Takže šel do auta na zkoušku motor s převodovkou, abych vyzkoušel svody s turbem. Bohužel jak jsem se obával tak se turbo nevejde o pár milimetrů, takže bude potřeba ještě maličko upravit podběh, což jsem měl stejně v plánu ještě stejně předělat. Jinak se mi ten novej setup moc líbí, svody pasujou naprosto perfektně na motor i turbo, je tam všude okolo mnohem víc místa a daleko lepší přístup než na bottom mount turbu, jedinou nevýhodu vidim v tom že bude výfuk pár cm od brzdovýho válce, ale tohle už mam vymyšlený jak vyřešit takže to snad taky nebude problém.

Další věc která byla třeba vyzkoušet bylo ze zvědavosti nový těhlice, rejd, atd. Původně to vypadalo docela dobře, překáželi pouze tension rods (mam rovný), seriový doraz na ramenu a maličko kastle. Takže víceméně žádnej problém, ale dneska mi došlo že jsem na autě neměl ještě stabilizátor když jsem to zkoušel, takže nahodit stabilizátor a všechno vyzkoušet znova. Bohužel přesně jak jsem nechtěl tak stabilizátor překáží dost podobně jako ty rovný tension rods, takže výměna za nějaký odsazený a vybraný tension rods mi moc nepomůže. Budu muset prodloužit spodní rameno a odsadit celý kolo v bodu otáčení, aby to fungovalo.

detail překážejicího stabilizátoru a tension rodu

Rozdíl těhlic GKTech vs OEM

Ani instalace těhlic se neobešla bez problému, jelikož každej výrobce má uchycení tlumiče jinak tak jsem byl nucen ubrousit kus uchycení k těhlici, aby to šlo spasovat.

Jinak jsem s výsledkem moc spokojenej, hlavně to posunutí náboje v těhlici je super, snížení 4cm bez zásahu do geometrie nebo štelování vejšky na tlumiči.
seriová těhlice

GKTech těhlice

Takže bych se rád zeptal někoho kdo už řešil podobnej problém s tim spodnim ramenem, jestli náhodou nemá nějakej nissan o trochu delší rameno než S14, vim, že například S13 by je měla mít kratší než S14, tak jestli třeba Sky nebo Z nemá delší, neví někdo? Převařovat to nebo něco podobnýho nechci.
Předem díky za rady.