autocar day 12.9.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
autocar day 12.9.
tak co. kdo dorazite? ja uz sem reglej. cekam na brzdy, sliky a muzu frcet.
z FB:
Snad z vás to nadšení zajezdit si na okruhu ještě nevyprchalo. Pokud to tak je, nabízíme další Sosní randění spojené s pálením gum, brzd, benzínu a nafty.
Počet účastníků je opět limitován na 65-70 aut. Příspěvek za celodenní vyvenčení svého miláčka pořád zůstává v rozumné výši, i když jsme byli nuceni lehce jej pozvednout na 650 Kč. Hlaste se prosím na adrese mmihalik@stratosfera.cz.
Do mailu jako vždycky napište jméno, typ auta, SPZ a předpokládaný počet osob.
Redakce AC
z FB:
Snad z vás to nadšení zajezdit si na okruhu ještě nevyprchalo. Pokud to tak je, nabízíme další Sosní randění spojené s pálením gum, brzd, benzínu a nafty.
Počet účastníků je opět limitován na 65-70 aut. Příspěvek za celodenní vyvenčení svého miláčka pořád zůstává v rozumné výši, i když jsme byli nuceni lehce jej pozvednout na 650 Kč. Hlaste se prosím na adrese mmihalik@stratosfera.cz.
Do mailu jako vždycky napište jméno, typ auta, SPZ a předpokládaný počet osob.
Redakce AC

Re: autocar day 12.9.
Je možné, že bych v neděli ze srazu v Rožnově utekl na ACD, ještě uvidíme...
Honda Civic Type-R Gr.N
minimálně na čumendu by to byl hodně dobrej nápad .... snad jo 
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 962&ref=ts
mrknete se prosim. kdo se zaregistroval a nemuze se tam najit a NEDOSTAL potvrzovaci email o registraci, poslete mi do SZ:
Jmeno
Typ vozu
RZ
Zbyva poslednich 10 mist, kdo nebude registrovany, na trat se nedostane, tak si to prosim ohlidejte a zkontrolujte at nedojde k nedorozumeni.
mrknete se prosim. kdo se zaregistroval a nemuze se tam najit a NEDOSTAL potvrzovaci email o registraci, poslete mi do SZ:
Jmeno
Typ vozu
RZ
Zbyva poslednich 10 mist, kdo nebude registrovany, na trat se nedostane, tak si to prosim ohlidejte a zkontrolujte at nedojde k nedorozumeni.
03' Honda Accord CL9 K24A
Já jsem...Winie píše:tak co. kdo je reglej z jdm
Honda Civic Type-R Gr.N
já
- wtf?(Vaše zpráva obsahuje 2 znaků, nastavené minimum je ale 5.)
piss factory