Onboard videa
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Onboard videa
Na ostatni se vykašli ja mam RS6 takže si s tim vyhravam ad se to libi nebo ne to je mi fakt jedno:)
Design píše:Na ostatni se vykašli ja mam RS6 takže si s tim vyhravam ad se to libi nebo ne to je mi fakt jedno:)
Dokonce mi prijde, ze si sve stare silnice, ktere byly casto nahrazeny dalnicemi, udrzuji prave proto, ze jich (petrolheadu) je tu spousta
Na bezce, cyklisty a motorkare (tech jsou tu opravdu kvanta) davam extra pozor, ale ne vzdy se clovek setka s porozumenim...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Vim očem mluviš bydlim teměř na vesnici tudiž jsem zbohatlej bleček kterej nevi co by si už vymyšlel takže asi tak ale proste to prehližim a kašlu nato.Samozdrejme nejezdim tak abych nekoho ohrožoval.Ale fakt zvuk mazdy je pecka.
Pallas to je nádhera, další destinace do mého dream road-tripu příští rok 
Jsem rad, ze se libi. Nech si v seznamu jeste par volnych mist nez sem postnu dalsi kousky, urcite budou potreba (a nebo pak bude tezke rozhodovani)Peca píše:Pallas to je nádhera, další destinace do mého dream road-tripu příští rok
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
mě se líbí ten domek v prvním videu 3:22 . když přepálíš rychlost do zatáčky, rovnou mu skončíš v garáži.
jinak fakt se nestíhám divit nad stavem těch silnic. parádní.
Mazda MX-3 V6 prodáno...
Mazda MX-5 1,8 NBFL
Mazda MX-5 1,8 NBFL
Samozrejme jsou tu i horsi, zalezi na kantonu. Nebo napr. spojky mezi vesnicema v kopcich jsou obcas dost drsne, ale jsou to samozrejme silnice nejnizsi tridy.theodorik píše:mě se líbí ten domek v prvním videu 3:22 . když přepálíš rychlost do zatáčky, rovnou mu skončíš v garáži.![]()
Taky mohou poskytnout dost adrenalinu, ale nevim, jestli to sem davat - bez dostatecneho kontextu (a celeho vyhledu z pozice ridice) to vypada nebezpecne i kdyz to tak hrozne neni (pri plnem soustredeni). Navic to neni tak malebne jako ty prusmyky
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Mě osobně se ten zvuk taky dost líbí, ale vždy se najde někdo kdo není nadčenec a příjde mu to jako randál
Silnice je dost pěkná a chvilkama vypadá jak nějaký okruh.
Jinak určitě ještě něco sestříhej ať je na co koukat
Silnice je dost pěkná a chvilkama vypadá jak nějaký okruh.
Jinak určitě ještě něco sestříhej ať je na co koukat
shatsu.cz
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
sakra pallas, věděl jsem že mě budeš štvát nočeným materiálem, ale že až tolik.. 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
K videim:
1) Kurvaaa... Zase se budu muset nechat nekdy svezt v RX-8, je to sakra navykove poslouchat
2) Me se libi, jak ten borec nevymyslel picoviny a uhnul s tou dodavkou
Proste vklidu, to jenom tady v cechach si vsichni musi furt honit pera i kdyby meli traktor...
3) Cim jsi to natacel?
4) Zda se mi to nebo ma Mazda docela dlouhou prevodovku?
5) Tam vydelavas jenom na nove a nove brzdy ne?

1) Kurvaaa... Zase se budu muset nechat nekdy svezt v RX-8, je to sakra navykove poslouchat
2) Me se libi, jak ten borec nevymyslel picoviny a uhnul s tou dodavkou
3) Cim jsi to natacel?
5) Tam vydelavas jenom na nove a nove brzdy ne?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
1) neni problem, kdyz se nekde setkame, resp. uz je nas taky s mixerama vic, takze to nevisi jen na meXcriss píše:K videim:
1) Kurvaaa... Zase se budu muset nechat nekdy svezt v RX-8, je to sakra navykove poslouchat![]()
2) Me se libi, jak ten borec nevymyslel picoviny a uhnul s tou dodavkouProste vklidu, to jenom tady v cechach si vsichni musi furt honit pera i kdyby meli traktor...
3) Cim jsi to natacel?![]()
5) Tam vydelavas jenom na nove a nove brzdy ne?![]()
2) neni to pravidlo, napr. otuzenych "das aut" je tu taky dost a v nich prislusna populace, ale v prumeru je to porad radove lepsi
3) panasonic HC-V700, takze puvodne 1920x1080 60fps progressive, ale musel jsem to zmensit na pulku (rozliseni i fps), abych se dockal uploadu
4) ve srovnani s beznymi auty je prevodovka relativne kratka (motor nema kroutaku na rozdavani), ale ty sklony jsou fakt silene, takze to chvili trva, nez se clovek dostane na tech 8-9000...
5) brzdy jsou v pohode - mam je druhej rok a zazily uz dost, ale porad drzej - spis vydelavam na benzin
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak ta kamera je trochu mimo me relace...
Ale nataci moc hezky
Brzdy jsou v tom pripade hodne dobre udelane
Kameru jsem kupoval na Amazonu kdyz jsem byl chvilku v USA, vcetne 64G karty a extra baterky v cenove hladine GoPro2 tady v CR, takze nic tak hrozneho.Xcriss píše:Aha tak ta kamera je trochu mimo me relace...Ale nataci moc hezky
![]()
Na brzdy si opravdu nemuzu stezovat, ale mel bych si poridit vetsi chladic. Kam se hrabou okruhy na ty teploty, ktere tady vidam cestou nahoru
Naposledy upravil(a) Pallas dne 26 zář 2012, 12:25, celkem upraveno 1 x.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Jinak aby se nereklo, ze furt jenom vykecavam, tak tady je prujezd prusmykem Nufenen (nemecky) resp. Novena (italsky).
Kdo vydrzi na downhill me urcite vyplisni za jedno predjeti, ale predem rikam, ze jak je to z kopce, tak ridic vidi dost dlouho a dost daleko -- takze ja jsem vedel, ze to je OK.
Ale az zpetne jsem si uvedomil, ze to nemusi vedet ten, ktereho predjizdim (napr. ho nezajima, co se deje pul kilometru vpredu), takze to rozhodne neni neco, na co bych byl hrdy.
Trasa: All'Acqua - Ulrichen
Kdo vydrzi na downhill me urcite vyplisni za jedno predjeti, ale predem rikam, ze jak je to z kopce, tak ridic vidi dost dlouho a dost daleko -- takze ja jsem vedel, ze to je OK.
Ale az zpetne jsem si uvedomil, ze to nemusi vedet ten, ktereho predjizdim (napr. ho nezajima, co se deje pul kilometru vpredu), takze to rozhodne neni neco, na co bych byl hrdy.
Trasa: All'Acqua - Ulrichen
Naposledy upravil(a) Pallas dne 15 říj 2012, 18:06, celkem upraveno 3 x.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Vedel jsem, ze to ocenis!speedy_s píše:sakra pallas, věděl jsem že mě budeš štvát nočeným materiálem, ale že až tolik..
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
nadhera, nejdou tohle tema dava smysl 
nejake podivne predjeti sem nevidel.. naopak bych jeste vsechny rubnul jeste o dve zatacky drive aby mi nekazili pozitek
nejake podivne predjeti sem nevidel.. naopak bych jeste vsechny rubnul jeste o dve zatacky drive aby mi nekazili pozitek
93´Rx-7 FD
Podle mě jezdiš jak milius:D toho s tim bmw bych rozšlapal jak furt brzdil. Asi me učaroval zvuk wankelu:D
Pallas: perfektní, silnice úžasná a zvuk, zvlášť s odrazem od skalní stěny, je boží.
Pohodová "spirited" jízda, tohle nikdo rozumnej za nějaký ohrožování považovat nemůže. Předjetí bylo v pořádku, viděl jsi že je volno.
V těch ostrejch vracákách chodíš až na jedničku? Jinak neobtěžuje ten zvuk při cestování (spíš na dálnici) ?
Ten sjezd při ostřejším tempu musí bejt pořádnej test pro brzdy.
Pohodová "spirited" jízda, tohle nikdo rozumnej za nějaký ohrožování považovat nemůže. Předjetí bylo v pořádku, viděl jsi že je volno.
V těch ostrejch vracákách chodíš až na jedničku? Jinak neobtěžuje ten zvuk při cestování (spíš na dálnici) ?
Ten sjezd při ostřejším tempu musí bejt pořádnej test pro brzdy.
A mluvime o tom predposlednim, nez jsem predjel toho medveda?RedX píše:Pallas: perfektní, silnice úžasná a zvuk, zvlášť s odrazem od skalní stěny, je boží.
Musim drzet auto v pasmu, kde ma vykon - nemam holt diesel, co tahne pekne vocpodaRedX píše:V těch ostrejch vracákách chodíš až na jedničku?
Na spirited driving je dvojka pri 3000 rpm do tech krpalu lina, na downhill ji tam ale casto necham.
Videa jsou s otevrenyma oknama a zadnima "zabrama", protoze na uphill mam vetsinou pusteny topeni.RedX píše:Jinak neobtěžuje ten zvuk při cestování (spíš na dálnici) ?
Takze kraval je trochu vetsi, ale pri takovych vyletech si to uzivam. Kdyz pozaviram okna, tak to neni tak hrozny.
S katalyzatorem je to ted o zdibec tissi a na dalnici to jde vydrzet, ale zalezi, v jakych otackach jedu.
Bohuzel na sestku vychazi "nepohodlne" pasmo nekam kolem 130 kmh, takze musim jet bud do 120, nebo pres 140.
Ve 160-180 na dalnici v nemecku uz si mazdice jen zpiva.
Mazdice ma brzdy pomerne velky (tj. poberou dost tepla) a IMHO je mam rozumne poreseny, takze o ne strach nemam.RedX píše:Ten sjezd při ostřejším tempu musí bejt pořádnej test pro brzdy.
Ale kola mam zapraseny az hanba - misto stribrne jsou ted spis gunmetal
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Gunmetal jsou stejne hezciPallas píše:kola mam zapraseny az hanba - misto stribrne jsou ted spis gunmetal
Jasně. Tak ono to vypadalo trochu strašidelně jak si zůstal trochu dýl vlevo a jel pak tak trochu za roh, ale pokud jsi se díval vpravo od těch aut ještě vůbec než ten mergl začal předjíždět, bylo vidět že tam nic neni.Pallas píše:A mluvime o tom predposlednim, nez jsem predjel toho medveda?
Já občas dělam (na mně dobře známejch silnicích teda) že ještě zdálky před horizontem koukam za něj a vidim že tam nic neni, tak auto předjedu klidně přímo přes ten horizont. Je to teda trochu zvláštní pocit, ale dělam to jen když jsem si na 1000% jistej. Na tý silnici jsem dřív jezdíval denně a vim že tam neni žádnej vjezd z pole atp., je tam dobře vidět. Ale chápu že předjížděný krátkozraký strýc si asi klepe na čelo a nadává do sebevrahů
Myslel jsem si to, ale pro sichr jsem se optalPallas píše:Musim drzet auto v pasmu, kde ma vykon - nemam holt diesel, co tahne pekne vocpoda![]()
Na spirited driving je dvojka pri 3000 rpm do tech krpalu lina, na downhill ji tam ale casto necham.
Tak jsem se po nejake dobe zase dostal do hor a zda se, ze to vyslo na posledni den pred tim, nez se totalne zkazilo pocasi a v prusmycich napadl snih.
Zacneme Furkou, poprve jsem ji jel z Gletsche do Realpu (bohuzel bez kamery) a downhill z vrcholu do Realpu byl docela desivy.
Tentokrat (s kamerou) jsem jel z druhe strany a nutno rict, ze uphill smerem od Realpu zdaleka neni tak strasidelnej.
Nejel jsem sam, takze omluvte obcasny hovor a telefonni signalizaci kolegovi s Alfou za nami
Trasa: Realp - Gletsch
Zacneme Furkou, poprve jsem ji jel z Gletsche do Realpu (bohuzel bez kamery) a downhill z vrcholu do Realpu byl docela desivy.
Tentokrat (s kamerou) jsem jel z druhe strany a nutno rict, ze uphill smerem od Realpu zdaleka neni tak strasidelnej.
Nejel jsem sam, takze omluvte obcasny hovor a telefonni signalizaci kolegovi s Alfou za nami
Trasa: Realp - Gletsch
Naposledy upravil(a) Pallas dne 15 říj 2012, 18:14, celkem upraveno 3 x.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Krasny silnicky ! Mas nekde mapu trasy ? Toto bych strasne rad nekdy projel .Pallas píše:Tak jsem se po nejake dobe zase dostal do hor a zda se, ze to vyslo na posledni den pred tim, nez se totalne zkazilo pocasi a v prusmycich napadl snih.
Hledej Furka Pass...... mohu taky doporucit, silnicka je to paradni a mam projeto.... 
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
Realp-Gletsch, http://goo.gl/maps/ldvwVOssi píše:Krasny silnicky ! Mas nekde mapu trasy ? Toto bych strasne rad nekdy projel .
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE