Dotaz: rezonující spona výfuku MX-5

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Johnie_Walker
Kontaktovat uživatele:

Dotaz: rezonující spona výfuku MX-5

Příspěvek od Johnie_Walker » 06 kvě 2009, 09:54

kluci, nevíte nìkdo co se stane když odstraním sponu na svodech u NBFL 1,9 ? je na svodech jak se spojují trubky 4 ve 2 a vedou dolù, je tam taková malá spona, která drží ty dvì trubky. už jsem jí 2x utahoval bìhem tìch dvou mìsícù a už znovu rezonuje :-( nebo mám jen vymìnit šroub? nebo to pøibodnout COèkem? jsou ocelové? když koukám na nìjaké performance svody, tak v tom místì žádné spony ani jiné spojení nemají, tak myslím, že by to moc vdit nemuselo.

máte nìkdo podobné zkušenosti?
Honda Civic type R 2004 FL

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 06 kvě 2009, 10:09

Svoldy FLka jsou nerezove, ale jinak ti v tomlhe neporadim - mne taky cosi rezonuje, ale to je spis od vyfuku, uz jsem si na to zvykl s tim, ze vyfuk stejne vymenim (coz delam uz rok asi... :D )
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Johnie_Walker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johnie_Walker » 06 kvě 2009, 10:17

mì to dìlá tahle spona a pak ještì kryt svodù, vymìnil jsem na nìm šrouby + podložky, dotáhl a je to ok. ted´se zase objevuje ta spona..
pak taky trochu drnèel obal zadníhoo tlumièe, tam jsem dal 3 nýty a natøel celé èernou komínovkou, štvalo mì, jak byl za autem vidìt orezlej tlumiè :-)

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 06 kvě 2009, 10:42

je to ta spona co jen drzi takovej ten plechovej obal svodu? jestli jo tak klidne s ni pryc, ja sem daval dokonce pryc i ten obal pac me rezonoval prave ten...

Johnie_Walker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johnie_Walker » 06 kvě 2009, 11:29

myslím, že to je ona.. ten obal ale nechám, nejspíš ho trochu zkrátím, aby se tam dole moc neklepal. musím to ted´jak bude volno rozdìlat a uvidí se

Odpovědět