Cau, kde jsi bral za 130 kc/ks? Byly to opravdu NS-2R?Krivak píše:Jezdim nankangy ve 180tw, krásně tvrdá bočnice a drží super. Za ty prachy což mě stála v 15" guma 1300kč je to bomba, akorát by mohly mít větší výdrž.
Pneu pro street
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Pneu pro street
Nemám problém s hlučností. Ber to tak, že zkušenost je k nezaplacení a popř je můžeš prodat 
taky mám Nankangy NS-2R, bral jsem gumu za 1500kč 
mám s nimi jedinej problém..moc drží, celkem to zabilo fun factor u miaty, ale na čistou stopu je to bomba
hlučnost nemůžu posoudit (permanentně střecha dole
), ale na komfort si nemůžu stěžovat
mám s nimi jedinej problém..moc drží, celkem to zabilo fun factor u miaty, ale na čistou stopu je to bomba
hlučnost nemůžu posoudit (permanentně střecha dole

zaujimaju ma len skusenosti tych co jazdili niektorych uvedenych: AD08R, Dunlop Direzza, Michelin Pilot Sport Cup2 a aj Nankang NS2R a vedel porovnat
Hledam ted nejakov Low cost track pneu, kdyz nam na plechcupu zakazali slicky.
Ty NS2R vypadaji zajimave ale bojim se abych je zase behem jednoho dne s Protonem neoskubal.
Ty NS2R vypadaji zajimave ale bojim se abych je zase behem jednoho dne s Protonem neoskubal.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Rozhodujem sa medzi yokohama AD08 federal 595 RS-R a nankang NS2R chcem zatial zobrat len 2KS na predok Mate niekot skusenosti. Auto mam viac menej na vykend ale jazdim az do zaciatku zimi kym sa neobjavy prvy sneh.
Byl jsem uz temer pevne rozhodnuty pro federal rsr, ale jeste mi do merku vstoupil Vredestein Ultrac Sessanta, nema nekdo s tou pneu osobni zkusenost ? Chci nejaky lepidlo za slusny prize v 215/40/17, coz mi ty rsr splnuji, ale rad vyzkousim i neco jinyho. 
Nissan Primera - VEcko fplynu
RainbowSeven ma skusenosti s Vredestein Ultrac Sessanta na z350 skus napisat jemu. Sessanta su dobre pneu ale lepivost nemaju ako rsr. Po dlhom uvazovani som sa tiez rozhodol pre rsr 
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Delší dobu jsem řešil zapsání alternativního rozměru pneu do TP, ale po novém roce už má dost techniků na STK strach něco takového odklepnout tak řeším nějaké pneu na oficielní rozměr v TP od Mazdy ( 205/50 R17 ). Mezi užší výběr se dostaly pneu Bridgestone Potenza RE002, Continental CSC5, Toyo Proxes R32 (originální pneu z výroby) a nebo nějaké Pirelli PZero/P7 Circuanto. Auto je využíváno převážně jako daily s občasnou svižnější vyjížďkou. Jaké by jste radili vy? Víceméně jsem byl rozhodnutý pro ty RE002.
Daily: Mazda 3 BL 2.0 DISI 111kW / 151HP
For fun: Honda S2000 AP1
Doplnění ke zkušenostem s Achiles 123S.
Gumy mám na autě od srpna 2015, takže cca 4-5 měsíců provozu. Okruh cca 4x30 minut. No a jsou skoro fuč
Takže příště spíš připlatím za kvalitní semislick, tyhle se první měsíc žvejkaly jak měly vysoký vzorek (teď už vím proč) a po pár měsících už nejsou road-legal. Např. R1R (taky žádná hitparáda) vydržely minimálně 2x víc.
Gumy mám na autě od srpna 2015, takže cca 4-5 měsíců provozu. Okruh cca 4x30 minut. No a jsou skoro fuč
Takže příště spíš připlatím za kvalitní semislick, tyhle se první měsíc žvejkaly jak měly vysoký vzorek (teď už vím proč) a po pár měsících už nejsou road-legal. Např. R1R (taky žádná hitparáda) vydržely minimálně 2x víc.
- BMarcellus
Swestr není co řešit, Potenza RE002 je jasná volba s jejich nynějšíma cenama dvojnásob. Sám je mám,využívám auto jako ty a jsou výtečný jak cestovně,tak sportovně. Ještě se mi je nepoddařilo nachytat na švestkách.
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Tak to jsem rád že mi někdo potvrdil můj výběr. Jinak tvá poslední věta mě dobře rozesmálaBMarcellus píše:Swestr není co řešit, Potenza RE002 je jasná volba s jejich nynějšíma cenama dvojnásob. Sám je mám,využívám auto jako ty a jsou výtečný jak cestovně,tak sportovně. Ještě se mi je nepoddařilo nachytat na švestkách.![]()
- BMarcellus
Jehehé,to je tedy náhoda...nebo né:D Tak snad se to nepovede ani tobě.
Je to ale jediná opravdu sportovní řada proti těm ostatním z tvýho výběru a fungují tak,jak se o ní píše.
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Tak to jsi měl asi Drift Spec, existuje i Motorsport Spec a ta nemá tak vysoký dezén, tak neni problém s tim žvejkánim. A ještě záleží na směsi, jestli je soft nebo medium, s hard jsem se nesetkal. Já měl na Evu taky drift Spec a ze začátku si člověk musel zvyknout na to žvejkání a hodně důležitý jsou tlaky, je třeba je foukat hodně málo jinak se přehřívaj, nedržej a mizej před očima. Mě na tom Evu vydrželi celkem slušně, 3 rozjížďky v Mostě, Nordschleife víkend po ose a cca 5000km po okreskách kdy jsem auto na cestování skoro nepoužíval a když sem Evo prodával, tak byly ještě vpoho použitelný.Peca píše:Doplnění ke zkušenostem s Achiles 123S.
Teď mám na M3 Pirelli Trofeo R, tak až je otestuju tak dám vědět jak fungujou, v plánu je nějakej Most a Nordschleife.
Člověk rád slyší spokojenost, málem se v Čechách RE002 neprodávala a bylo to trochu náročný přesvědčit český vedení, že je dobrý jí tu prodávat.BMarcellus píše:Swestr není co řešit, Potenza RE002 je jasná volba s jejich nynějšíma cenama dvojnásob. Sám je mám,využívám auto jako ty a jsou výtečný jak cestovně,tak sportovně. Ještě se mi je nepoddařilo nachytat na švestkách.
Původem se jedná o pneumatiku určenou pouze pro Japonský a asijský trh, ale díky jednomu Japoncovi se navrhla na prodej i v Evropě. Koncepčně se jedná o jiný přístup konstrukce sportovní pneumatiky, než je v Evropě klasické, je daleko zatáčivější a má hodně hranatý profil, díky tomu má větší kontaktní plochu. Není nejlepší co se týká valivého odporu a další norem EU, proto není např. v první výbavě, ale za ty peníze pro někoho kdo se rád sveze je to velmi dobrá volba.
Uz par tydnu jezdim na S2000 gumu Bridgestone Potenza RE070 (OEM guma na STi, GT-R, NSX-R, LFA nebo S2000 Club Racer) v rozmeru 225/45 R17. Zatim si vzhledem k cene nemuzu jeji chovani vynachvalit. Drzi i na vode, vzorku na nove gume dostatek. Jsem zvedavy, jak dlouho vydrzi. Uvidime jak okruh, ale dle vseho by to melo fungovat dobre.

Moje oblíbená, škoda jenom, že jedinej použitelnej rozměr v Evropě je 225/45R17 - specifikace pro STi (pak jde ještě koupit pro GT-R a LFA Nürburgring edition - normální LFA má S001). Specifikace pro S2000 v Evropě koupit nejde (215/45 R17 a 245/40 R17). Ta STi specifikace už je "evo 2", která není tak ultimativní jako "evo 1", ale zase najede víc km. Na okruhu to chce najít správný tlak jinak začnou trochu klouzat, ale je to cítit progresivně, takže se na to dá zareagovat.jagy píše:Uz par tydnu jezdim na S2000 gumu Bridgestone Potenza RE070 (OEM guma na STi, GT-R, NSX-R, LFA nebo S2000 Club Racer) v rozmeru 225/45 R17. Zatim si vzhledem k cene nemuzu jeji chovani vynachvalit. Drzi i na vode, vzorku na nove gume dostatek. Jsem zvedavy, jak dlouho vydrzi. Uvidime jak okruh, ale dle vseho by to melo fungovat dobre.
Od letošního roku je v nabídce ještě Bridgestone S007, zatím jenom ve 20" rozměrech, ale měli bychom se dočkat i menších rozměrů, jakmile budou v 19" tak je vyzkoušim. No a za pár let by se u nás mohla objevit i RE003.

Jo, vyber rozmeru je tragicky, prakticky jen jeden rozmer.
Ale me vyhovuje maximalne, chtel jsem P/Z stejne sirokou gumu a obvod je na desetiny procenta stejny jako OEM guma. S tlakem budu jeste laborovat a zkouset, co se tomu libi a co ne. 
mam je taky v tom 225x45R17 a tlaky jsem "vyzkousel" v moste (nechtic 1,4 a pak uz 1,8, vysral se mi merak) rozdil byl citelny. Pri tech 1,4 se guma zacala brzo klouzat. pri tech 1,8 to klouzani prislo pozdeji ale zadne heroicke necekane trhani, je to vsechno tak pozvolne. mozna by snesly i 2bary za studena a zase by se ten bod malinko posunul.jagy píše:Jo, vyber rozmeru je tragicky, prakticky jen jeden rozmer.Ale me vyhovuje maximalne, chtel jsem P/Z stejne sirokou gumu a obvod je na desetiny procenta stejny jako OEM guma. S tlakem budu jeste laborovat a zkouset, co se tomu libi a co ne.
kazdopadne mam pocit žeby mohly drzet jeste o fous lepe.. Uz je nemam nejmladsi ale kdyz mne vezl dejv nebo pallas (rx8) na federalech, prislo mi tam toho gripu precijen trochu vic
93´Rx-7 FD
Pánové nemá někdo někoho známého v pneushopu? Ja mám v pneumatiky.cz a psal jsem mu aby mi sehnal ty Bridgestone Adrenalin RE002 v tom mém rozměru a jemu dodavatel poslal s DOT xx12, takže ty hned obratem poslal nazpět že ty nechce, ale neví jak moc se mu podaří sehnat novější. Nemáte tedy někde někoho kdo by mohl sehnat mladší? Nejlépe cca DOT 2515 a mladší. A nebo poradit v tom mém rozměru (205/50/R17) nějaké jiné. Přemýšlel jsem ještě třeba nad Pirelli PZero / PZero Rosso.
- BMarcellus
Hmm,jestli ti mají ještě další 4 roky vydržet,neztvrdnout a nezpuchřet,tak tříletý už bych taky nechtěl. Taky jsem raději připlatil a vzal loňskou výrobu.
Máš z čeho vybírat:
Continental Sport Contact 5 , Nokian Z Line , Michelin Pilot sport PS3 , Hankook K117 Ventus S1 Evo 2 , Bridgestone Potenza RE050A , Dunlop SP Sport Maxx RT
Jsem přesvědčený,že všechno bude na tvoje/moje využití,o kterým se bavíme,skvěle fungovat. Hlavně když je užívají x set koňový auta.
Máš z čeho vybírat:
Continental Sport Contact 5 , Nokian Z Line , Michelin Pilot sport PS3 , Hankook K117 Ventus S1 Evo 2 , Bridgestone Potenza RE050A , Dunlop SP Sport Maxx RT
Jsem přesvědčený,že všechno bude na tvoje/moje využití,o kterým se bavíme,skvěle fungovat. Hlavně když je užívají x set koňový auta.

Guma starne od prvniho pouziti. Takze dobre skladovane gumy bych se nebal.
Na skrckou mam uz pres rok Nankang NS-2R uz zazili i celej den na sosnove. Na vnejsi hrane byli nejake zmolky ale celkove to obstali dobre.
Vzhledem k cene jsem s nima moc spokojen.
Zato na zadni naprave se nam s predohrabem podarilo rozervat obe obycejne gumy Falken Ziex 914 az na platno.
Na skrckou mam uz pres rok Nankang NS-2R uz zazili i celej den na sosnove. Na vnejsi hrane byli nejake zmolky ale celkove to obstali dobre.
Vzhledem k cene jsem s nima moc spokojen.
Zato na zadni naprave se nam s predohrabem podarilo rozervat obe obycejne gumy Falken Ziex 914 az na platno.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Máte někdo zkušenosti s Federal FZ-201? Měla by dávat lepší a konzistentnější grip než R888.

ktera guma je lepsi na street RE002 nebo RE070 ceny jsou podobne
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
RE070 má vyšší mezní přilnavost, RE002 má vyšší zatáčivost a zpětnou vazbu. Těžko se řekne, která je "lepší", jde o to co od ní očekáváš.ZXman píše:ktera guma je lepsi na street RE002 nebo RE070 ceny jsou podobne