Vybrat 5 vysněných aut je strašně těžké, tím spíš, že o většině z nich ví člověk tak maximálně z obrázků a nějakých recenzí na youtube - no a ve skutečnosti by to pak třeba mohla být docela pruda, každopádně má pětka by mohla vypadat nějak takto:
EDIT: Zjistil jsem, že to musí být šestka
AC Cobra Mk.VI (dlouho jsem přemýšlel jestli Cobru nebo Superformance GT40) - Spojení lightweightu a musclecaru, jde vymyslet něco úchylnějšího?

Navíc si myslím, že Cobra spojuje to nejlepší z minulosti i současnosti - oldschool design, čistý charakter bez elektronických trpaslíků a posilovačů a naproti tomu neustále upgradované zavěšní, brzdy Porsche a pod kapotou jeden z nejuniversálnějších motorů všech dom - small block od Chevroletu. Úplně by mi stačila "slabší" verze s 437 koni. Samozřejmě v kombinaci s manuální převodovkou.
Caterham - Pokud se do toho jednou posadíte a koluje vám v žilách aspoň trocha benzínu, už víte, že tohle auto bude vždy na vašem tajném wish listu... A protože neumím řídit jako Schumacher, asi bych volil Cata R300 superlight - 175 koní, hobby racing ready
TVR Sagaris - Sagaris je vážně srdcovka. Jeho design mi příjde vyloženě kulervoucí, jízdní vlastnosti chuligánské a zvuk nepozemský. A navzdory vysoké pravděpodobnosti poruch a nevalnému dílenskému zpracování, to je takový můj nesplnitelý jednorožec...
Porsche Carrera GT - Ze značek luxusních sportovních aut je mi rozhodně nejblíž Porsche, jelikož mám z jeho produktů pocit, že jsou stále konstruovány primárně pro funkci a až sekundárně pro efekt. Carrera GT je pro mě neskutečně nadčasové auto (podívejte na architekturu horké novinky 918), výkladní skříň Porsche, a v neposlední řadě je díky famóznímu V10 i dostatečně "furioso", takže bych netesknil po F50 nebo Gallardu.
Subaru Impreza 22b - byla by chyba nemít ve výběru nějaký alltrack, a i přes existenci legend z 80.let od Audi nebo Lancie, bych zvolil civilní klon dobového WRC od Subaru!
Jaguar XJR - no a s něčím by člověk musel jezdit pro rohlíky, že...

Velmi nedokonalé auto, ale styl z něj kypí na stovky metrů daleko... A před každým nastoupením se mu člvoěk musí uklonit (jinak by si rozbil hlavu

)