Tak ja sem taky neco vybliju, kdyz je to tak popularni
Reknu ti uplne presne, jak to dopadne:
A) budes posedavat na netu, vymyslet fantasmagoricke scenare a sahodlouze debatovat, pak Oktavku hodis do srotu, kam patri (prisel jsi na JDM forum, soucit ke koncernu necekej) a koupis si jine, poradne auto, ktere podvozkove zvladne ten ukrutny vykon.
nebo
B) Tvuj pud sebezachovy bude opravdu tak maly, ze se do toho pustis, jakmile vyndas puvodni motor, zjistis, o cem tady doopravdy celou dobu mluvis, Octavku prodas na dily s motorem venku a poridis si jine auto.
Ptas se tady na nazory a na rady a kdyz dostanes ty nejlepsi, tak se vztekas. Jedina, VELMI DOBRA, rada zni - vykasli se na to a vrat se nohama na zem. To, o cem tady pises si absolutne nemuzes dovolit a pokud ano, bude ti to trvat tak 10 let. Kdybys mel rozpocet na takove kraviny, tak nemas jako daily Octavku, ale M3 (treba).
Vim to z dob, kdy jsem vymyslel jen veci jako odturbit CA, abych si mohl dovolit sve vysnene auto, dneska se tomu smeju (nejen ja)...

Ja bych treba hrozne chtel JEN kompresor na svuj motor, ale jelikoz vim, co to stoji prace, penez, casu a trpelivosti to vse naladit, tak to zatim neresim a jeste dlouho nebudu...
A ted teda i neco trochu vice k veci - resis Octavku a resis vykon, do tehle rovnice JDM cokoli nezapada, ani kdyby ses na hlavu stavel. Nevidim duvod cpat do Octavky JDM ani "JDM" motor. Jestli chces rychlou a fungujici Octavku, dej tam TDI a nalad a bude to strkat kdejake JDM vozy do kapsy, protoze kroutak. Dobre udelane TDI jede velice slusne, skoro bych rekl za hranicemi karoserie Octavky. Cajicka asi vsichni zname.
A vubec nevim, proc tady ten roman pisu, asi ze jsou 2 rano, v noci pry lidem litaji hormony...
Dream on...

Nech si poradit a vyser se na to, nebo si v lepsim pripade zkratis zivot o par nesmyslnych mesicu nebo si ho znicis uplne. Je to spatny napad.