Kliku novou kupovat nebudu to bych se nedoplatil.Jagy mi nabídnul kliku bezbrusovou za dobrou cenu
Ohledně motoru.Motor bude skládat Zxman což už podle toho jak on odvádí svou práci na svých autech se nebojím toho že by to složil špatně.Já jenom nechystám vše potřebné k tomu aby měl on vše k dispozici a mohl jenom skládat
Zkontroluje se ovalita bloku a buď se převložkuje nebo udělá výbrus.Ojnice když to klapne a podaří se sehnat v Japanu,tak budou nové s Sr20vet i s písty(stejný průměr jak Sr20det tedy 86mm).Chtěl jsem puvodně kované,ale zatím chci jezdit serioví výkon a pozdějí přidat Stage 1 na 300koní.Což seriové ojnice a písty vydrží bez větších problémů.Na motor už mám předběžně rozpočet a použijí se seriové OEM díly od nissanu.Hlavní dodavatelem bude Jagy za což mu už předem děkuji
Jediné co bude asi jinačí bude nerez pod hlavu,sání,svody,turbo.Turbo se použije T28 které ještě nechám zrepasovat.
Co se týká broušení tak ještě nevím komu to dát.Jediny kdo mě napadá tady v Okolí Brna tak je pan Pavlíček.Pokud máte někoho,kdo tady v okolí Brna dělá broušení a opravy motoru tak se prosím podělte o informace a zkušenosti.