znam oboje, ta první je v USA hodne známá, jezdí s ní týpek drifty. Ta druhá taky, byla teï na SEMA, je to showcar firmy autokonexion, která se zabývá styling vìcma http://autokonexion.com/
osobnì se mi ten coupe hardtop nelíbí..
Ryba: vsak to bych taky chtel. Nic proti vetru ve vlasech, ale kdyby auto bylo pevnejsi, tak bych to opravdu obetoval. A i to skripani neni uplne ono, kdyz jezdis kazdej den... A navic je to original od mazdy, takze by to mohlo "fungovat".
Kdyz jsem ji koupil, tak byla tichoucka jako otcovo Volvo, ale po roce a par mesicich denniho uzivani, prevazne po meste, strecha, resp. jeji uchyty, obcas zavrze, kdyz prejedu vetsi nerovnost. Jinak jeste cosi v palubovce, ale to neni tuhosti...
No ja na denni cestovani mam stejne porad zaple radio, ktere mimochodem hraje lip nez jakykoliv jiny, s jakym jsem mel v autech cest. Ale kdybych ho vypnul, tak by mi to asi nedalo spat... Problem je vyresen pri jizde bez strechy, coz je samo o sobe parada!
u mì teda "vrže" jediná vìc a to je opìrka hlavy o rám, když mám sedaèku uplnì položenou nebo uplnì vzadu, ale støecha (nerad byc to zakøikl) žádné zvky nevydává
Ta èervená coupe je pøekrásná. Fakt. Nicménì cabrio je cabrio. Neøeknu, pokud by byl v útrobách nìjakej silnej motor (od 250hp), ale se seriovou 1,9 aè by mìla pøeplòování a 210HP by to poøád nebylo takový žihadlo, na jaký to vypadá. Nemluvím samozøejmì o podvozku a jízdních vlastnostech, které jsou bez diskuze super. To je tedy mùj osobní názor.