Já osobně už jsem tak nějak z těch tratí dávno znuzen - rozhodl jsem se jezdit již jen na NS
Time Table ( vaše časy na okruzích )
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Neriskuj to Jančo
Já osobně už jsem tak nějak z těch tratí dávno znuzen - rozhodl jsem se jezdit již jen na NS
aneb proč jezdit jinde, když můžu veškerý časový, věcný i finanční náklad na tuto zábavu realizovat právě tam... ale chápu, že mimo Jindry (Esa) není moc lidí s tímto stádiem nemoci
tak si Most pořádně užijte i za mě 
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Volove!jančo píše:A pritom to vyzerá byť taký slušný a nudný chlapeček.
Ale kdyz uz tady bylo zmineno, prosim o zapis.
NS BTG 7:56, M3 F80, serie.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jaké pneu?MadJoe píše:NS BTG 7:56, M3 F80, serie.
MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)
Dikyblesk666 píše:MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)
Pneu Federal 595 RS-RR, grip na cenu velmi dobry, ale uz nikdy vice ty pneu nechci.
No tý v.le, dlouho nic a najednou taková úroda časů, pěkně. To už musel být na touristfahren docela slušný masakr
.
Hairdresser car
blesk666 píše:MadJoe: gratulacia (inak vykonova hmotnost M3 F80 a Lotus Elis 250Cup je cca rovnaka)
píšu to jen pro to, že ve výše uvedeném ohledu by mohlo papírově něco vyznít stejně, ale v reálu nemůžou být odlišnější výsledky
Jeste dodam, ze me casy jsou se spolujezdcem. Tedy spise by me zajimalo, jestli ma nekdo realnou zkusenost kolik cca toto ubere pri porovnani s kolem bez spolujezdce. Vzdy jsem nekoho vezl, bohuzel. Tim padem bych mohl mit dalsi vymluvu proc jsem tak pomaly
Vykonova hmotnost M3 F80 a Elise 250 Cup je totozna, cca do 150km/h lotus dokonce i velmi hezky a obdobne jede, ale potom zacina vitezit hruba sila, klasicky a Lotus umre
Na druhou stranu Lotus generuje pretizeni a brzdi tak, jak se M3 ani nemuze zdat
Nejvetsi slabinou m3 ted k dosazeni alespon 7:30, jsem ja jako ridic, potom je treba poradne pneu a jine nez seriove brzdove desticky. Brzdy jsou na seriove auto dobre, ale desticky nezvladaji tak vysoke teploty a prakticky cele kolo uz od zacatku to auto citelne zpomaluji
Vykonova hmotnost M3 F80 a Elise 250 Cup je totozna, cca do 150km/h lotus dokonce i velmi hezky a obdobne jede, ale potom zacina vitezit hruba sila, klasicky a Lotus umre
Nejvetsi slabinou m3 ted k dosazeni alespon 7:30, jsem ja jako ridic, potom je treba poradne pneu a jine nez seriove brzdove desticky. Brzdy jsou na seriove auto dobre, ale desticky nezvladaji tak vysoke teploty a prakticky cele kolo uz od zacatku to auto citelne zpomaluji
Robert Šenkýř říká, že spolujezdec = 11+ sekund v průměru
Ať se to vezme jak se to vezme, pokud naše vozy zústanou sériové (mimo pneu, destičky, geometrii atp...) tak M3 má potenciál s Jozefem jít BTG kolem 7:35 (vždyť ofiko čas full lap má 7:50 nepletu-li se a rozdíl BTG a full lap je opět co jsem zprostředkovaně slyšel z info R.Šenkýře cca 22+ sekund v průměru. (uvedené dopočty sekund berte s rezervou - říkám to jen zprostředkovaně se ke mě dostalo, ozkoušené to nemám). Lotus ofiko čas na ringu nemá, ale skromně věřím, že jej pod 7:50 za ideál podmínek stáhnu, se šikovnějším hovadem nemám pochyb o 7:45, stejně jako M3 někam pod 7:30.
Ale jsou to jen posrané časy... je to hezká reference stopnout si to, ale jezdíme tam pro zábavu a kdo tam už boural a měl zkažený víkend, řešení kasírky kolem, opravy, řešení s pojišťovnou atp... tak raději pár sekund nechá uplavat, pokud se nemusí někde s tím vytahovat
S Madjoem jsme pokrevně spojeni - havarovali jsme tam ve stejném kokpitu před 4 lety

Ať se to vezme jak se to vezme, pokud naše vozy zústanou sériové (mimo pneu, destičky, geometrii atp...) tak M3 má potenciál s Jozefem jít BTG kolem 7:35 (vždyť ofiko čas full lap má 7:50 nepletu-li se a rozdíl BTG a full lap je opět co jsem zprostředkovaně slyšel z info R.Šenkýře cca 22+ sekund v průměru. (uvedené dopočty sekund berte s rezervou - říkám to jen zprostředkovaně se ke mě dostalo, ozkoušené to nemám). Lotus ofiko čas na ringu nemá, ale skromně věřím, že jej pod 7:50 za ideál podmínek stáhnu, se šikovnějším hovadem nemám pochyb o 7:45, stejně jako M3 někam pod 7:30.
Ale jsou to jen posrané časy... je to hezká reference stopnout si to, ale jezdíme tam pro zábavu a kdo tam už boural a měl zkažený víkend, řešení kasírky kolem, opravy, řešení s pojišťovnou atp... tak raději pár sekund nechá uplavat, pokud se nemusí někde s tím vytahovat
S Madjoem jsme pokrevně spojeni - havarovali jsme tam ve stejném kokpitu před 4 lety
Kluci dá se pak něco dostat z pojišťovny když máte havárku? Známej tam boural a jeho pojišťovna mu to zaplatila. Je pravda, že netrefil svodidla, sestřelil ho zezadu někdo s Bawem.
aktuálně nic 
Záleží na výlukách konkrétní pojišťovny, obecně POV škodu zaplatí v zásadě na TF vždy, HAV výluky bývají problematičtější, ale mnoho pojišťoven to v pohodě proplatí i z HAVu škodu na vlastním voze. A to jak z vlastní zkušenosti, tak ze zkušenosti jiných.Filipos píše:Kluci dá se pak něco dostat z pojišťovny když máte havárku? Známej tam boural a jeho pojišťovna mu to zaplatila. Je pravda, že netrefil svodidla, sestřelil ho zezadu někdo s Bawem.
Já na místě zaplatil svodidla a odtah - to musíš jako cizinec vždy z vlastního, refundace je pak jen na tobě a pojišťovně. Mě pojišťovna zpětně proplatila svodidla i i traťáky z POVu, odtah z pojištění Asistenčky a auto jsem tenkrát normálě odtáh do autorizáku a z HAVu mi proplatili fakturu za zdejší opravu....
Ale je to vše na pojišťovně a konkrétních výlukách, ani pojišťováci tomu pořádně nerozumí (nejsou právníci) a nedokážou jasně sdělit co a jak, spíše to nepochopí a jakmile slyší slovo okruh či trať tak maj za to, že to neplatí...
Více info o vhodném postupu, vhodných pojišťovnách a právním aspektu, sdělím klidně zájemcům do SZ
TO zní velmi zajímavě, 11vteřin jsem nečekal, musím vyzkoušet, jestli to vážně o tolik zrychlíImolaRed píše:Robert Šenkýř říká, že spolujezdec = 11+ sekund v průměru
Ale jsou to jen posrané časy... je to hezká reference stopnout si to, ale jezdíme tam pro zábavu a kdo tam už boural a měl zkažený víkend, řešení kasírky kolem, opravy, řešení s pojišťovnou atp... tak raději pár sekund nechá uplavat, pokud se nemusí někde s tím vytahovat![]()
S Madjoem jsme pokrevně spojeni - havarovali jsme tam ve stejném kokpitu před 4 lety![]()
![]()
Ale jak říkáš, je fajn vědět čas, ale jet s jistou "rezervou" aby nedošlo k nejhoršímu. Byť se to může stát komukoliv kdykoliv, nedej bože, pokud má člověk v osudu napsáno oil/water spill apod
Viva la pokrevní spojení, našeho společného pokřtení ringu. Nezapomenutelná zkušenost, od začátku jsem tím pádem věděl co se může stát
“oficialny” cas NS “full lap” ma M4 F82 s DKG dvospojkovou prevodovkou. M3 F80 manual nema “oficialny” cas ale vdaka prevodovke a cca 23kg vyssej hmotnosti bude urcite nejaku tu sekundu horsi.
Tak zde je nejvíce free kolo z posledního Ringu
Přes profi snahu zpracovatele, který se pokoušel video antitřesovat, byl výsledek naprd, tak zde je originál z mého blackboxu, který nemá antitřes a nahrál to bez zvuku (proč nevím). Video tak dostalo místo toho funny music aby nebylo mute... Na malé obrazovce ten rozstřes asi i zkousnete... Musím holt dávat bacha aby GoPro se nezaplnilo dříve než je skutečně třeba. Ani bych to asi nepublikoval, ale zájem a dotazy byly, tak enjoy rebels because hot in the night 
https://www.youtube.com/watch?v=dijNElxjaTU&t=169s
https://www.youtube.com/watch?v=dijNElxjaTU&t=169s
Poprosím NS-8:22,92-pneu YOKOHAMA A052-255/40 šecky štyri. Kolo under yellow flag. Ďalšie výhovorky: cez Flugplatz nemôžem ísť naplno kvôli hluku a nad 200km/h taky nie lebo mi vypne ABS. A samozrejme slušnej provoz byl. Na Onboarde to bude vidieť.
Nebudu předbíhat, ale kolega MadJoe i v rámci obtěžkání spolujezdcem a v rámci své počínající morbidní obezity
na své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG
Už ty časy konečně tam začínají za něco stát
Však ať se pochlubí sám dobytek jeden!
Už ty časy konečně tam začínají za něco stát
Byli jsme na několika místech podél trati a všude ta modrá šmouha letěla hodně na srdíčko, takže se tomu času vůbec nedivím. Limity tý tratě jsou hodně daleko, ale ta hrana je hrozně tenká a je umění jí jet a nepřekročit. Což se mu evidentě daří. Dobře se na to kouká. 
Naposledy upravil(a) tofoj dne 09 zář 2018, 22:28, celkem upraveno 1 x.
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Sakraš, kde stáhnul 11 vteřin??ImolaRed píše:na své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG
Už ty časy konečně tam začínají za něco stát![]()
poprosim doplnit Slovakiaring 2:45.227 Mazda MX-5 Cup pneu Zestino Gredge 07RS
'03 Mazda RX-8
'90 Mazda MX-5 Cup
'90 Mazda MX-5 Cup
ImolaRed píše:Nebudu předbíhat, ale kolega MadJoe i v rámci obtěžkání spolujezdcem a v rámci své počínající morbidní obezityna své sériové M3F80 v provozu vykouzlil právě volantem 7:45 BTG
Už ty časy konečně tam začínají za něco stát![]()
Vole
Prosim o update - seriova M3 F80 + spolujezdec, pneu Cup 2, cas 7:45 BTG.
Rezerva, s par zdrzenima. 7:35 je realnych.
Bohuzel jsem za cely vikend mel vsechny kola se zlutyma vlajkama.
Az posledni dve se vyvedly relativne obstojne a padl tam lepsi cas
To ses posral trošku ne?MadJoe píše:![]()
![]()
![]()
VoleMoje morbidni obezita je stale stejna
![]()
Az posledni dve se vyvedly relativne obstojne a padl tam lepsi cas
To jsi ty vole jinačí "dement" s tímhle časem
Tento rok to s časem vyšlo dost na debila, ale přístí rok využiju / me služeb HoonRing, hlavně jsem vás oba neviděl... to už je let blázni
[SOLD] MG ZR - https://www.instagram.com/p/BhLa8t1BzAg/
[SOLD] CTR - https://www.instagram.com/p/BEyDalWx2-q/
[SOLD] NC 2.0 - https://www.instagram.com/p/BONKKzTAAR3/
[SOLD] Megane RS3 CUP 250 - https://www.instagram.com/p/Bo6gM0AH5cw/
[SOLD] NBFL - http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=6217
SSS 125HP
[SOLD] CTR - https://www.instagram.com/p/BEyDalWx2-q/
[SOLD] NC 2.0 - https://www.instagram.com/p/BONKKzTAAR3/
[SOLD] Megane RS3 CUP 250 - https://www.instagram.com/p/Bo6gM0AH5cw/
[SOLD] NBFL - http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=6217
SSS 125HP
MadJoe píše:![]()
![]()
![]()
VoleMoje morbidni obezita je stale stejna
![]()
Múj pane, skvěle, už len tú druhú stránku pobytu vylepšit a budeme ta uctívať a klanet se, dokonca i modlit k tobě.
Až budou pravé - top podmínky, padne dalších 10 sekund jak nic....
na 20km to není tak hrozně velká změna jak se může zdát...
Příští rok se budeme těšit zas na co největší účast magorů, známých a kamarádů - měla by být předjednána nějaká další spolupráce a akce s jinými skupinami a i třeba pro Lotus ČR a jeho klienty. Letos se tam ještě objevíme možná v říjnu
Když už zde padla zmínka o "HoonRingu", tak jsme coby skupina 4 přátel (ImolaRed, MadJoe, Eso a ještě jeden kamarád) založili v průběhu sezóny takovou ring iniciativu, která se zaměřuje na ring výlety - co nejčastěji, s nejvíce lidmi, společná organizace, společné akce, transport vozidel tam a zpět, coaching, taxi, atp... Narozdíl od ostatních nejdeme po nějakém "zisku" jak slepice po flusu, ale odměnou pro nás je být tam co nejčastěji s co nejvíce postiženými magory a kamarády, tak pokud jde o nějaké finanční náklady za to co děláme, jsme případně (pokud vůbec) na zlomcích cen "jiných "driving" podnikatelů" ...s další významnou odchylkou - nám jde pouze o Ring
a umíme takový full program jako nikdo jiný
nějaké info zde kdyby někdo chtěl vědět více https://www.facebook.com/HoonRing/
Příští rok se budeme těšit zas na co největší účast magorů, známých a kamarádů - měla by být předjednána nějaká další spolupráce a akce s jinými skupinami a i třeba pro Lotus ČR a jeho klienty. Letos se tam ještě objevíme možná v říjnu
Když už zde padla zmínka o "HoonRingu", tak jsme coby skupina 4 přátel (ImolaRed, MadJoe, Eso a ještě jeden kamarád) založili v průběhu sezóny takovou ring iniciativu, která se zaměřuje na ring výlety - co nejčastěji, s nejvíce lidmi, společná organizace, společné akce, transport vozidel tam a zpět, coaching, taxi, atp... Narozdíl od ostatních nejdeme po nějakém "zisku" jak slepice po flusu, ale odměnou pro nás je být tam co nejčastěji s co nejvíce postiženými magory a kamarády, tak pokud jde o nějaké finanční náklady za to co děláme, jsme případně (pokud vůbec) na zlomcích cen "jiných "driving" podnikatelů" ...s další významnou odchylkou - nám jde pouze o Ring
nějaké info zde kdyby někdo chtěl vědět více https://www.facebook.com/HoonRing/