Cau panove /// EDIT: POPRIPADE I DAMY:P ///, mam dotaz, tak snad neva nove tema... .-)
Mam ted Rx8, mel jsme ji vysnenou, nosil jsem ji v penezence a dokladech vystrizenou snad 7let, nez jsme si ji koupil, zkratka chvilku potom co vysla... a vedel jsem ze to musi byt ta silnejsi, ze bude cervena a cerveno-cernou kuzi... Povedlo se mi to, loni jsem si ji koupil, pecka kousek, najeto 25tkm, v top stavu, dokonce i navic mela nejaky origo mazda kraviny jako podspojler v barve, chromovane doplnky a spoustu veci co jsou ted nedulezity... co tim chci rict je to, ze jsem zacal pokukovat po GTRku..

Neni to, alespon zatim, tak silny, jako s Rx8.. Jeste nedavno jsem si rikal, ze dve "sportovni" auta je blbost, kdyz k tomu zivim jeste daily car... resp ted je to Mergl, E320cdi, predposledni model, Avantgarde,.. 500Nm taky sranda

Ale i tak se mi GTR samozrejme libi... Asi zacnu tim, ze si ho pojedu pristi tyden projet. Teda prestepristi, az se vratim z Italie.. Pak uvidim, jak me o nadchne, ale verim ze jo.. silny to bude dost, ty masivni tvary..........

.
No zkratka.. zajima me Vas nazor na ten napad... + pak pripadne casem rady podle ceho hledat...na co si dat pozor..atp atp...
Neplanuju to koupit v zari

spis asi az na pristi letni sezonu, nebo tak...Ale potrebuju cas na to abych se o tom neco dozvedel a zacal se na to tesit atp
Diky Vam