pockejte do 50 vteriny
http://www.youtube.com/watch?v=-47mhKw4v3A
Moderátoři: Amigo, riderhenry
moje auto prave nema kroutakAmigo píše:na kdyby se nehraje... myslim ze Tommy je rad ze nesel do lesa stipat drivi
wrc ma koni jako tvoje evo, takze tim to nebudekroutak je ale jinde
jojo karel ma normalne firmu na servis, pripravu aut na zavody a tak, podobne jako komarek, my fungujeme stejne, jen neladime jednotky jako komarek.Georgee píše:no on si snad založil vlastní servis, mám ho tu asi 5 km od domu a nabízí servis atd... vìènì mu tam stojí nìkolik ev, jednu tam myslim rámoval
¨Tommy-SGP píše:jojo u eddy uz jsou ted ramy povinny od obsahu 2.0 vejs
Komvet?ne diky, komarek umi dobre naladit evo 9ku na stage 1, ale na svoje auto bych ho nenechal sahnout, po jeho poslednim zasahu na jedno z nasich aut je na nem skoda 100tis kc po ujetejch 30km.
Trojanovi ladi auta Mik jestli se nepletu, to je varianta, ale spis pojedu nekam ven, u nas neni nikdo schopnej.
Ja by som to tu nechal byt adminom aj ked mam Komvet rad a bol som ich a dufam,ze budem este ich spokojnym zakaznikom,aj preto ma to zaujima,ak ma niekto taketo poznatky tak nech to ludia vedia.Tommy-SGP píše:klidne tenhle prispevek smazte, je to pouze muj nazor, milan at klidne jezdi dal ke komarkovi, drzim ti palce at se nesetkas se slovama, to je zavodni uprava, na to se zaruka nevztahuje.
tak to urcite neni spatnej napad, kazdopadne nehazim spinu na Komvet, jak uz jsem napsal, berem od nich dily, co se tyka ladeni evo IX na stage 1 tak max spokojenost, ale k dalsim vecem mam velky vyhrady a to hlavne ke kvalite servisu a v neposledni rade k nasim dvoum dost drahejm incidentum po jejich zasahu!!!MajoHclubSK píše: Ja by som to tu nechal byt adminom aj ked mam Komvet rad a bol som ich a dufam,ze budem este ich spokojnym zakaznikom,aj preto ma to zaujima,ak ma niekto taketo poznatky tak nech to ludia vedia.
Na nasom fore(HondaClub.sk)mame taku temu:Black&White,tam moze kazdy napisat svoje poznatky na dany servis,predajnu,sluzbu,ale len vlastne skusenosti,dobre a zle,celkom si to ludia pochvaluju.
Ty napises toto a Milan,ze je spokojny,kazdy si vyberie,ale budu informovni a o to na fore ide,aj tym si pomahame.