Upraveny vuz a cesta do zahranici

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
petan_250

Upraveny vuz a cesta do zahranici

Příspěvek od petan_250 » 31 led 2010, 10:15

Hodne z nas ma nejakym zpusobem upravene auto. Vite jak se na tyto upravy tvari Policie v okolnich zemich? Co vse vyzaduje a jake jsou pokuty atd atd?

Dle mych informaci zejmena Policie v Rakousku a Nemecku vyzaduje atest od vsech dilu ktere jsou na voze (myslim tim neoriginalni dily). Tj narazniky, folie na oknech, volanty ....

Ma nekdo osobni zkusenost nebo reference?

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Re: Upraveny vuz a cesta do zahranici

Příspěvek od Gregy » 31 led 2010, 10:34

petan_250 píše:Hodne z nas ma nejakym zpusobem upravene auto. Vite jak se na tyto upravy tvari Policie v okolnich zemich? Co vse vyzaduje a jake jsou pokuty atd atd?

Dle mych informaci zejmena Policie v Rakousku a Nemecku vyzaduje atest od vsech dilu ktere jsou na voze (myslim tim neoriginalni dily). Tj narazniky, folie na oknech, volanty ....

Ma nekdo osobni zkusenost nebo reference?
No to je zajimavy tema, ja jsem chtìl nìkolikrat do nemecka nebo rakouska, ale jelikoz mam vpredu folie ktery jsou moc tmavy a tudiz nemaji na predek atest, tak z toho mam celkem strach, protze nerad bych platil treba 500€ flastra. Asi je to jako vsude, zalezi na koho narazis. Me zastavili benga v ITR jenom jednou a to byli nejaci zrejme automobilovy nadsenci, protoze se ptali spis na auto nez na papiry atd. Pocitam ze to bude vsude stejny, i kdyz nemci jsou takovy pedanti v tomhle.

mike

Příspěvek od mike » 31 led 2010, 11:12

tez bych nemcum neveril . a pravda je za na jejich dalnicich clovek sotva uvidi upravene auto . ale 300zx sem uz parkart pres cele nemecko jel a v pohode .. takze se toho nebat a jet a neprivolavat neco co se stat nemusi ..

dan750
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dan750 » 31 led 2010, 15:45

mam na zetku hodne tmavy folie, a jel sem pres nemecko, svicarsko, italie, polsko...policajtu sem mijel spousta ale nikdy me nikdo nestavel..
700/2 Z

[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 31 led 2010, 16:40

k tomu aby te prudili za folie nemusis jezdit do zahranici :D zalezi na lidech...ja vetsinou dikybohu potkavam normalni, kteri mi jenom reknou ze bych mel mit nejaky papir na to a ze ten vyfuk a kridlo tam taky nema co delat :D
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

Mišák

Příspěvek od Mišák » 01 úno 2010, 12:33

infinity píše:k tomu aby te prudili za folie nemusis jezdit do zahranici :D zalezi na lidech...ja vetsinou dikybohu potkavam normalni, kteri mi jenom reknou ze bych mel mit nejaky papir na to a ze ten vyfuk a kridlo tam taky nema co delat :D
Sundej to tuzingovy kridlo :lol: Co to tam cpes takovy lopaty... :lol:

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 01 úno 2010, 13:53

Ja byl v Rakousku mysakem pravostranym. Je teda pravda ze me zastavila kriminalni policie :) Ale vsechno sme si vysvetlili a ok :)
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

Davidoff1EVO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidoff1EVO » 08 bře 2010, 14:10

pokud se chystate do Svajcu,v kazdem pripade papiry od vseho,jak vyfuk,tak chip upravy apod,vyfuk s deb kilerem..
jsou tu velmi prisni a tmavsi folie a treba svetla nejsou vubec akceptovane..
jelikoz tu jezdi velmi mnoho sportaku,i upravovanych,jsou i policisti celkem dobre vyskolenia vi kam sahnout a mrknout,nehlede na to,ze par jich je dokonce aktivnimi cleny ruznych moto klubu,takze zadni laici a pokud se jim neco nezda,bud vas vubec nepusti pres haranice,nebo vas pri bezne prohlidce an ceste muzou zastavit a poslat treba na emise,nebo na technickou,nebo na miste zmerit dB..!!
takze pozor..
nejezdim rychle, jen letam nizko!

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 08 bře 2010, 14:23

Davidoff1EVO píše:pokud se chystate do Svajcu,v kazdem pripade papiry od vseho,jak vyfuk,tak chip upravy apod,vyfuk s deb kilerem..
jsou tu velmi prisni a tmavsi folie a treba svetla nejsou vubec akceptovane..
jelikoz tu jezdi velmi mnoho sportaku,i upravovanych,jsou i policisti celkem dobre vyskolenia vi kam sahnout a mrknout,nehlede na to,ze par jich je dokonce aktivnimi cleny ruznych moto klubu,takze zadni laici a pokud se jim neco nezda,bud vas vubec nepusti pres haranice,nebo vas pri bezne prohlidce an ceste muzou zastavit a poslat treba na emise,nebo na technickou,nebo na miste zmerit dB..!!
takze pozor..
Hmm tam sou ostøí teda ale nechápu proè papír od èip tuningu to pøece nikdo nevidí

mike

Příspěvek od mike » 08 bře 2010, 20:48

takze do svajcu radsi nejezdit ..

chosecz

Příspěvek od chosecz » 08 bře 2010, 22:05

Svajc (a francii) sem si zrovna s FD hezky užil :) Asi jsem mìl kliku :)))
'00 Nissan Skyline R34 GTR V-SPEC (Vonafka street machine)
'97 Nissan 260SX S14.5 (DORIFTO monster)
'93 Nissan 200SX S13 (SOLD - DORIFTO machine)
'93 Mazda RX-7 FD (SOLD - STREET machine)

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 09 bře 2010, 09:00

chosecz píše:Svajc (a francii) sem si zrovna s FD hezky užil :) Asi jsem mìl kliku :)))
tys mel kliku uz u nas kdyz jsi jezdil s SPZ za oknem :)))
93´Rx-7 FD

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 09 bře 2010, 22:11

chosecz píše:Svajc (a francii) sem si zrovna s FD hezky užil :) Asi jsem mìl kliku :)))
Jestli to bylo i s Apexi laufem tak urcite. Po vyfucich a kor kdyz jsou slyset jdou nejvice .... zrejme meli praci na druhe strane Alp :)

Odpovědět