Time Table ( vaše časy na okruzích )
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Ty odkazy na videa primo v tabulce nejsou vubec spatnej napad....
Prosim upgrade
Most: 2:12:50
Most: 2:12:50
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Prosil by som nový záznam,Slovakiaring
S2000- 2:39.7 - AD08
S2000- 2:39.7 - AD08
Naposledy upravil(a) jančo dne 29 bře 2015, 16:24, celkem upraveno 1 x.
Prosím update Civic EK4 - Most 2:12.75 - AD08R
Nismo200 BMW E36 325i odlehčené, cca 1050kg, Nankang NS2-R 2:43:XXX - ještě doplním.
Jako chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl na sedačku mimo osu s volantem - tvl, fakt haluz - a pak další haluz Pragovaka, co jezdila cca 2:04:500 , pořád strach, kdy se zase za mnou objeví
Jako chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl na sedačku mimo osu s volantem - tvl, fakt haluz - a pak další haluz Pragovaka, co jezdila cca 2:04:500 , pořád strach, kdy se zase za mnou objeví
Nemas nejaky foto te 36ky? ad mam nejakou inspiraci? Dik
Moc toho na ní k inspiraci není, raspektive klasika... laminátové díly, plast místo skla, interier v čudu, větší kotouče a desky (textary, kupodivu jak jsou větší kotouče, brzdí to dost dobře - to je asi tak jediná inspirace).Design píše:Nemas nejaky foto te 36ky? ad mam nejakou inspiraci? Dik

Jasny tak na to naučeni si myslim že to je dostačujici. Dik
To byla dobrá akceNismo200 píše:Nismo200 BMW E36 325i odlehčené, cca 1050kg, Nankang NS2-R 2:43:XXX - ještě doplním.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím update mojeho času v Mostě dneska se mi to povedlo dokud bylo ještě relativně sucho zajet za 2:10.04
jinak setup stejný: Mazda 6 2.3i Sport pneu Nokian Z-Line
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
To já ho na stadionu jednou málem políbil, když mě v esíčku před Schwantzovkou trochu přivřel (jsem měl pěkně staženou řiťMaxxi píše:To byla dobrá akcepárkrád jsem tyhle modré BMW předjížděl
Hairdresser car
Tak snad jsem to nebyl alespoň jájarka píše: To já ho na stadionu jednou málem políbil, když mě v esíčku před Schwantzovkou trochu přivřel (jsem měl pěkně staženou řiť).
Hlavně ta Pragovka, to byl mazec, jsem měl pro změnu staženou řiť já, kdy se opět za mnou objeví. A co hůř, měl jsem blbě nastavená zrcátka. A instrukce, abych byl co nejvíce zdrženlivý, páč jsme druhý v kategorii. Což ono ani jinak nešlo vzhledem k určitým okolnostem
Jeste dotaz kolika palcova a jak široka kola na tom jsou?
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Super, časy updatovány. Kdo ještě včera či dnes jezdil, ať to sem dopíše.
Designe, toto si můžete řešit skrze SZ.
Designe, toto si můžete řešit skrze SZ.
Update Most, ale asi i nechat starší čas pro porovnání s civilními gumami? I když to není příliš objektivní... Nechám na adminovi.
2:03.90.................Nismo200 Nissan 300ZX TT Nankang NS-2R tvrdší směs
No ty vole, bych to posunul dál, ale ... - klasické výmluvy.
Uvidíme co Brno, i když mne v Mostě docela kočka vylekala, asi se odléval benzín, najednou měl otáčkoměr epileptický záchvat a kontrolka ABS se přidávala a motor začal vynechávat. Přitom nádrž cca v půlce (po zastavení a srovnání).
EDIT: měl jsem mít video, ale nenahrávalo to
2:03.90.................Nismo200 Nissan 300ZX TT Nankang NS-2R tvrdší směs
No ty vole, bych to posunul dál, ale ... - klasické výmluvy.
Uvidíme co Brno, i když mne v Mostě docela kočka vylekala, asi se odléval benzín, najednou měl otáčkoměr epileptický záchvat a kontrolka ABS se přidávala a motor začal vynechávat. Přitom nádrž cca v půlce (po zastavení a srovnání).
EDIT: měl jsem mít video, ale nenahrávalo to
Nismo: Pěkně! Sympatický čas. To by mohlo v Brně klapnout 2:35, uvidime se tam 
Brno
2:39.48.................Nismo200 + spolujezdec Nissan 300ZX TT pneu Nankang NS2R tvrdší směs
2:39.48.................Nismo200 + spolujezdec Nissan 300ZX TT pneu Nankang NS2R tvrdší směs
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím mojí vůbec první návštěvu v Brně - čas: 2:47.38 (Mazda 6 2.3i Sport pneu Nokian Z-Line)
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Prosím o zapsání mých časů:
Most: 2:12,7
Vysoké Mýto: 0:58,87
pneu Dunlop Sportmaxx, BMW E46 323i
Díky
Most: 2:12,7
Vysoké Mýto: 0:58,87
pneu Dunlop Sportmaxx, BMW E46 323i
Díky
Mazda MX-5 10th Anniversary
Nevim jestli jste zaregistrovali, ale seriak Seat Leon ST Cupra zajel Most za 1:57,236. Co na to rikate? 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Auto má 280koní a hlavně to řídil Fulín tak asi takMichelin píše:Nevim jestli jste zaregistrovali, ale seriak Seat Leon ST Cupra zajel Most za 1:57,236. Co na to rikate?
ps: každopádně čas super!
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Pobavilo mě to hodně, ale samozřejmě zohledňuji daná fakta, řidič a výkon vozu.
Jasne, ale i tak me to prekvapilo. Ale vzhledem k casu na NS jsem to mozna mel cekat 
Zaregistrovali a rekli si "Jeste se mam hoodne co ucitMichelin píše:Nevim jestli jste zaregistrovali, ale seriak Seat Leon ST Cupra zajel Most za 1:57,236. Co na to rikate?
Presne tak...viz cas na NS a jaky auta to pojeloMichelin píše:Jasne, ale i tak me to prekvapilo. Ale vzhledem k casu na NS jsem to mozna mel cekat
Predpokladam, ze novy civic by mel dat 1:55
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps