FABI - Nissan 200sx S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Nissan 200sx S13
Díky kámo...počkej až to bude celý seskládaný
to bude pecka...hrozně se na to těším...snad koncem února to bude opět na kolech.
- svobyrider
bude to pecka! Doufám že se Jagy co nejdřív ozve že už má siláče a můžu taky začít skládat...

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
já stojím na vyřezním výstuh, svařením, a pískování a stříkání. Takže u mě to nebude jeste tak žhavý
...Mě Jagy říkal cca první třetina února že to mám doma 
- svobyrider
tak to by bylo fajn.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
ty jsi taky dobrý pacient
tohle je pro mě top streetová s13 v ČR. Zlatý zinek je odolnější 
RS13
OOoo Děkuju !!Alex píše:ty jsi taky dobrý pacienttohle je pro mě top streetová s13 v ČR. Zlatý zinek je odolnější
fabi ohledně toho držáku na splitter nešlo by použít něco takového.. viz: http://www.ebay.com/itm/FRONT-BUMPER-LI ... e9&vxp=mtr
strasne kratky bez moznosti napinani a zbytecne drahy....jayy píše:fabi ohledně toho držáku na splitter nešlo by použít něco takového.. viz: http://www.ebay.com/itm/FRONT-BUMPER-LI ... e9&vxp=mtr
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
Dík za typ...ale hroznej kýč a drahé a jak říkal David bez možnosti doladění délky
už je to snad vymyšlený...nechte se překvapit..brzo se na tom všem začne makat !!
-
Beaver
Ty ramena vypadají OK, to bude fungovat hezky. Přitom úprava za pár korun 
Díks...uvidime jak se to projeví...celkově jsem na to zvědav a bojím se že mě čeká stejné lazení a laborování jakým jsem si prošel v minulých dvou sezónách než jsem to celé naladil, aby to fungovalo.
Svary je lepsi nebrousit ...
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
Síly, které to bude přenášet to bezproblému přenesou i sváry zbroušené 
proc lepsi je nebrousit ?
-
Beaver
Ztenčíš zbytečně spoj + to zpravidla v tom místě broušením znovu výrazně zahřeješ, což může udělat ledacos, např. dojde k lokálnímu vyžíhání materiálu.
Pravda to je...ale pro mou aplikaci je zbytečné řešit takové věci 
-
Beaver
No u tebe jo, pokud by ti náhodou prasknul některý ten svár při vyšším namáhání, tak to prostě zavaříš znovu, originál rameno stejně zůstane pořád pohromadě, takže kolo by určitě neulítlo 
Coz nemusi byt uplne na skodu. Okoli svaru je krehke a nachylne k prasknuti. Vyzihanim dojde k odstraneni pnuti.Beaver píše:Ztenčíš zbytečně spoj + to zpravidla v tom místě broušením znovu výrazně zahřeješ, což může udělat ledacos, např. dojde k lokálnímu vyžíhání materiálu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
zas to moc nereste nestavi reaktor
ptal jsem se z duvodu kdo co vymysli proc se to nesmi brousit
jelikoz se jedna o V svar tam ma bejt pruvar az na druhou stranu a zabrousenim zadnej spoj nezeslabis zavarenej V svar zabrousenim a naslednem ohnuti ve svaru musi vydrzet 180° bez jedine viditelne trhliny prdne to jen kdyz to bude studenej svar nebo malej pruvar zabrousenej svar ma stejnou unosnost jako nezabrousenej ba i vetsi za predpokladu zabrouseni s malim vrypem do povrchu ci vylestenim stejne jako se treba lestej onjnice hlavni dovod je unosnost v lomu .............
-
Beaver
Teoreticky ano, ale to bys to musel ohřát rovnoměrně a celý, nikoliv bruskou a bodově - ale třeba se pletu, konec konců nejsem metalurgWoyta píše:Vyzihanim dojde k odstraneni pnuti.
No dyť jo, však jsem psal, že i kdyby se tam něco nepovedlo a ruplo to, tak to jen "oslabí" to rameno na původní pevnost, takže žádná krizovkamari píše:zas to moc nereste nestavi reaktor
kdyz budu vychazet ze to je ocel S235 (CSN 11 373) tak normalizační žíhaní je 900° a žihaní ke snížení pnuti 550° az 650° takze i kdyby tva teorie byla pravdiva na tuto teplotu se nedostanes pri brouseni (pokud clovek neni hov*** a umi brousit )
Jasne. Do pece s tim.nejakou dobu to tam ponechat a pomalu chladit.
Brousenim se pnuti neodstrani.
Brousenim se pnuti neodstrani.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)