auta-Japonsko

zahraniční i tuzemské stránky, projekty, shopy, firmy, lidi, prostě cokoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

willy2.0

auta-Japonsko

Příspěvek od willy2.0 » 17 bře 2009, 20:13

Pøidávám mùj docela oblíbený odkaz,na inzerci aut,z celýho Japonska,najdete tu všechny japonský klenoty..:)
Dejte Goo net(car search-a v english,jinak to nabìhne v rozmaèkanejch komárech:)
opravdu spousta skvostù...mùžem jen závidìt:)a ty ceny:))
http://www.auction-tokyo.com/

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 17 bře 2009, 21:06

Fakt luxus, nemá nìkdo zkušenosti z koupí auta a s dovozem? Vybral bych si :lol:
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

Amigo

Příspěvek od Amigo » 17 bře 2009, 22:39

SeeJ. píše:Fakt luxus, nemá nìkdo zkušenosti z koupí auta a s dovozem? Vybral bych si :lol:
do UK bych vedel jak to dostat, z UK pomuze Zemi :wink:
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 17 bře 2009, 22:44

SeeJ. píše:Fakt luxus, nemá nìkdo zkušenosti z koupí auta a s dovozem? Vybral bych si :lol:
JJ je neskuteèný co tam maj a za jakej peníz,tøeba první CTR",bych nasál klidnì i s pravostranným øízením:)sou tam za kilopade"
Ale doprava bude nálož:)
EVA6 za 200tis...Bodejt by ne new tam stáli 500tis,to samý STIèka...Skyliny"...
Tohle tý zemi závidím,ty skvosty za hubièku:)
Na tý stránce sem závislej:))

s0uky
IHI motion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od s0uky » 18 bře 2009, 09:07

Kudla, chci bejt japonec!
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí... To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive."

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 18 bře 2009, 15:49

s0uky píše:Kudla, chci bejt japonec!
Staèilo by tam bydlet :lol:
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

Amigo

Příspěvek od Amigo » 18 bře 2009, 17:57

problem je ze na tyhle "stare" auta je tam docela brutalni dan nebo tak neco... proste mit auto starsi 10 let neni jen tak, coz by me sralo...
rict anglanovi ze me rocni pojistka na 300 konovou imprezu stoji 300 liber a ze v ni muzu jezdit s den starym ridicakem (netvrdim ze je to dobre) a kazdy dalsi, tak by ho asi taky sralo ze bydli v UK
kazda zeme ma neco a vsude ma neco do sebe a neco je tam na hovno

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 18 bře 2009, 18:25

A vsechny auta v bily barve! A u nas se to nikomu nelibi :(

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 18 bře 2009, 18:37

náhodou, kdybych šel s mazdou do laku, tak jedinì bílá nebo èerná!
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 18 bře 2009, 20:27

Gregy píše:A vsechny auta v bily barve! A u nas se to nikomu nelibi :(
bílí auto nemá chybu---bílá rovná se race"
mám èerný :lol:

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 18 bře 2009, 20:36

Amigo: ja ti nevim, mozna plati vetsi pojistku, ale jaky je to pomer vuci jejich prumerneho platu? V tom je ten problem... Ve vyspelejsich (resp. ekonomicky silnejsich) statech jdou ceny ojetin tak dolu, protoze vetsina lidi jednoduse ma na nove auto a radeji koupi nove. Takova perlicka - v USA stal nedavno benzin dvojnasobne nez je normalni, a tak vsichni zacali kupovat Toyoty Prius a podobne krapy. Ale i kdyz byla cena dvojnasobna, tak ani zdaleka nesahala k nasim jeste relativne beznym 30kc/litr a to uz vubec nemluvim o tom, jaky je prumerny plat v CR a v USA. Jednoduse receno, dle meho nazoru je provoz a vlastnictvi auta v nasem state jeste obrovsky draha zalezitost...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 18 bře 2009, 21:03

riderhenry píše:Amigo: ja ti nevim, mozna plati vetsi pojistku, ale jaky je to pomer vuci jejich prumerneho platu? V tom je ten problem... Ve vyspelejsich (resp. ekonomicky silnejsich) statech jdou ceny ojetin tak dolu, protoze vetsina lidi jednoduse ma na nove auto a radeji koupi nove. Takova perlicka - v USA stal nedavno benzin dvojnasobne nez je normalni, a tak vsichni zacali kupovat Toyoty Prius a podobne krapy. Ale i kdyz byla cena dvojnasobna, tak ani zdaleka nesahala k nasim jeste relativne beznym 30kc/litr a to uz vubec nemluvim o tom, jaky je prumerny plat v CR a v USA. Jednoduse receno, dle meho nazoru je provoz a vlastnictvi auta v nasem state jeste obrovsky draha zalezitost...
Pamatuju se z medailonkù" ze ZOH Nagano98,že prùmìrnej plat automechanika v Japonsku je na naše 350tis kè mìsíènì:)
Øíká se,že každej sedlák tam má na EVO,nìkde sem to slyšel,je to nejspíš pravda :D :D
Každopádnì auta umìj a je to jedna ze zemí kam se chci jednou podívat 8) :)

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 18 bře 2009, 21:07

no to je otazka... jeste jsou tu veci, jako vsechny ostatni naklady... Ve finale na to treba ten sedlak mit nebude, ale i tak to pro nej bude desetkrat dostupnejsi a nebude to tak luxusni zbozi... Ale zase treba takovi Iracani, nebo podobne narody...

Amigo

Příspěvek od Amigo » 18 bře 2009, 21:17

riderhenry píše:no to je otazka... jeste jsou tu veci, jako vsechny ostatni naklady... Ve finale na to treba ten sedlak mit nebude, ale i tak to pro nej bude desetkrat dostupnejsi a nebude to tak luxusni zbozi... Ale zase treba takovi Iracani, nebo podobne narody...
u nas se z aut delalo luxusni zbozi... krize aspon srazi ceny blize tomu kam patri... v UK stoji jdm impreza STi ro 98-00 to same co tady 97 GT... proste nasrat s cenama ojetin tady a to jsem samozrejme nebral v potaz neco jako kupni sila a spol.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 18 bře 2009, 22:05

vsak se to bude srovnavat. Ale stejen bude vzdycky lepsi kupovat auta v zahranici, uz jenom kvuli ceske povaze... :) Jinak k tomu srazeni cen - kamarad potrebuje do rodiny auto, ma rozpocet 250 000 - docela jsem cumel, kolik novych aut se za to da koupit, ale nejvic me dostala akce Hyundai Accent za 250 000, 1.5 diesl, v "plne palbe", jenom bocni airbagy za 15 000, metaliza za 9 a nejake to prislusenstvi, jako jsou strezni liziny... Sleva 90 000, a to i pred slevou stalo o 100 000 min nez srovnatelne vybavena fabie... :D

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 18 bře 2009, 22:25

riderhenry píše:vsak se to bude srovnavat. Ale stejen bude vzdycky lepsi kupovat auta v zahranici, uz jenom kvuli ceske povaze... :) Jinak k tomu srazeni cen - kamarad potrebuje do rodiny auto, ma rozpocet 250 000 - docela jsem cumel, kolik novych aut se za to da koupit, ale nejvic me dostala akce Hyundai Accent za 250 000, 1.5 diesl, v "plne palbe", jenom bocni airbagy za 15 000, metaliza za 9 a nejake to prislusenstvi, jako jsou strezni liziny... Sleva 90 000, a to i pred slevou stalo o 100 000 min nez srovnatelne vybavena fabie... :D
Krize"..všichni chtìj hlavnì prodat,ale,tøeba znám pár majitelù-autosalonù RENAULT"a docela mì vyrazili dech s tím,když mi zahlásili..že nestíhaj prodávat,nedávaj slevy nic...Na Kanga starý jsou poøadníky pomalu,new Megane se prodává prej sám,nic proti Renaultu",sám sem mìl Sporta..ale trošku mì to pøekvapilo..
Vtipný je se podívat na žebøíèek,v Nìmecku,na prvních 8místech samý nìmecko,žádnej Rendl,citron..
Co se týèe ojetin,u nás sou dražší a blbì se prodávaj,kort auta,jako máme my tady...
Ale osobnì bych taky vždy volil,tøeba nìmecko,auta tady sou pofidér vìtšinou(min špatná udržba)--
CTR je první kára,kterou sem koupil tady,ale vím,tady o nìm,od chvíle,kdy dorazil ze SRN",2roky zpìt,kupováno tedy od kamaráda:)
Tomu sem na to konto sehnal krásný 350Z 35Th aniversary-žlutozlatá metla(5ks v republice!)

Amigo

Příspěvek od Amigo » 18 bře 2009, 22:29

riderhenry píše:vsak se to bude srovnavat. Ale stejen bude vzdycky lepsi kupovat auta v zahranici, uz jenom kvuli ceske povaze... :) Jinak k tomu srazeni cen - kamarad potrebuje do rodiny auto, ma rozpocet 250 000 - docela jsem cumel, kolik novych aut se za to da koupit, ale nejvic me dostala akce Hyundai Accent za 250 000, 1.5 diesl, v "plne palbe", jenom bocni airbagy za 15 000, metaliza za 9 a nejake to prislusenstvi, jako jsou strezni liziny... Sleva 90 000, a to i pred slevou stalo o 100 000 min nez srovnatelne vybavena fabie... :D
neni ten 1.5 diesel nahodou 3trivalec??? jestli jo tak si dej tu praci a najdi si topgear ve kterem testovali tyhle levne plecky... poseres se smichy a budes toho kamose litovat uz ted jestli se vrhne do hnujdaje

Amigo

Příspěvek od Amigo » 18 bře 2009, 22:35

tak jsem si dal tu praci... top gear season 05 episode 09
EDIT: k***a to je naaaarez... fakt doporucuju si ten dil shlednout, respektive aspon ten test korejcu

dil 1 http://www.youtube.com/watch?v=tYS7ygCB ... re=related
dil 2 http://www.youtube.com/watch?v=nr2IZHey ... re=related

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 18 bře 2009, 23:03

Amigo: nevidel jsem to, ale urcite se jedna o stary model. Novy ma 4-valec, ktery jezdi do 6ti litru, ma solidni dynamiku apod. Je to dobre auto, ver mi! :wink: Staci se podivat na nejaky test, video test najdes na autoweb.cz. Jasne, neni to sportak a bude v rade veci horsi nez konkurence, ale v nicem nebude vylozene spatny ani nebezpecny...

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 18 bře 2009, 23:06

willy2.0 píše: bílí auto nemá chybu---bílá rovná se race"
mám èerný :lol:
Já s tím samozrejme souhlasim, taky se mi bila strasne libi

Amigo

Příspěvek od Amigo » 18 bře 2009, 23:18

riderhenry píše:Amigo: nevidel jsem to, ale urcite se jedna o stary model. Novy ma 4-valec, ktery jezdi do 6ti litru, ma solidni dynamiku apod. Je to dobre auto, ver mi! :wink: Staci se podivat na nejaky test, video test najdes na autoweb.cz. Jasne, neni to sportak a bude v rade veci horsi nez konkurence, ale v nicem nebude vylozene spatny ani nebezpecny...
verim neverim... je mi to vicemene jedno, takove auto si doufam jeste dlouho nekoupim... ja si jen vzpomel na ten test v topgearu kdyz jsem uvidel 1.5D V hnujdaji
ono to neni jen o koupi. na ty videa se podivej s nadhledem a myslim ze se minimalne zasmejes jako ja.
dal odmitam zasirat JDM forum kecama o "autech" jako jsou v tech videjich

lucas

Příspěvek od lucas » 19 bře 2009, 21:55

Ako mam prepoèíta z yenov na eura ?

Amigo

Příspěvek od Amigo » 19 bře 2009, 22:30

lucas píše:Ako mam prepoèíta z yenov na eura ?
http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaje/ ... listok-ecb

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 19 bře 2009, 23:04

mne slo o to, ze se jedna o bezkonkurencni pomer cena/hodnota, vsechny fabie muzou jit nekam, na video se podivam, akorat ted nemam PC se zvukem... :wink:

Amigo

Příspěvek od Amigo » 19 bře 2009, 23:29

riderhenry píše:mne slo o to, ze se jedna o bezkonkurencni pomer cena/hodnota, vsechny fabie muzou jit nekam, na video se podivam, akorat ted nemam PC se zvukem... :wink:
vec nazoru no... mrkni na videjko prvne...
mych par zhavych kandidatu na super koupi:
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6627695 duvod: kokpit jak ze startracku a bila barva
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6709823 duvod: sani na kapote, sibr a zadni mlhovka
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6990018 duvod: matny lak, tazne a malo km

Odpovědět