naše non-jpn auta SEM!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: naše non-jpn auta SEM!
Krasavec 
Jak se mi ty báwa nelíběj, protože je každý dokur*ený a ztuzený tak tohle je čistá kráska! 
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Moc pěkný. BTW, co to máš za klapky na těch vnitřních světlech?
neprehanejte
diky
krasne se to ridi... takova motokara... jsem tricar a ostatni bmw mi moc nevoni...
ty klapky to jsou krize... hlavni svetla maj cocku a xenony.... a dalky jsou paraboly, tak aby pusobily cerne, tak tam jsou krize... origo hella to takhle vymyslela
sviti to paradne... lepe nez. napr golf 5 s origo xenonama...
nejaka videjka z akci nemam... jeste jsem moc nejezdil, ale tenhle rok bych chtel... uz jsem se registroval na amatercup na sosničku
krasne se to ridi... takova motokara... jsem tricar a ostatni bmw mi moc nevoni...
ty klapky to jsou krize... hlavni svetla maj cocku a xenony.... a dalky jsou paraboly, tak aby pusobily cerne, tak tam jsou krize... origo hella to takhle vymyslela
sviti to paradne... lepe nez. napr golf 5 s origo xenonama...
nejaka videjka z akci nemam... jeste jsem moc nejezdil, ale tenhle rok bych chtel... uz jsem se registroval na amatercup na sosničku
rad pozuju na pumpe 
e36 325i, sériových 192 ps, 245 nm.
kratší zvarosvor, tvrdý podvozek, hydro ručka, skořápka...

image upload no compression
kratší zvarosvor, tvrdý podvozek, hydro ručka, skořápka...

image upload no compression
Tak já to sem taky dám. Zatím tu snad ani amerika není, tak to napravím 
Ford Thunderbird Turbo Coupe (červený má automat, stříbrný manuál)

Ford Thunderbird Turbo Coupe (červený má automat, stříbrný manuál)

Manual a v americkým autě ? to se jen tak nevidí
Jinak to jsou zajímavý auta, co to má za obsahy ?
shatsu.cz
Obsah (půdorys) je něco málo přes 9 metrů čtverečných
Myslíš objem, že? Je to 2,3 turbo. Turbo tlačí 1 bar a nemá intercooler. Časem doplním vodníka, spolu s dalšími úpravami.
Myslíš objem, že? Je to 2,3 turbo. Turbo tlačí 1 bar a nemá intercooler. Časem doplním vodníka, spolu s dalšími úpravami.
Prozraď rači co je na tom autě zajímavého, proč sis ho vybral? Asi nejsem sám koho by to zajímalo, pro nezaujatého jako jsem já to auto působí jako těžká neohrabaná věc, bez urážky 
tak myslím že toto auto je výnimočné tým že má málo valcovawaj12 píše:Prozraď rači co je na tom autě zajímavého, proč sis ho vybral? Asi nejsem sám koho by to zajímalo, pro nezaujatého jako jsem já to auto působí jako těžká neohrabaná věc, bez urážky
http://www.autickar.cz/2011/12/vykony-z ... 2-3-turbo/ tu máš viac info
Červenej (86) je v rodině od roku 93 a tak nějak jsem si to auto zamiloval. Po té, co jsem ho zdědil, tak jsem ho uvedl mechanicky víceméně do stavu, v jakým opustil fabriku. Vyřešit lak, pár drobností a mohl by z něj být výstavní kousek. Veteránskou testaci už má.
Stříbrnýho (85, m.r. 86) jsem loni koupil za desítku, protože mi bylo líto, že by takový auto mělo zhnít někde v trávě, protože majitel neměl prachy, ani čas ho dát do kupy. Trošku se na něm udělalo práce a letos od jara do podzimu jsem ho používal jako dailynu. Je na něm ještě mraky práce, teď v zimě budu repasovat nápravy a najaře se snad dostane na vyvaření. Jak to bude s lakem se uvidí. Vidím to opět na nějaké low cost řešení, ostatně jako všechno na tomhle autě. To je jedna z úžasných věcí na amerikách. Náhradní díly jsou k sehnání za cenu dílů na felicii, často i levnějc. Jen velké a těžké díly jsou dražší.
Další důvod, proč jsem si ho vybral je, že to je řidičský auto. Možná si řeknete, že je to těžkej nemotornej koráb, ale opak je pravdou. Celej Bird se svými cca 5,1 m délky váží 1410 kg. Mimochodem, kdo zná Fox Body Mustanga, tak tohle je jeho luxusní bratříček stojící na stejném podvozku. Pro mě to znamená, že veškeré performance díly, co existují na Fox Body Mustanga pasujou i na T-Birda a naopak. A že jich není málo! Co se týče motoru, tak v sérii má 155 koní. S tím se ale ještě něco udělá
.
Když byl Autíčkářův trackday na Czechringu, tak jsem zajížděl časy srovnatelné s BMW E30 (Greeny), nebo Nissanem 200SX S13 (Woyta). OndraS13 se svou 240SX už nestíhal.
A ano, hrabe správnýma kolama
.
Stříbrnýho (85, m.r. 86) jsem loni koupil za desítku, protože mi bylo líto, že by takový auto mělo zhnít někde v trávě, protože majitel neměl prachy, ani čas ho dát do kupy. Trošku se na něm udělalo práce a letos od jara do podzimu jsem ho používal jako dailynu. Je na něm ještě mraky práce, teď v zimě budu repasovat nápravy a najaře se snad dostane na vyvaření. Jak to bude s lakem se uvidí. Vidím to opět na nějaké low cost řešení, ostatně jako všechno na tomhle autě. To je jedna z úžasných věcí na amerikách. Náhradní díly jsou k sehnání za cenu dílů na felicii, často i levnějc. Jen velké a těžké díly jsou dražší.
Další důvod, proč jsem si ho vybral je, že to je řidičský auto. Možná si řeknete, že je to těžkej nemotornej koráb, ale opak je pravdou. Celej Bird se svými cca 5,1 m délky váží 1410 kg. Mimochodem, kdo zná Fox Body Mustanga, tak tohle je jeho luxusní bratříček stojící na stejném podvozku. Pro mě to znamená, že veškeré performance díly, co existují na Fox Body Mustanga pasujou i na T-Birda a naopak. A že jich není málo! Co se týče motoru, tak v sérii má 155 koní. S tím se ale ještě něco udělá
Když byl Autíčkářův trackday na Czechringu, tak jsem zajížděl časy srovnatelné s BMW E30 (Greeny), nebo Nissanem 200SX S13 (Woyta). OndraS13 se svou 240SX už nestíhal.
A ano, hrabe správnýma kolama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Pro představu - dobová reklama (reklama je z roku 83, nebo 84, proto uvádí výkon jen 145 koní).
-
Beaver
Nebyl by lepší ten IC dát rovnou air-air místo air-water-air ?
Nebylo, protože není, kudy tahat trubky. A řezat díry tam nehodlám. Hadice mi projdou.
jeden WTA cooler z Celicy se mi válí doma,kdybys měl zájemTrinom píše:Nebylo, protože není, kudy tahat trubky. A řezat díry tam nehodlám. Hadice mi projdou.
Já mám doma zase nějaký z Legacy turbo 
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Kdybyste byli tak hodní, udělali prosím fotku a napsali mi rozměry, tak bych se nezlobil. Do SZ stačí
.
Nedavno jsem neodolal a poridil Clio 1.8 16v (135hp) a cca 980kg. Je to momentalne na KW coiloveru a 15x6.5" Speedlinech s GY F1 195/45 pneu. Je to mala motokara (bez posilovace a ABS) a na okreskach je to velka sranda - muzu doporucit vsem, co chteji zkusit neco mimo JDM. 

A primera sedan je prej maly a neprakticky... 
Nissan Primera - VEcko fplynu
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) JRD McLAREN dne 15 lis 2013, 23:04, celkem upraveno 1 x.
to clio je super. taky sem se v tom parkrat svezl. rekl bych ze v nekolika ohledech je to i lepsi nez pozdejsi sport

videl som nazivo, na Speedline je to parada ako ma byt. Musim sa niekedy s tebou zviezt
tohle clio bylo moje prvni vlastni auto, a byla to neskutecna motokara
je to srdcovka a jednou ho zas musim mit v garazi! 
jinak moje daily Mondeo ST220

jinak moje daily Mondeo ST220