co si o tom myslíte? nějaká zkušenost ? děkuju za každou odpověď.
Potřebuju radu: spojka
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Potřebuju radu: spojka
http://www.ebay.com/itm/XTD-STAGE-4-CLU ... e2&vxp=mtr

Re: Potřebuju radu: spojka
klukům od nás to většinou moc dlouho nefungovalo, design toho setrvačníku se mi vůbec nelíbí a neodpružená keramika tak leda do zavoďaku
RS13
Děkuju za reakci, dal jsem špatnej odkaz. Měl jsem na mysli stejnej set ale né s keramickou lamelou
http://www.ebay.com/itm/ACS-STAGE-1-PRO ... 0c&vxp=mtr
Jde mi o celkovej náhled na spojkové sety od tohodle výrobce. A vůbec jejich nákup přes ebay, jestli se nejedná o padělky.
nevím tu značku vůbec neznám, raději bych sáhl aspoň po exedy, to je jistota a zas takový cenový rozdíl to není přece jen spojku neměníš každý den a ten setrvák je na mě až moc děravý na těchle motorech podle mě není potřeba řešit odlehčený
RS13
-
Beaver
Pokud je to na výkon série nebo mírně zvýšený, zůstal bych u OEM a případně jen přeobložil spojku lepším materiálem. V opačném případě vzít rovnou sadu od ACT.
Jak píše Beaver, xtd jsem už taky zkusil, lamela kevlar-steel do 300 hp, použitá na autě které má cca 200-vydržela cca 20 km!! Takže já můžu z vlastní zkušenosti jen nedoporučit. Spíš bych připlatil a díval se po oem, exedy, act. Teď mám act setrvák, exedy pritlacak a oem Nkk lamelu, koho ložisko a funguje výborně.. a hlavně vydrží více jak pár desítek tisíc kilometrů.. pokud chceš něco co vydrží větší krout. moment, tak bych se určitě podíval na něco od act, exedy, což je dobrá kvalita za dobrou cenu .
Na EBAY spojky nebrat!
Měl jsem exedy z EBAY, ta vydržela tak rok - ložisko k.o., lamela k.o. Pak jsem si nechal objednat XTD přímo u výrobce a drží pořád dobře. Rozjezdy s 4x4 na plnej a nikdy neproklouzla
Měli jsme dvě sady xtd pro porovnání, jedna EBAY a jedna přímý výrobce. Keramika na lamelách měla odlišné barvy.
Měl jsem exedy z EBAY, ta vydržela tak rok - ložisko k.o., lamela k.o. Pak jsem si nechal objednat XTD přímo u výrobce a drží pořád dobře. Rozjezdy s 4x4 na plnej a nikdy neproklouzla
Měli jsme dvě sady xtd pro porovnání, jedna EBAY a jedna přímý výrobce. Keramika na lamelách měla odlišné barvy.
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Dekuju moc chlapi, vcera jsem to probiral se znamym a rikal mi to same, ze exedy bude asi ta nejlepsi varianta.
-
Beaver
Na eBay prodává XTD prodejce Aimcoclutch, to je zároveň i výrobce. Tak či onak spousta lidí s nima měla problémy ale i přímo od výrobce, někomu to fungovalo, jinýmu to odešlo po pár tisících km i při správném zajetí. Stage 1 a stage 2 spojky vypadají (nebo aspoň vypadaly), že používají sériový přítlačák, jen nastříkaný na červeno. U Stage 3 jeden maník odlepil nálepku XTD a pod tím našel vyraženo Exedy. Fotky XTD setrváků, kterým startéry oholily zuby, se po webu potulují taky...Mattyno píše:Měli jsme dvě sady xtd pro porovnání, jedna EBAY a jedna přímý výrobce. Keramika na lamelách měla odlišné barvy.

-
Idaho von Věšín
Od AIMCo clutch jsem brali celkem dost tak 5let zpet, lidi si je chválili, nebyla jediná stížnost. Potom se ozval na 200SX foru jeden clovek že přítlačák nemá proklamovaný přítlak ale pouze bezmála poloviční a od te chvíle se chyby jen množily. Našim zákazníkum už pár let nedoporučujeme..
Slysel nekdo o spojkach Ralco RZ?
Moc se mi toho na netu dohledat nepodarilo.
http://www.zitec.cz/cz-detail-649055-ra ... turbo.html
Moc se mi toho na netu dohledat nepodarilo.
http://www.zitec.cz/cz-detail-649055-ra ... turbo.html
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)