Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dejf 's ITR - repair / grip project
vsak ja tohle spis pouzivam jako vymluvu pro pritelkyni a aby se mi lip spalo
Ale i tak mi trvalo par let, nez jsem se odhodlal do auta zacit "investovat". Kazdopadne rozhodne klobouk dolu - na aute si sam nic nedelam a i tak mi sezere strasne moc casu, a to mam jen 2/3 uvazek a do skoly skoro nechodim 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Takový pěkný projekt a ty to zabiješ spojkou od F1 racing. Na spojce se šetřit nevyplácí !
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
takovou trágu bych z toho nedělal...
ITR má 178Nm a u mojí neni na motor vpodstatě sáhnuto, tak že si mysli, že i F1 by to měla ustát. jak moc se pletu se uvidí
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Já sice měl stage 3 a na 1,8 turbo, ale co jsem pak uviděl po 5000km, kdy jsem zajížděl motor... ne, děkuji, už nikdy
Souhrnně, zničený setrvák i přítlačák, lamela bez obložení. Sériové turbo, výkon do 200 koní. Nehledě na to že prokluzovala po rychlém přeřazení už kolem 2500km
Souhrnně, zničený setrvák i přítlačák, lamela bez obložení. Sériové turbo, výkon do 200 koní. Nehledě na to že prokluzovala po rychlém přeřazení už kolem 2500km
A nepletes si to s XTD/XTR z ebaye?Nismo200 píše:Já sice měl stage 3 a na 1,8 turbo, ale co jsem pak uviděl po 5000km, kdy jsem zajížděl motor... ne, děkuji, už nikdy![]()
Kluci to na hondach jezdi v pohode bez starosti, za tu cenu si myslim ze je to ok. Problemy byli akorat se Stage1 na ITR, ale dvojky uz byly v pohode...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Jestli se nepletu, má tuto http://www.ebay.com/itm/F1-RACING-STAGE ... 230aa50f2b , prostě F1 racing clutch. Já měl tuto http://www.ebay.com/itm/F1-RACING-STAGE ... 1c198013c1 a jak jsem dopadl jsem už psalinfinity píše: A nepletes si to s XTD/XTR z ebaye?
Kluci to na hondach jezdi v pohode bez starosti, za tu cenu si myslim ze je to ok. Problemy byli akorat se Stage1 na ITR, ale dvojky uz byly v pohode...
Jestli je ověřené, že na ITR fungují bez potíží, a najezdil s nima už někdo pár tisíc km, beru své připomínky zpět.
Pokud se nepletu, tak XTD = F1. Nektere dily maji ok, nektere ne... treba setrvaky jsou v poho, spojky jiz mene, ale taky zalezi od kusu a auta.
No ani ne... xtd treba tady http://xtdclutch.com/img/p/851-937-thickbox.jpg a xtr http://www.megatuninginc.com/ebay/XTR/i ... 4213R3.jpg Ale cert by se v tech firmach vyzna, vsadim ze to jede vsechno z jedny linky.jagy píše:Pokud se nepletu, tak XTD = F1. Nektere dily maji ok, nektere ne... treba setrvaky jsou v poho, spojky jiz mene, ale taky zalezi od kusu a auta.
Na netu je hodne pomluv, treba staci dat do googlu "xtd scam"...Nerikam ze je to buhvijaky zazrak, ale lidi (co je doopravdy meli) jsou z 95% spokojeni... Klukovi na hc odpadl kus lamely na organicke exedy (seriovy motor), takze z meho pohledu ani exedy ani ACT nejsou 100%ni ackoli jsou i podle me jinde (Sam mam exedy). Ale pokud 8 nebo 9 z 10 funguje, tak to za pokus stoji
O tehle na ITR jsem cetl ze jsou ok a dostal jsem i reference z UK na osobni testovani vseho nemam kapacity...takze snad to nebude zadny pruser.
Stejne debata zatim nikam nepovede dokud dejf neslozi auto
Ja osobne sa riadim zasadou- vyberam len tie komponenty kde nie su ziadne ale ze fakt ziadne negativne skusenosti.
U spojok teda obvykle origo set neni nikdy zla volba, alebo ak ma niekto pocit ze treba zakazdu cenu tunit tak Sachs Racing alebo AP Racing, pripadne este ACT. Keramiku jedine na cisto race auto ktore sa taha len na podvale. Je to chvilu race pocit, ale zakratko to zacne liezt na nervy, plus to nicomu nerobi moc dobre.
U spojok teda obvykle origo set neni nikdy zla volba, alebo ak ma niekto pocit ze treba zakazdu cenu tunit tak Sachs Racing alebo AP Racing, pripadne este ACT. Keramiku jedine na cisto race auto ktore sa taha len na podvale. Je to chvilu race pocit, ale zakratko to zacne liezt na nervy, plus to nicomu nerobi moc dobre.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak trocha aktualizace...
mot. prostor jsem nesihnul stříknout a protože v garáži nejsou pro lakování teplotní podmínky, je ve výrobě rám, na kterém se kastle dopraví k lakýrovi, jinak bych to asi nikdy nedodělal

v létě mi přibyla sedačky Sabelt ST z druhé ruky ( po Twilitovi )

a to je asi tak vše
mot. prostor jsem nesihnul stříknout a protože v garáži nejsou pro lakování teplotní podmínky, je ve výrobě rám, na kterém se kastle dopraví k lakýrovi, jinak bych to asi nikdy nedodělal

v létě mi přibyla sedačky Sabelt ST z druhé ruky ( po Twilitovi )

a to je asi tak vše
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Re: Dejf 's ITR - repair project
Takze budes davat ram? Nemas obavu ohledne policie & stk?
btw: ten cas nejak leti co
btw: ten cas nejak leti co
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
budu, ale pod auto na převoz...
letí, je to děs...
jo a pokud jde o tebe,tak příští týden se ozvu, měl by být progress ve výrobě. nebo spíš finiš
jo a pokud jde o tebe,tak příští týden se ozvu, měl by být progress ve výrobě. nebo spíš finiš
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Chuděrka letos asi zase nevyjede, jak to tak vypadá

- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
těžko říct, termíny si nedovolim tvrditLibas píše:Chuděrka letos asi zase nevyjede, jak to tak vypadá![]()
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
řeším podobnej problém
auto rozdělané ještě víc jak tvoje a taky si říkám že už jenom dobrousím spode, natřu a pujde to rychleji
Jinak hezká práce
Jinak hezká práce
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak rám je hotov... podval domluven a už jen finální domluva s lakýrou

+ poskládaná přední náprava

SeeJ: přesně tohle si řikám dva roky

+ poskládaná přední náprava

SeeJ: přesně tohle si řikám dva roky
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
včera naloženo a odvezeno do práce, kde mi stojí na hale... zítra ráno na lak
to je místa

po trřech letech na dennim světle a hned mi zmokne

to je místa

po trřech letech na dennim světle a hned mi zmokne

Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Super! ten rám se povedl... Ještě si měl vyhodit okna, když už to máš komplet 
SeeJ. Photography
co vsetko sa lakuje?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
rám funguje opravdu prádně, dostat ho na podval nebyl vůbec problém 
nic už dolu nepůjde, já už nechci nic rozebírat
blesk; jen motorovej prostor... celolak by si sice zasloužila, ale to radši koupim podvozek ( když opominu to, že ty peníze ani nemám
)
nic už dolu nepůjde, já už nechci nic rozebírat
blesk; jen motorovej prostor... celolak by si sice zasloužila, ale to radši koupim podvozek ( když opominu to, že ty peníze ani nemám
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
celolak by som nedaval. kym sa da mat povodny lak tak si ho udrzuj. Vzdy je cennejsie auto aj s vysisovanym a trochu dodobanym lakom od kamienkov, ako lakovacka. Samozrejme ak je uz korozia, uz si nepomozes a lak je nutny
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
neni v tak špatnym stavu, abych to řešil... já nejsem moc dramatik
aspoň netrnu hrůzou pokaždý když někdo projde kolem 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Dejf: bodaj by si aj trpol ked ju mas zavretu roky v garazi:-) len tak konverzujem a trosicku rypem:-)
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak třeba jedno vyjede
takhle aspoň nežere 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz