl čas ani peníze
nicméně mám ji v plánu už jen proto že bych vyzkoušel i větší okruhy...
akce to byla hodně povedená, pěkně jsem si zajezdil
netušíte kdo vlastně vzal tu gumu vzadu v tý vracečce? pak jak byla posunutá ven, už to tam bylo lepší
hlada: ty jsi tam předemnou vzal nepěkně levým zadkem ten vysokej obrubník pod tou lavkou
netušíte kdo vlastně vzal tu gumu vzadu v tý vracečce? pak jak byla posunutá ven, už to tam bylo lepší
hlada: ty jsi tam předemnou vzal nepěkně levým zadkem ten vysokej obrubník pod tou lavkou
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07
Akce byla super ! Moc jsem si to užil
tady jsou moje fotky: https://www.facebook.com/highheelsandto ... 2866755427
tady jsou moje fotky: https://www.facebook.com/highheelsandto ... 2866755427
Akce povedená ale strašný vedro.
Honda Civic Type-R Supercharger
myslíš z cílovky tu první pravou? jednou jsem si tam drcl, to vím :/LadaF píše:akce to byla hodně povedená, pěkně jsem si zajezdil![]()
Nezapomínej na to, že pokud chceš mít helmu, tak musíš mít taky nákrčník. Bez něj je helma jen nebezpečným doplňkem. Navíc netuším, kde jsi našel helmy za dvojku. Pokud kouknu třeba jen na speedpro, tak nejlevnější automobilová helma je zhruba za bůra.LukyR26 píše:Koukal jsem na video a evidentně to byla pěkná akce, sám jsem byl na akci v Písku ale Vysoké Mýto jsem nestihnul. Jen se chci zeptat proč spousta z vás nenosí přilby? Už v Písku s tím byl problém s pronajímatelem trati.Nechci tady někoho poučovat nebo říkat co je správně ale každý z vás tady dává spoustu peněz do auta takže věřím že pořízení přilby za 2000 tisíce není zásadní problém.Na takové akci mi to přijde automatické si přilbu vzít, člověk nikdy neví co se může stát a na větších okruzích je to povinnost, do auta typu MX5 bych bez přilby vůbec nesednul. Píšu to jen pro zamyšlení a vůbec nikoho tím nechci omezovat.
A proc by mela byt helma nebezpecna bez nakrcniku?
-
zitnyp
- Kontaktovat uživatele:
Trinom: tak asi koukas blbe - http://www.speedpro.eu/star-otevrena-prilba-p-2296.html - mam ji a v pohode 
Mazda RX8 170kW MY2004 6MT Lightning Yellow (trackday tool)
Honda Civic 8G 1.8iVTEC 103kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Honda Civic 8G 2.0TypeR 147kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Nissan Pathfinder R51 4.0V6 201kW MY2005 5AT Storm Grey (daily)
Ford Galaxy 1.5G 2.8VR6 150kW MY2001 6MT State Blue (daily) - SOLD
Nissan Micra K11 SR20DE 110kW MY199X 5MT Montana White (cheap trackday tool) - CRASHED
Honda Civic 8G 1.8iVTEC 103kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Honda Civic 8G 2.0TypeR 147kW MY2007 6MT Milano Red (daily)
Nissan Pathfinder R51 4.0V6 201kW MY2005 5AT Storm Grey (daily)
Ford Galaxy 1.5G 2.8VR6 150kW MY2001 6MT State Blue (daily) - SOLD
Nissan Micra K11 SR20DE 110kW MY199X 5MT Montana White (cheap trackday tool) - CRASHED
když už, beru si motorkářskou HJC RPHA10+, sundám akorát plexi a jedu, bál jsem se toho, že bude omezovat ale vůbec, je to OK
jj přesně tuhlada píše:myslíš z cílovky tu první pravou? jednou jsem si tam drcl, to vím :/
No Tvé Subárko vypadalo, že taky hezky funguje..krásně si bublalo 
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
jojo, LadaF a Phasor, dva srdcaři odtud a vůbec jsme nepokecali
Holt náš JDM kemping nebyl označený. 
pardon pardon příště se nahlasím
DjRaspby: diky, už opravdu funguje skoro podle mích představ, do doby než mi zas hrábne a něco se překope - láká mě DCCD
ale nejdřív za dva roky - nemůžu měnit převodovku každej rok
tobě to taky moc pěkně funguje
hodně mě překvapilo, že ti to moc nejankovatělo na výjezdech, kamarád má MG-F a to je strašně splašený a neodhadnutelný, ale nemá jí zatím v 100% kondici
DjRaspby: diky, už opravdu funguje skoro podle mích představ, do doby než mi zas hrábne a něco se překope - láká mě DCCD
tobě to taky moc pěkně funguje
hodně mě překvapilo, že ti to moc nejankovatělo na výjezdech, kamarád má MG-F a to je strašně splašený a neodhadnutelný, ale nemá jí zatím v 100% kondici
Díky...mě to spíš jankovatělo v nájezdech...ale hezky plynule tak jsem já řídil auto a ne že by auto řídilo mě 
Taky se příště nahlásím
Pár lidí jsem našel, ale spíš známý z Písku.. Však ono ještě pár akcí bude 
Venkovni boky z Autickar track daye + Hondaye tyden predtim.
Pár fotek
http://leteckaposta.cz/316163681
Hej Jagy z Hondaye bych tě měl mít na pár fotkách dveřma napřed
Hej Jagy z Hondaye bych tě měl mít na pár fotkách dveřma napřed
Protože tvůj krk má při případným nárazu dost co dělat s vlastní hlavou. Helma ti k ní přidá další váhu, kterou pak krk musí udržet. Nákrčník brání pohybu helmy a tím krk odlehčí.jagy píše:A proc by mela byt helma nebezpecna bez nakrcniku?
Klasika na konci sezony davam s malym spozdenim video.
Byla to zabava...
Taky jsem to chtěl napsat. Přilba má smyl jedině s nákrčníkem. Připoutaný člověk nebude lítat po celé kabině aby si musel chránit hlavu. Zažil jsem brutální bouračku a do hlavy jsem se vůbec nebouchl. Zato vždycky nadávám na pořadatele když nutí jezdit s přilbou v normálním autě s interierem, přilbu mám zapřenou o strop a je mi jasné že si při bouračce zlomím krk. Jiná situace je ve vyrámovaných autech bez tapeců.Trinom píše:Protože tvůj krk má při případným nárazu dost co dělat s vlastní hlavou. Helma ti k ní přidá další váhu, kterou pak krk musí udržet. Nákrčník brání pohybu helmy a tím krk odlehčí.
U kabria musí člověk počítat s nebezpečím automaticky. Dodnes jsem nepochopil proč se MX5 nedělají s normální střechou a plátěná by byla za příplatek.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]