Pro Bleska. Ja jsem mel omezeny rozpocet, ale prave z toho duvodu, abych do toho auto nalil treba dalsich 50tis postupne. Prave proto premyslim, jestli vzit ten jezdeny BB kit nebo koupit BB zrovna novy. Ten financni rozdil mezi mensim a BB uz neni tak obrovsky v te castce co to stoji.
Co se tyka cetnosti mych navstev na okruhu, tak bydlim v Brne, penize na jizdu a benzin se vzdy najdou a okruh mam asi 10minut za domem, z toho vyplyva, ze se budu snazit tam byt co nejcasteji a ucit se, ucit se a ucit se, protoze to potrebuju.
Jak to tak vypada rozhodl jsem se, ze budu jezdit na 16tkach. Asi vyberu neco od Infinityho. Nejsem na tolik zavodnik, abych poznal kazde kilo, to mozna postupem casu.
Dnes jsem byl ve speedpru v Plzni a musim rict, ze moc pekny obchod a prijemna obsluha, dovezl jsem si novy volant, viz foto. Neb ten originalni proste nemuzu vystat. Volant stal "park kacek" takze kdyz ho osoupu, tak ho vymenim a netrapi me to jako u OMP za 3,5tis. Ale jel jsem tam primarne pro sedacky, prijde mi lito do Hondy vyhodit treba 12tis za nove Sparco, jete se spatne schani a kdyz se da sehnat, je jen jedna. Tak jsem dnes zkousel znacku Bimarco, ale co mi pro moji postavu libilo vice, tak je tohle: http://speedpro.cz/akce-race-circuit-la ... -6051.html fakt prijemna sedacka. Pro ty co maji pres 190cm a pres 100kg si myslim, ze tohle je ideal. Bocni uchyceni a kdyby naaaahodou tak ma i FIA homologaci. Stoji docela slusne penize a ted jen zmerit, zda se vejdou dve vedle sebe do Hondicky.