Dvoricp - Nissan Sunny GTI
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Dvoricp - Nissan Sunny GTI
Tak auto jsem dnes ještě očesal o nějakou tu přebytečnou izolaci a připravil ho na odvoz k elektrikáři
Nissan Sunny SR20VE inside
a elektrikar z toho predpokladam ma vyhadzat kable co netreba a trochu ich ucesat:-)
přesně tak, protože kdysi tam někdo udělal hroznej bordel v kabelech, díky tomu, že tam napáchal imobilizér, dálk. ovládání centrálu atd,...takže vše zbytečný ven, zbytek uspořádat a přidat odpojovák elektriky, atd...
- pospecmichal
Naprosto nechutnej stroj z toho děláš, těším se na první video a tvoje pocity.
silne odporucam odmerat auto na brzde pred vymenou vaciek - ak chces vysvetlim do sukromnej posty
Petr bude mit tech uprav vic, takze je to mereni zbytecne a nic nerikajici...
Jinak s kolama dobra kombinace, bude to jeste lepsi.
Jinak s kolama dobra kombinace, bude to jeste lepsi.
jagy poznam tvoj nazor, napriek tomu Petrovy odporucam tych 30-50Eur investovat do brzdy hned teraz, skor nez tam da nove vacky. Bude tie vacky potom vyberat a vsetko davat naspat ked to nebude mat ocakavany vykon po uprave? Je to jedna zo zakladnych zasad pri upravach (nevymyslel som si to, akurat overil v praxy). To iste plati rovnako aj pri diagnostike - vzdy rob len jednu zmenu ak chces vediet jej dopad.
Ked vidim predavat nejake upravene auto kde je v iznerate uvedene napr 270-290hp (jeden konkretny inzerat na 200SX co je teraz napr v ponuke) - ked je niekomu luto dat tych 30-50Eur za brzdu utekal by som velmi rychlo prec od takeho auta.
Ked vidim predavat nejake upravene auto kde je v iznerate uvedene napr 270-290hp (jeden konkretny inzerat na 200SX co je teraz napr v ponuke) - ked je niekomu luto dat tych 30-50Eur za brzdu utekal by som velmi rychlo prec od takeho auta.
Proc by nemel byt ocekavany vykon? Je to mechanicka uprava, nebude tam byt zadny problem... jsou overene, jak funguji a jake maji rady nastaveni.
Brzda opravdu nic neresi, kdyz chce jiny vyfuk, svody, jine casovani...
Brzda opravdu nic neresi, kdyz chce jiny vyfuk, svody, jine casovani...
mozno prave preto aby ho potom hlava nebolela:-) Peter je ale rozumny a na brzde uz bol
o dovod viac odmereat tak ako je. lebo s tymto setupom (aj vyfukom a zvodmi) vie co malo DE-cko a ked pomeni vyfuk, vacky a neviem este co, tak po odmerani nezisti uz nic a budu zas len dohady a moze ho ta hlava boliet:-) nemusi netvrdim ale moze. Je to proste priebezna diagnostika
o dovod viac odmereat tak ako je. lebo s tymto setupom (aj vyfukom a zvodmi) vie co malo DE-cko a ked pomeni vyfuk, vacky a neviem este co, tak po odmerani nezisti uz nic a budu zas len dohady a moze ho ta hlava boliet:-) nemusi netvrdim ale moze. Je to proste priebezna diagnostika
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 06 pro 2012, 10:51, celkem upraveno 1 x.
Hlava ho bolet muze, z vyfuku...
Ze na brzde byl samozrejme vim, ale merit samotne vacky jsou vyhozene penize. Netusim z kama plynou tve zkusenosti s tema vackama.
EDIT: Jasne, uz chapu co myslis.
Stejne by to musel zmerit znovu, pokud jsi videl graf...
EDIT: Jasne, uz chapu co myslis.
- pospecmichal
pecka těším se na videa! palec hore! 
pekne, potom daj info z brzdy. kto ti pomahal s nastavenim? S Matom som zhodou okolnosti pred par dnami hovoril a som zvedavy co u neho urobia N1 vacky
Dělal mi to Charvy, v pondělí by měl domluvit v MOTORARTu brzdu a tam to odladíme
tak to mas v dobrych rukach. daj potom vediet, bude to velmi konkurencie schopne auto. Aku mas teraz cca hmotnost? (auta:-) Este 70mm vyfuk a dlhsie zvody s 70mm downpipe a si skoro na konci.
este jedna vec- to bude mozno vediet jagy- naco su tam dva regulatory tlaku paliva?
Ty svody s výfukem musí chvíli počkat, kupuju sliky, ted to přijelo od elektrikáře takže peněz ubývá, ale to všichni moc dobře známe. Váha bude někde na 950kg
ale nie vyfuk ma cas. 950kg je pecka s tym vykonom uz co tam bude a VZR skrinou so svorom.
Regulator je jen jeden. Na typickem miste jako u DE. To druhe je "vyrovnavac" tlaku.blesk666 píše:este jedna vec- to bude mozno vediet jagy- naco su tam dva regulatory tlaku paliva?
jagy dik za vysvetlenie. Vies ako funguje?
Auto je od elektrikáře nějaký čas doma, jen nebylo moc času na něm dělat. Každopádně zbytečná elektrika vyhozena, nezbytečná elektrika upravena případně posílena, zbaveno spínací skříňky,...podlaha natřena a teď se bude nastrojovat část palubky a vymýšlet uchycení sedačky. Jinak pro ty co neví, elektrikář mi řekl vcelku zajímavý poznatek, což třeba ne každý řeší a to, že japonká auta z 90.let mají veškerou kabeláž přizpůsobenou pouze na OEM věci. Tudíž jeden z problémů co jsem měl bylo, že jsem měl vyhozenou seriovou benzínovou pumpu a nahradil jsem jí za silnější walbro, ale protože to bylo na původní kabelové vedení dávala okolo 9volt, takže neběžela na 100%. Po výměně kabelu za silnější vč. nového relátka pumpa dává 12V. To bylo i poznat na zvuku ihned po zapnutí zapalování. Takže doporučuji posílit po případné montáži pumpy i kabel.
Dnes nasazena palubní deska a takto mám v ní zakomponován startovací a ovládací panel