S tím servem mě to napadlo proto, že jsem se odpoledne svezl v Kadettu bez posilovače. Byla to sice celkem fuška, ale nic na co by se nedalo zvyknout a dýl jak půl hodiny stejně nejezdíš. A pocit jako z motokáry by byl ještě umocněnRiCi píše:Yes...Ukázková jízda
Díky za rady atd..kde začít..sedačky mi opravdu vyhovují pohodlím,na dálky vůbec nebolí záda,na sérii skvělé,ale jak říkáš držení nahoře špatný.Jelikož jsem spolujezdce vyšoupl(stejně mě akorát brzdilitak je asi prodám a vemu jednu pořádnou
Jsem rád,že odlehčení nemá takový vliv na zadek,pořád drží,ale už musím začít ubírat zepředu,zatím se mi podařilo velmi snadno a rychle odhodit 70kg,čili tuna už na dosah...baví mě když vidím že jde auto víc za plynem...teď ke gumám,od R888 jsem byl odrazován na okruh(přehřívání),na okresky totální peklo,o tom nepochybuju,ale tam mě zas odradilo držení na mokru,teď nesoudím neměl jsem,ale potřeboval jsem jednu komplexní gumu.O posilovači jsme se nebavili,tos mě překvapil,není to vůbec špatný nápad,jestli není složitý ho vyřadit,tak do toho asi půjdu,navíc to může přidat výkon![]()
na videu krásně vidím jak auto posunout o krok dál,50kilo dolů,zkrátit čtyři pět,lepší gumy,možná ten posilovač,sání a musí to fungovat
"let´s do it"
K sání bych udělal i výfuk (když už ne svody), ale k tomu ti tady víc řeknou jiní. Pokud ti to pojede aspoň jako Ossimu tak pohoda