P.S.: Ještì mì zajímá takovej detail! Jak funguje ta manuální klima? Má dvì polohy (oranžová a zelená) jakej je mezi nima rozdíl? Je to nìco jako ménì chladivá a hodnì chladivá??
Výmìna žárovek na pøedních svìtlech!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Výmìna žárovek na pøedních svìtlech!
Ahojky...Tak první problém co se mi vyskytl u myšáka eclipse D20 byla výmìna žárovek (H4) u pøedních svìtel! Absolutnì nechápu jak se ty japonci do toho svìtla dostávali! S pøítelem jsme se s tím prali asi hodinu a jen tak tak jsme na levé stranì auta vymìnili žárovku! Ale absolutnì nevím jak jí vymìnit na té pravé,jelikož tam je airbox.... Kdo mi øekne jak tu žárovku vymìnit aniž bych se prala s tím jak tam prostrèit ruku!
Dìkuju moc za rady!!!
P.S.: Ještì mì zajímá takovej detail! Jak funguje ta manuální klima? Má dvì polohy (oranžová a zelená) jakej je mezi nima rozdíl? Je to nìco jako ménì chladivá a hodnì chladivá??
No jako jestli se na tu druhou budu dostávat stejnì napikaèu jako na tý levý stranì tak tam vživotì ty bi-xenony co tam chci nedámMilhaus píše: Treba myslel, ze je zbytecna, tezka![]()
Odpoledne se na to juknu jestli se tam dostanu u mi a napisu
P.S.: A tu klimu vyndavat rozhodnì nebudu! Auto mám na pohodlný ježdìní a ne na závodìní
- Milhaus
- Kontaktovat uživatele:
No co jsme dneska koukali s kamosem tak to tak asi bude, ale nemeli jsme cajk, tak jsme to nemohli vozkousetMikk píše:nevim jak je to u mysaka, ale ja na mazde menim zarovku tak, ze otevru mrkacky, odsroubuju plechovej kryt z mrkacky a pak uz jde pohodlne zarovka vytahnout. ale jak rikam, nevim jak je to u eclipse
No jako to vím že musím odendat kryt mrkaèky ale pak je tam pìknì vyp*èená železná konstrukce svìtla se kterou nehnu a neprostrèim tam díky ní rukuMikk píše:nevim jak je to u mysaka, ale ja na mazde menim zarovku tak, ze otevru mrkacky, odsroubuju plechovej kryt z mrkacky a pak uz jde pohodlne zarovka vytahnout. ale jak rikam, nevim jak je to u eclipse
Ale nevím jak to rozebrat aniž bych nìco ponièila a mohla tam dát lehce bi-xenony a ne že se budu prát s místem kam strèím ruku
Myslíš takový "pérko" a zepøedu je šroubek? to by mìlo být naklápìní svìtel ne?? Hele já fakt nevím bojím se na to šáhnout abych to nezkur*ila!! Jsem ráda že ty svìtla fungujou tak jak maj ale svítìj úplnì napikaèu! Nechci to dávat do mitsubishi servisu jelikož by to byla raketa za namontování bi-xenonupablo píše:svetla by mnely byt na strunkach a na jednom sroubu kdyz to das dele tak byss mnela cely svetlo vythnout a pak vymenis zarovku
Když je to teda tak jednoduchý jak u golfa proè už ty žárovky nemám vymìnìný?pablo píše:je to uplne jednoduche jen to pochopit je to jednoduchsi jak u nejaky s kurv.. 206, nebo golfa
-
Idaho von Věšín
pokud vím tak eclipse má mrkaèky, že? takže bude pøes pøedek svetel potaženej rámeèek který je tam drží v uchytech...JDeeM píše:Výbornì!!! Mám nový svìtla doma, ale mám další problém![]()
Nevim jak je tam pøidìlat! Nejsou nikde "díry" na šrouby.....
![]()
Asi by to chtìlo fotky tak já napíšu lupikovi aby je sem naházel
rozeber staré a uvidíš a skus to tøeba jednou sama a neèekaj na chlapa na kterýho udeláš / nebo neudeláš " zuckerblick" a on ti to udelá
( ale to asi chci po ženský moc )
Naposledy upravil(a) Idaho von Věšín dne 06 led 2009, 22:12, celkem upraveno 1 x.
-
Idaho von Věšín
promin ale jako blbá blondýna se tu chováš tak se nediv že to tu reakci vyvolá ( neøekl bych ti to ale když jsi to sama použila tak se toho chytím ).
Sama se koukni jak se tu chováš, využíváš toho že jsi ženská a že ti polovina fora leze buhví kam ( staèí proèíst pár pøízpìvku ) kdo nemá názor stejnej jako ty tak je vul a podobne. Chováš se jak rozpustilá pubertální dívèina tak se nediv že se k tobe tak chovají i jiní.
Dej si ruku na srdce a øekni kolik èasu jai sztrávila tim že jsi si ty svetla na eclipsu prohlídla a zkusila vyšroubovat 2-4 sroubky ( èímž nikdy nic zkazit nemužeš-ale chápu že z pozice bbé bolndýny kam se stavíš to nemužeš vìdìt ) ale ty radsi si zavoláš chlapa na kterýho se usmejes nebo neco jiného a on ti to udelá než aby jsi sama mela trosku zájmu. Pokud se budeš bát že neco rozbiješ a prot se do toho nepustíš tak se nikdy nic nenauèíš.
Že mne máš za vola je mi uplne jendo, vìø mi že mladoucký a hloupuèký pipky jako jsi ty mám za se já nìkde a maximálnì mi jejich chování vyvolá soustrastnej usmìv na tváøi
Sama se koukni jak se tu chováš, využíváš toho že jsi ženská a že ti polovina fora leze buhví kam ( staèí proèíst pár pøízpìvku ) kdo nemá názor stejnej jako ty tak je vul a podobne. Chováš se jak rozpustilá pubertální dívèina tak se nediv že se k tobe tak chovají i jiní.
Dej si ruku na srdce a øekni kolik èasu jai sztrávila tim že jsi si ty svetla na eclipsu prohlídla a zkusila vyšroubovat 2-4 sroubky ( èímž nikdy nic zkazit nemužeš-ale chápu že z pozice bbé bolndýny kam se stavíš to nemužeš vìdìt ) ale ty radsi si zavoláš chlapa na kterýho se usmejes nebo neco jiného a on ti to udelá než aby jsi sama mela trosku zájmu. Pokud se budeš bát že neco rozbiješ a prot se do toho nepustíš tak se nikdy nic nenauèíš.
Že mne máš za vola je mi uplne jendo, vìø mi že mladoucký a hloupuèký pipky jako jsi ty mám za se já nìkde a maximálnì mi jejich chování vyvolá soustrastnej usmìv na tváøi
Naposledy upravil(a) Idaho von Věšín dne 06 led 2009, 22:00, celkem upraveno 1 x.