Speedy_s - Toyota Celica GT4 WRC Edition
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Speedy_s - Toyota Celica GT4 WRC Edition
Neni to skoda s tim v zime nejezdit?
Souhlas, s tím musí být na sněhu s odpovídajícími pneu tak ukrutná zábava, že je škoda ji nechat ležet ladem...jagy píše:Neni to skoda s tim v zime nejezdit?
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
až se smeje sůl ze silnic tak jezdit budu, jinak si nehodlám prosolovat pěknou kastli
blesk: ale jo trochu to klouže
blesk: ale jo trochu to klouže
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Mam to tak stejne, taky bych s autem jezdil v zime, ale diky soli si nechci kurvit kastli 
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Tady na horách se silnice kvůli zdrojům pitný vody nesmí solit, ale máš to trochu z ruky 
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Deri tak ti asi zas sypu kamenom nie? to je skoro rovnake ak nie este horsie zlo.
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 20 led 2017, 23:10, celkem upraveno 1 x.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že to neni posypaný většinou ničim ani šutrama. Jen zpluhovanej bílej sníh a tam kde je to na hlavních silnicích posypaný drtí, tak je tak zaježděná do toho zmrzlýho sněhu, jako by tam ani nebyla.blesk666 píše:Deri gak zi asi zas sypu kmenom nie? to je skoro rovnake ak nie este horsie zlo.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jsem si uvědomil, že jsem sem nic dosti dlouho nedal, ne žeby se toho nějak moc dělo, většinou jsem si Celdu spíš užíval, než aby probíhaly nějaké větší změny, ta v podstatě nastala jedna a to že jsem se konečně dokopal ji přihlásit na České značkys tim související předělání předních světel, jinak drobnosti... 255l palivová pumpa, trochu ošetřená palivová nádrž, různé lipy, odstínění vzduch filtru včetně přívodu vzdchu...
přes zimu se bude muset udělat pár věcí, ať už servisních nebo úprav... uvidíme jak to pujde, co bych chtěl určitě zvládnout tak chladič pro motorový olej, a budíky pro sledování jak je na tom motor, a určitě to bude chtít nové brzdové desky, které zatim nemůžu nějak moc vybrat
za tento bezvadně umístěný spoj trubky vedení benzinu bych nejradši někoho přiškrtil, ale co podařilo se, jen pár nadávek padlo nic zas tak moc strašného

Nicméně při sundavání nádrže nevydržel jeden držák rezp při povolování se sekla matice a ukroutil se celý držák... po zjištění co stojí nový, se rozhodlo je opravení, následovala jemná klempířina a svářečka

Fajn zjištění bylo, že nad nádrží nic strašného nebylo... vlastně jen špína... nádrž byla trochu orezlá zvenku, proběhlo obroušení a natření, ať to nějak též vypadá. Dále i vevnitř vypada slušně, žádná topovka ale nic co by vadilo.

První verze lipu, dárce byl žopet 206
a po instalaci se jelo hned si zajezdit do brna a následně sosnové

další nákupy ve formě origo koberečků

A hurá na největší výlet zatím, jih rakouska, alpy, krásné silnice a prostředí... účast byla hlavně kvůli srazu u jezera Worthersee, parádní tam být konečně se svým autem, příští rok opět rozhodně opakovačka

menší skupinovka svatební

v průběhu jara jsem si koupil "nové" daily jelikož už mě moc nebavilo přesedání z LHD do RHD a naopak. Padla volba na RHD Accord type-S s K24 pod kapotou. pár změn na něm proběhlo, ale primárně opravných a zbytek dorbnosti, z úprav jen snížené pera a kola - jenž jsou momentálně na prodej

No k největší zábavě... přestavba světel. rozebrat, upíct, rozlepit, zanadávat si jakej jsem idiot, stříknout černou metlou, upravit hranu pro rozdělení světla, složit, slepit nasadit a hotovo, fajn zábava, kterou už asi nechci moc dělat znovu

jednoduché odstínění filtru s přívodem čerstvého vzduchu, nic pěkného, ale funkční to je

a naposled, přední origo nástavce z evropské verze, trochu poničené a fialové, ale za ty peníze nešlo odolat + na fotce nejdůležitější změna a to České RZ

přes zimu se bude muset udělat pár věcí, ať už servisních nebo úprav... uvidíme jak to pujde, co bych chtěl určitě zvládnout tak chladič pro motorový olej, a budíky pro sledování jak je na tom motor, a určitě to bude chtít nové brzdové desky, které zatim nemůžu nějak moc vybrat
za tento bezvadně umístěný spoj trubky vedení benzinu bych nejradši někoho přiškrtil, ale co podařilo se, jen pár nadávek padlo nic zas tak moc strašného

Nicméně při sundavání nádrže nevydržel jeden držák rezp při povolování se sekla matice a ukroutil se celý držák... po zjištění co stojí nový, se rozhodlo je opravení, následovala jemná klempířina a svářečka

Fajn zjištění bylo, že nad nádrží nic strašného nebylo... vlastně jen špína... nádrž byla trochu orezlá zvenku, proběhlo obroušení a natření, ať to nějak též vypadá. Dále i vevnitř vypada slušně, žádná topovka ale nic co by vadilo.

První verze lipu, dárce byl žopet 206

další nákupy ve formě origo koberečků

A hurá na největší výlet zatím, jih rakouska, alpy, krásné silnice a prostředí... účast byla hlavně kvůli srazu u jezera Worthersee, parádní tam být konečně se svým autem, příští rok opět rozhodně opakovačka

menší skupinovka svatební

v průběhu jara jsem si koupil "nové" daily jelikož už mě moc nebavilo přesedání z LHD do RHD a naopak. Padla volba na RHD Accord type-S s K24 pod kapotou. pár změn na něm proběhlo, ale primárně opravných a zbytek dorbnosti, z úprav jen snížené pera a kola - jenž jsou momentálně na prodej

No k největší zábavě... přestavba světel. rozebrat, upíct, rozlepit, zanadávat si jakej jsem idiot, stříknout černou metlou, upravit hranu pro rozdělení světla, složit, slepit nasadit a hotovo, fajn zábava, kterou už asi nechci moc dělat znovu

jednoduché odstínění filtru s přívodem čerstvého vzduchu, nic pěkného, ale funkční to je

a naposled, přední origo nástavce z evropské verze, trochu poničené a fialové, ale za ty peníze nešlo odolat + na fotce nejdůležitější změna a to České RZ

vyzera stale krasne... a gratulujem k SPZ 
máš to pěkně udělané
proč jsi zrovna nevybrousil zkosení na druhé straně ve světlech?
proč jsi zrovna nevybrousil zkosení na druhé straně ve světlech?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
vybrousil jsem to jen trochu pro ten rovný lom, nevybrousil jsem to více z důvodu že jezdim HID sadu tak ať moc neoslňuji auta v pravém pruhu, bylo to takto jednodušší a pro legislativu to stačí, jelikož to nesvítí rovně. Jinak řečeno nedokážu si představit žebych to brousil stejně jak to bylo pod stejným úhlem obě světla, když jsem nechytil na 100% ani toto 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Celda na Prodej!!! Bude s origo volantem, HKB naba bude k autu. Cena 290.000,- Kc bez kol mozna mensi sleva, to by pak byla na obyc 16" oficialni inzerat bude zacatkem Unora.
není to škoda když ti to pěkně funguje
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Jak se to vezme.. funguje mozna az moc dobre. Navic jsem poridil dalsi auto, tak toto musi z kola ven, na podzim probehne dalsi redukce vozoveho parku a zacne se ozivovat pomalu zapomenute