!! POZOR ZMĚNA !! 19.-21.srpen 2011 JDM sraz Bystřice - Vír
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Re: !! POZOR ZMĚNA !! 19.-21.srpen 2011 JDM sraz Bystřice -
takovou čest si nemůžu nechat ujít 
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Proběhlou akci hodnotím hodně dobře. Byť to byl vlastně only Honda - rotary weekend, ale i tak fajn
Někteří účastníci to místy přeháněli ve večerních hodinách, ale budiž. Počasí vyšlo na výbornou. Rád jsem poznal zase nové tváře, díky hoši 
to Rainbow: na Slapy to moc nevidím, speedy říkal, že je tam dost narváno, dál nemáme vybranou lokalitu ani, kde se uhnízdit. V plánu je skvělé místo, tak snad to vyjde. I pro lidi z Prahy to není až tak daleko.
to Rainbow: na Slapy to moc nevidím, speedy říkal, že je tam dost narváno, dál nemáme vybranou lokalitu ani, kde se uhnízdit. V plánu je skvělé místo, tak snad to vyjde. I pro lidi z Prahy to není až tak daleko.
Zdar děcka,
to Pawson: no já byl úplně šokován, že su to vyhrál. A pak si říkám, že je to opravdu trapné přijet takhle na otočku, náhodou se zúčastnit a ještě vyhrát a pak odjet. Tak mi přišlo správné to nabídnout v pléno. David bere právě LM 5W-60??? Využije nejvíce, má spotřebu oleje??? Tričko je totálně super, neblázni!!!
to Lubosh: borče právě na fotkách pracuji ...
to Speedy: jako fakt jsem byl nejtišší, tak to si mne uklidnil, už jsem myslel, že mám uřvané nejedoucí auto ...
to Pawson: no já byl úplně šokován, že su to vyhrál. A pak si říkám, že je to opravdu trapné přijet takhle na otočku, náhodou se zúčastnit a ještě vyhrát a pak odjet. Tak mi přišlo správné to nabídnout v pléno. David bere právě LM 5W-60??? Využije nejvíce, má spotřebu oleje??? Tričko je totálně super, neblázni!!!
to Lubosh: borče právě na fotkách pracuji ...
to Speedy: jako fakt jsem byl nejtišší, tak to si mne uklidnil, už jsem myslel, že mám uřvané nejedoucí auto ...
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
Libas píše:Někteří účastníci to místy přeháněli ve večerních hodinách, ale budiž.
Libas: doufám že to nebylo tak strašný jako hodně z toho si pamatuju, myslím že jsem nebyl sám
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
Ravene Ty borče,
tywe cos tam dělal:D:D:D
tywe cos tam dělal:D:D:D
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
no jako obvykle vrchního baviče ale musim uznat že docela mě dotahoval a skoro trumfl Johnny Drak bol to kamoš čo přišiel z Janom na S2K
No obávam se, že ten Tě nedotahoval ... on ti byl Roven Ravene Ty borče ... už valím fotky ...Raven píše:no jako obvykle vrchního baviče ale musim uznat že docela mě dotahoval a skoro trumfl Johnny Drak bol to kamoš čo přišiel z Janom na S2K
Fotky odeme budou nevim kdy, mam v kompu trojskyho kone tak to musim cely zformatovat a nainstalovat novy widle
GXE10
- Machbuster
Widle proste nejsou z Japonska tak je v nich vecne bordelLubosh píše:Fotky odeme budou nevim kdy, mam v kompu trojskyho kone tak to musim cely zformatovat a nainstalovat novy widle
RX8 Titanium Gray (2005) RX8 R3 Sparkling Black (2009) MX5 30th Racing Orange (2019) Swift Sport Pure White Pearl (2019) GS F Sonic Titanium (2016) IS F Starfire Pearl White (2012) "Experience Amazing"
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
zdarec všem tak se mi povidlo dát pár fotek+videjko na FB. Tak kdo chce vidět at si mě přidá
David Marvan. Jinak díky za krásnej víkend. Ostatně jako každej ve společnosti fajn lidí se stejnou úchilkou 
Zdarec lidi posílám odkaz na pár fotek aut, Ravenova řádění, pálení grilu, atd
https://picasaweb.google.com/1111870738 ... JDMMeeting
https://picasaweb.google.com/1111870738 ... JDMMeeting
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
do pekla to zas vypadá.
já fakt nesmím pít a nebo s Mírou a teď tam zrovna žádnej nebyl. Alkohol dělá z lidí E!E
já fakt nesmím pít a nebo s Mírou a teď tam zrovna žádnej nebyl. Alkohol dělá z lidí E!E
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
raven: náhodou luxusní profilovky
oplik: moc hezký fotky, hlavně ta libasovi crx
oplik: moc hezký fotky, hlavně ta libasovi crx
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Zdarec,
tak fotky budou za chvílu hotové. Oplíku, to jsou tedy momentky, paráda. Nemáte náhodou někdo ten můj skoro pád z kola. Asi David, že? Díky
FOTKY ODE MNE http://michal-duda.webovastranka.cz/ima ... tejnem_...
Nic moc kvalita, lépe to nešlo, pardon.

tak fotky budou za chvílu hotové. Oplíku, to jsou tedy momentky, paráda. Nemáte náhodou někdo ten můj skoro pád z kola. Asi David, že? Díky
FOTKY ODE MNE http://michal-duda.webovastranka.cz/ima ... tejnem_...
Nic moc kvalita, lépe to nešlo, pardon.
pády bohužel žádné nemám
nestíhal jsem
Kdybyste náhodou chtěli nějakou fotku ve full rozlišení
tady je odkaz na dropbox. Fotky tam budou postupně přihrávány. (je jich dost a jsou dost velké)
http://www.dropbox.com/gallery/23516849 ... g?h=64f6fb
tady je odkaz na dropbox. Fotky tam budou postupně přihrávány. (je jich dost a jsou dost velké)
http://www.dropbox.com/gallery/23516849 ... g?h=64f6fb
No konečne mám čas sa vyjadrit, no ja sa vždycky teším na tieto akcie a ani táto nesklamala, chválím vybavené počasie a zároveň sorry za moje buranské kolegy, ináč pomaranč vymyslel bráchov kámoš.
Raven píše:do pekla to zas vypadá.
alkohol z tebe dela jinyho cloveka a i ten se chce napit
GXE10
sakra to bylo rošambo podle fotek
raven vypadal chvili jak do zoo koukam 
93´Rx-7 FD
Muhehe, ten byl no ...MeTaN píše:sakra to bylo rošambo podle fotekraven vypadal chvili jak do zoo koukam
Ravene, Ty borče, příště by to chtělo namísto Shockera spíše Party Stopera ...
Pekne fotky, a ty vecerni .... to jste chteli ugrilovet Ravena? 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Pro Myšáka - tady máš jak vypadá ta vyklápěcí ventilace na Shuttlu 1G.
A pro ostatní maniaky na starší káry - ten Holanďan s Integrou 1G se snaží vyšponovat cenu na 1500 euro (psal mi mail, že mu nějaký němec nabídle 1500) a my už do toho tím pádem nejdem, takže kdyby někdo chťel - http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lt44kanzj1k1
A pro ostatní maniaky na starší káry - ten Holanďan s Integrou 1G se snaží vyšponovat cenu na 1500 euro (psal mi mail, že mu nějaký němec nabídle 1500) a my už do toho tím pádem nejdem, takže kdyby někdo chťel - http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lt44kanzj1k1
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
všecky zdravim musim to tu trochu oživit, chcu se zeptat kdo fotil v neděli na Velkém Dářku toho Jožina z bažin (já jak sem lezl z vody)
nahažte ty fotky sem
nahažte ty fotky sem