Toto je docela masakr, být Dán nebo Dutchman, tak v národním šourekrumu nekoupím vůbec nic a všechno tahám z NěmecSpitfire píše: Tady jsou pro zajímavost ceny v novejch GT86 po Evropě. Ten rozdíl mezi SWE-NOR-FIN je docela srandovní a o Dánsku radši ani nemluvim...
Německo, Francie: 695 tis.
UK: 740 tis.
Švédsko: 838 tis.
Holandsko: 929 tis.
Finsko: 1,080 mil.
Island: 1,187 mil.
Norsko: 1,444 mil.
Dásnko: 1,7 mil.
GT86
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT86
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Čím je způsobenej takovejhle extrémní rozptyl cen?!
A k Dánsku bych ještě dodal, že tohle pro ně ,,nci není´´. Pracovně jsem tam byl a jak tam se chovaj k autům, to sem nezažil. Odstavené u baráků, necháno na pospas osudu a to né žádné rozpadlé trabanty ale někdy i takřka zánovní auta, Jako nové Silverado, Mercedes G (i vybavený naviákem apod.) a normálně to tam okolo firem a na dvorcích stojí a evidentně ne dva týdny, obrostlé mechem atd. Životní úroveň je tam úplně jinde, ruku v rucue s životními hodnotami Dánů. Takže si myslím, že ta cena pro ně nebude o nic horší jako ta naše pro nás, ne-li naopak.
awaj12 píše:A k Dánsku bych ještě dodal, že tohle pro ně ,,nci není´´. Pracovně jsem tam byl a jak tam se chovaj k autům, to sem nezažil. Odstavené u baráků, necháno na pospas osudu a to né žádné rozpadlé trabanty ale někdy i takřka zánovní auta, Jako nové Silverado, Mercedes G (i vybavený naviákem apod.) a normálně to tam okolo firem a na dvorcích stojí a evidentně ne dva týdny, obrostlé mechem atd. Životní úroveň je tam úplně jinde, ruku v rucue s životními hodnotami Dánů. Takže si myslím, že ta cena pro ně nebude o nic horší jako ta naše pro nás, ne-li naopak.
Ty wole...
rad pozuju na pumpe 
Konečně to vypadá na přeplňovaný verze.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sub ... -brz-bude/
Ať si říká kdo chce co chce, tak tomu autu chybí krouťák a lepší pneu. Zábava s nim je, ale přijde mi to mrhaní potenciálem toho šasi.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sub ... -brz-bude/
Ať si říká kdo chce co chce, tak tomu autu chybí krouťák a lepší pneu. Zábava s nim je, ale přijde mi to mrhaní potenciálem toho šasi.
Fúkatkom sa len zaradí do davu. Mne sa páči test Mariána Čabáka- http://www.topspeed.sk/subaru-brz-premium.html
- Machbuster
Byl jsem nedavno na vyhlaseni AUTO ROKU 2013 (hlasují motorističtí novináři).
Vyhrál sice GOLF VII
, ale Toyota GT86 byla o par hlasu druha
= pěkný výsledek pro sportovní vůz. Samozřejmě vyhrála hlasování o nejlepší sportovní vůz roku na CZ trhu.
Natočil jsem netypicky bílou, která tam byla na ukázku a VELMI MNE ZAUJALA ta barva - velmi pěkné, kola a světla daleko více vyniknou a sedí to k tomu dobře i s interiérem lehce do červena - video z mobilu, ale bylo tam mizerné osvětlení...
viz. YOUTUBE
https://www.youtube.com/watch?v=dtoXT-u0eHM

Vyhrál sice GOLF VII
Natočil jsem netypicky bílou, která tam byla na ukázku a VELMI MNE ZAUJALA ta barva - velmi pěkné, kola a světla daleko více vyniknou a sedí to k tomu dobře i s interiérem lehce do červena - video z mobilu, ale bylo tam mizerné osvětlení...
viz. YOUTUBE
https://www.youtube.com/watch?v=dtoXT-u0eHM

RX8 Titanium Gray (2005) RX8 R3 Sparkling Black (2009) MX5 30th Racing Orange (2019) Swift Sport Pure White Pearl (2019) GS F Sonic Titanium (2016) IS F Starfire Pearl White (2012) "Experience Amazing"
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Seděl jsem v ní na Celica meetingu a nevim no , nějak mě to neoslovilo 
Spíš mě vadí že to je svým spůsobem poloviční Toyota
Spíš mě vadí že to je svým spůsobem poloviční Toyota
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Tak to není , jen se mi nelíbí auto který je udělaný dvouma automobilkama .. Je to takový hatla-patla ..
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
prostě tady Golf vyhrál oprávněně je to celkově povedenější auto. A teď do mě
Až bude mít 86 turbo, tak změnim názor, takhle to pro mě ani neni potencionální koupě do budoucna jako jetiny
zatim je to dobrý na low cruise

Až bude mít 86 turbo, tak změnim názor, takhle to pro mě ani neni potencionální koupě do budoucna jako jetiny
zatim je to dobrý na low cruise

Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsi me urazil a sam bys to mel velmi dobre chapat!speedy_s píše:Až bude mít 86 turbo, tak změnim názor[/img]
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
ano mám rád atmo, ale když už si kupuju auto za 810k tak by to mohlo jet, aktualně bych radši zašel do Opelu pro Astru OPC 280ps za ceníkových 720k a 86 si dá ke snídani vždyXcriss píše:Ted jsi me urazil a sam bys to mel velmi dobre chapat!![]()
a pokud bych měl zůstat u RWD tak Genesis Coupe
ale no, ved uz aj Cayen by jej ukazal zadok. Vzdy sa najde rychlejsie auto. GT86 ma caro v inom. Kto iny este dokazal urobit vodicske, denne pouzitelne auto s atmo 2litrom co ma 200hp?
Type R uz neni v predaji od 2010 a dalsi bude aky?
Clio RS 1,6 turbo s automatom?
Proste nikto. Astra OPC je pekny kus, ale neni to jaksi ono vodicsky - Staci si na chvilu sadnut do Meganu RS, alebo do John Cooper Works ci Abarth-u 500 Essesse a vies ze to u Oplu zas urobili viac na efekt ako urobili ten najlepsi hot hatch
Proste nikto. Astra OPC je pekny kus, ale neni to jaksi ono vodicsky - Staci si na chvilu sadnut do Meganu RS, alebo do John Cooper Works ci Abarth-u 500 Essesse a vies ze to u Oplu zas urobili viac na efekt ako urobili ten najlepsi hot hatch
Musím súhlasit s bleskom, Speedy hlboko si ma sklamal, ja by som si o ten Opel obrazne povedané ani neoprel bycigel, je to len další komerčný krompáč s umelým dýchaním jakých je jako rožkov, GT86 je návrat 90tich rokov konečne, mne sa páči to, čo je iné jako klasika, ale je pravda,že by som si to nekúpil, ibažeby neexistovala moja láska S2000.blesk666 píše:ale no, ved uz aj Cayen by jej ukazal zadok. Vzdy sa najde rychlejsie auto. GT86 ma caro v inom. Kto iny este dokazal urobit vodicske, denne pouzitelne auto s atmo 2litrom co ma 200hp?
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Jano zrovna GT86 je daleko komerečnější než Astra OPC podle mě. Všude vidim 86 ostatní nějak moc ne
A hlavně vyjádření návrat k late 80' a early 90' japonským sportovním vozům jsem si představoval jinak, alespoň 2l a turbo idealně 6válců a turba, to by byl návrat, stejně teď všichni dělaj turba
a v 90 letech prakticky vše japonské sportovní bylo s turbama až na evropský a americký pekáče 
A hlavně vyjádření návrat k late 80' a early 90' japonským sportovním vozům jsem si představoval jinak, alespoň 2l a turbo idealně 6válců a turba, to by byl návrat, stejně teď všichni dělaj turba
Jenom je smutný, že za cenu GT86 koupíš předváděčku STi a BRZ má jenom o pár desítek tisíc menší cenovku jak nový STi. STi sice nedá takovou odezvu a posaz za volantem, ale celkově je to dospělejší auto (a praktičtější, až na spotřebu). Uvidíme až přijdou s přeplňovánim. Rozhodně bych GT86 nesrovnával s Hyundai Coupe, jsou to přesné opaky. Toyota je přesná, má skvělou odezvu, člověk přesně ví co auto chce a co dělá, skvělý posaz za volantem a dobrý dílenský zpracování interieru. No a Hyundai má výkon, ale preciznost tomu chybí, nad 180km/h neni moc stabilní, jediný co má fakt dobrý jsou brzdy, ty se povedli, i když po trochu ostřejším zacházení začli trochu vadnout, ale nic co by nevyřešila lepší brzdovka a desky. No a Opel ... to bych už fakt radši VW Golf GTD v automatublesk666 píše:ale no, ved uz aj Cayen by jej ukazal zadok. Vzdy sa najde rychlejsie auto. GT86 ma caro v inom. Kto iny este dokazal urobit vodicske, denne pouzitelne auto s atmo 2litrom co ma 200hp?
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
právě kdybych byl vožralej, tak píšu hezký věci o 86
teď jsem až moc střízlivej a přemotorovanej opel kdykoliv, nádherně se s nim jezdí
mě osobně daleko líp jak s 86 holt nechci aby mě v každý zatáčce předjížděl zadek a další věci který mi vaděj