Time Table ( vaše časy na okruzích )

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
ImolaRed

Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )

Příspěvek od ImolaRed » 15 srp 2018, 19:09

Neriskuj to Jančo :lol:

Já osobně už jsem tak nějak z těch tratí dávno znuzen - rozhodl jsem se jezdit již jen na NS :lol: aneb proč jezdit jinde, když můžu veškerý časový, věcný i finanční náklad na tuto zábavu realizovat právě tam... ale chápu, že mimo Jindry (Esa) není moc lidí s tímto stádiem nemoci :lol: tak si Most pořádně užijte i za mě :smt006
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES

MadJoe

Příspěvek od MadJoe » 17 srp 2018, 18:14

jančo píše:A pritom to vyzerá byť taký slušný a nudný chlapeček.
Volove! :lol: Ja jsem slusny a nevinny :-|
Ale kdyz uz tady bylo zmineno, prosim o zapis.
NS BTG 7:56, M3 F80, serie.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 17 srp 2018, 18:35

MadJoe píše:NS BTG 7:56, M3 F80, serie.
Jaké pneu?

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 17 srp 2018, 18:50

MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)

MadJoe

Příspěvek od MadJoe » 17 srp 2018, 19:00

blesk666 píše:MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)
Diky :)
Pneu Federal 595 RS-RR, grip na cenu velmi dobry, ale uz nikdy vice ty pneu nechci.

jarka

Příspěvek od jarka » 17 srp 2018, 19:34

No tý v.le, dlouho nic a najednou taková úroda časů, pěkně. To už musel být na touristfahren docela slušný masakr :twisted: .
Hairdresser car

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 17 srp 2018, 23:09

blesk666 píše:MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)
:lol: :lol: výkonová hmotnost, ale M3F80 ve skutečnosti - v reálném světě jede na půl plynu jako Elise 250 Cup naplno... točivý moment a gear ratio jí dělá autem co v přímce jede jak hovado, Lotus mi ve 150 prakticky končí co do zrychlení v pravém slova smyslu... Madjoe může potvrdit, že to je nesrovnatelně líná mrcha Lotus (mnohem více srovnatelná s bývalou MadJoeovou MX5-ND :lol: ), ale také může potvrdit, že nudle z nosu na gripu tahá ve chvíli, kdy M3 už jen griluje pneu po ústřelu prdele...

píšu to jen pro to, že ve výše uvedeném ohledu by mohlo papírově něco vyznít stejně, ale v reálu nemůžou být odlišnější výsledky :smt002

MadJoe

Příspěvek od MadJoe » 18 srp 2018, 03:48

Jeste dodam, ze me casy jsou se spolujezdcem. Tedy spise by me zajimalo, jestli ma nekdo realnou zkusenost kolik cca toto ubere pri porovnani s kolem bez spolujezdce. Vzdy jsem nekoho vezl, bohuzel. Tim padem bych mohl mit dalsi vymluvu proc jsem tak pomaly :D

Vykonova hmotnost M3 F80 a Elise 250 Cup je totozna, cca do 150km/h lotus dokonce i velmi hezky a obdobne jede, ale potom zacina vitezit hruba sila, klasicky a Lotus umre :D Na druhou stranu Lotus generuje pretizeni a brzdi tak, jak se M3 ani nemuze zdat :-)
Nejvetsi slabinou m3 ted k dosazeni alespon 7:30, jsem ja jako ridic, potom je treba poradne pneu a jine nez seriove brzdove desticky. Brzdy jsou na seriove auto dobre, ale desticky nezvladaji tak vysoke teploty a prakticky cele kolo uz od zacatku to auto citelne zpomaluji :-(

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 18 srp 2018, 09:48

Robert Šenkýř říká, že spolujezdec = 11+ sekund v průměru

Ať se to vezme jak se to vezme, pokud naše vozy zústanou sériové (mimo pneu, destičky, geometrii atp...) tak M3 má potenciál s Jozefem jít BTG kolem 7:35 (vždyť ofiko čas full lap má 7:50 nepletu-li se a rozdíl BTG a full lap je opět co jsem zprostředkovaně slyšel z info R.Šenkýře cca 22+ sekund v průměru. (uvedené dopočty sekund berte s rezervou - říkám to jen zprostředkovaně se ke mě dostalo, ozkoušené to nemám). Lotus ofiko čas na ringu nemá, ale skromně věřím, že jej pod 7:50 za ideál podmínek stáhnu, se šikovnějším hovadem nemám pochyb o 7:45, stejně jako M3 někam pod 7:30.

Ale jsou to jen posrané časy... je to hezká reference stopnout si to, ale jezdíme tam pro zábavu a kdo tam už boural a měl zkažený víkend, řešení kasírky kolem, opravy, řešení s pojišťovnou atp... tak raději pár sekund nechá uplavat, pokud se nemusí někde s tím vytahovat :lol:

S Madjoem jsme pokrevně spojeni - havarovali jsme tam ve stejném kokpitu před 4 lety :lol: :lol: :lol:

Filipos

Příspěvek od Filipos » 18 srp 2018, 11:36

Kluci dá se pak něco dostat z pojišťovny když máte havárku? Známej tam boural a jeho pojišťovna mu to zaplatila. Je pravda, že netrefil svodidla, sestřelil ho zezadu někdo s Bawem.
aktuálně nic :)

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 18 srp 2018, 12:18

Filipos píše:Kluci dá se pak něco dostat z pojišťovny když máte havárku? Známej tam boural a jeho pojišťovna mu to zaplatila. Je pravda, že netrefil svodidla, sestřelil ho zezadu někdo s Bawem.
Záleží na výlukách konkrétní pojišťovny, obecně POV škodu zaplatí v zásadě na TF vždy, HAV výluky bývají problematičtější, ale mnoho pojišťoven to v pohodě proplatí i z HAVu škodu na vlastním voze. A to jak z vlastní zkušenosti, tak ze zkušenosti jiných.

Já na místě zaplatil svodidla a odtah - to musíš jako cizinec vždy z vlastního, refundace je pak jen na tobě a pojišťovně. Mě pojišťovna zpětně proplatila svodidla i i traťáky z POVu, odtah z pojištění Asistenčky a auto jsem tenkrát normálě odtáh do autorizáku a z HAVu mi proplatili fakturu za zdejší opravu....

Ale je to vše na pojišťovně a konkrétních výlukách, ani pojišťováci tomu pořádně nerozumí (nejsou právníci) a nedokážou jasně sdělit co a jak, spíše to nepochopí a jakmile slyší slovo okruh či trať tak maj za to, že to neplatí...

Více info o vhodném postupu, vhodných pojišťovnách a právním aspektu, sdělím klidně zájemcům do SZ

Filipos

Příspěvek od Filipos » 18 srp 2018, 16:13

A cos měl za pojišťovnu? Díky za info.
aktuálně nic :)

MadJoe

Příspěvek od MadJoe » 19 srp 2018, 02:14

ImolaRed píše:Robert Šenkýř říká, že spolujezdec = 11+ sekund v průměru

Ať se to vezme jak se to vezme, pokud naše vozy zústanou sériové (mimo pneu, destičky, geometrii atp...) tak M3 má potenciál s Jozefem jít BTG kolem 7:35 (vždyť ofiko čas full lap má 7:50 nepletu-li se a rozdíl BTG a full lap je opět co jsem zprostředkovaně slyšel z info R.Šenkýře cca 22+ sekund v průměru. (uvedené dopočty sekund berte s rezervou - říkám to jen zprostředkovaně se ke mě dostalo, ozkoušené to nemám). Lotus ofiko čas na ringu nemá, ale skromně věřím, že jej pod 7:50 za ideál podmínek stáhnu, se šikovnějším hovadem nemám pochyb o 7:45, stejně jako M3 někam pod 7:30.

Ale jsou to jen posrané časy... je to hezká reference stopnout si to, ale jezdíme tam pro zábavu a kdo tam už boural a měl zkažený víkend, řešení kasírky kolem, opravy, řešení s pojišťovnou atp... tak raději pár sekund nechá uplavat, pokud se nemusí někde s tím vytahovat :lol:

S Madjoem jsme pokrevně spojeni - havarovali jsme tam ve stejném kokpitu před 4 lety :lol: :lol: :lol:
TO zní velmi zajímavě, 11vteřin jsem nečekal, musím vyzkoušet, jestli to vážně o tolik zrychlí :-D

Ale jak říkáš, je fajn vědět čas, ale jet s jistou "rezervou" aby nedošlo k nejhoršímu. Byť se to může stát komukoliv kdykoliv, nedej bože, pokud má člověk v osudu napsáno oil/water spill apod :roll: :oops:

Viva la pokrevní spojení, našeho společného pokřtení ringu. Nezapomenutelná zkušenost, od začátku jsem tím pádem věděl co se může stát :D :smt023

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 20 srp 2018, 16:28

“oficialny” cas NS “full lap” ma M4 F82 s DKG dvospojkovou prevodovkou. M3 F80 manual nema “oficialny” cas ale vdaka prevodovke a cca 23kg vyssej hmotnosti bude urcite nejaku tu sekundu horsi.

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 21 srp 2018, 07:26

Tak zde je nejvíce free kolo z posledního Ringu :) Přes profi snahu zpracovatele, který se pokoušel video antitřesovat, byl výsledek naprd, tak zde je originál z mého blackboxu, který nemá antitřes a nahrál to bez zvuku (proč nevím). Video tak dostalo místo toho funny music aby nebylo mute... Na malé obrazovce ten rozstřes asi i zkousnete... Musím holt dávat bacha aby GoPro se nezaplnilo dříve než je skutečně třeba. Ani bych to asi nepublikoval, ale zájem a dotazy byly, tak enjoy rebels because hot in the night :D

https://www.youtube.com/watch?v=dijNElxjaTU&t=169s

tomyx

Příspěvek od tomyx » 21 srp 2018, 07:44

ImolaRed: Díky za onboard!
pár Nissanů
pár Toyot

jančo

Příspěvek od jančo » 27 srp 2018, 11:31

Poprosím NS-8:22,92-pneu YOKOHAMA A052-255/40 šecky štyri. Kolo under yellow flag. Ďalšie výhovorky: cez Flugplatz nemôžem ísť naplno kvôli hluku a nad 200km/h taky nie lebo mi vypne ABS. A samozrejme slušnej provoz byl. Na Onboarde to bude vidieť.

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 09 zář 2018, 19:30

Nebudu předbíhat, ale kolega MadJoe i v rámci obtěžkání spolujezdcem a v rámci své počínající morbidní obezity :lol: na své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG

Už ty časy konečně tam začínají za něco stát :wink:

Však ať se pochlubí sám dobytek jeden! :smt041

tofoj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tofoj » 09 zář 2018, 21:21

Byli jsme na několika místech podél trati a všude ta modrá šmouha letěla hodně na srdíčko, takže se tomu času vůbec nedivím. Limity tý tratě jsou hodně daleko, ale ta hrana je hrozně tenká a je umění jí jet a nepřekročit. Což se mu evidentě daří. Dobře se na to kouká. ;-)
Naposledy upravil(a) tofoj dne 09 zář 2018, 22:28, celkem upraveno 1 x.
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 09 zář 2018, 22:19

ImolaRed píše: :lol: na své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG

Sakraš, kde stáhnul 11 vteřin?? :-D To už je hodně pěkný čas hoden možná zkušeným okruhářům ;-)

Soichi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soichi » 10 zář 2018, 06:31

poprosim doplnit Slovakiaring 2:45.227 Mazda MX-5 Cup pneu Zestino Gredge 07RS
'03 Mazda RX-8
'90 Mazda MX-5 Cup

MadJoe

Příspěvek od MadJoe » 10 zář 2018, 11:51

ImolaRed píše:Nebudu předbíhat, ale kolega MadJoe i v rámci obtěžkání spolujezdcem a v rámci své počínající morbidní obezity :lol: na své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG

Však ať se pochlubí sám dobytek jeden! :smt041
:mrgreen: :D :D
Vole :D Moje morbidni obezita je stale stejna :smt003
Prosim o update - seriova M3 F80 + spolujezdec, pneu Cup 2, cas 7:45 BTG.
Rezerva, s par zdrzenima. 7:35 je realnych.
Bohuzel jsem za cely vikend mel vsechny kola se zlutyma vlajkama.
Az posledni dve se vyvedly relativne obstojne a padl tam lepsi cas :-)

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 10 zář 2018, 12:26

MadJoe píše: :mrgreen: :D :D
Az posledni dve se vyvedly relativne obstojne a padl tam lepsi cas :-)
To ses posral trošku ne? :D
To jsi ty vole jinačí "dement" s tímhle časem :D
Tento rok to s časem vyšlo dost na debila, ale přístí rok využiju / me služeb HoonRing, hlavně jsem vás oba neviděl... to už je let blázni :smt006

jančo

Příspěvek od jančo » 10 zář 2018, 18:04

MadJoe píše: :mrgreen: :D :D

Múj pane, skvěle, už len tú druhú stránku pobytu vylepšit a budeme ta uctívať a klanet se, dokonca i modlit k tobě. :smt005

ImolaRed

Příspěvek od ImolaRed » 10 zář 2018, 18:54

Až budou pravé - top podmínky, padne dalších 10 sekund jak nic.... :wink: na 20km to není tak hrozně velká změna jak se může zdát...

Příští rok se budeme těšit zas na co největší účast magorů, známých a kamarádů - měla by být předjednána nějaká další spolupráce a akce s jinými skupinami a i třeba pro Lotus ČR a jeho klienty. Letos se tam ještě objevíme možná v říjnu

Když už zde padla zmínka o "HoonRingu", tak jsme coby skupina 4 přátel (ImolaRed, MadJoe, Eso a ještě jeden kamarád) založili v průběhu sezóny takovou ring iniciativu, která se zaměřuje na ring výlety - co nejčastěji, s nejvíce lidmi, společná organizace, společné akce, transport vozidel tam a zpět, coaching, taxi, atp... Narozdíl od ostatních nejdeme po nějakém "zisku" jak slepice po flusu, ale odměnou pro nás je být tam co nejčastěji s co nejvíce postiženými magory a kamarády, tak pokud jde o nějaké finanční náklady za to co děláme, jsme případně (pokud vůbec) na zlomcích cen "jiných "driving" podnikatelů" ...s další významnou odchylkou - nám jde pouze o Ring :wink: a umíme takový full program jako nikdo jiný :smt006

nějaké info zde kdyby někdo chtěl vědět více https://www.facebook.com/HoonRing/

Odpovědět